Acasa Revista Presei Revista presei. Cat va ajunge inflatia?

Revista presei. Cat va ajunge inflatia?

scris de Ziua Veche
7 afisari

Ce spune Gandul despre cat va ajunge inflatia pana la sfarsitul anului: sub 10%, iar socul provocat de cresterea TVA va trece abia in vara anului viitor. Leul, in balarii, titreaza Bursa, informand pe de alta parte ca este posibil ca Banca Centrala sa fi intervenit, eventual indirect, pe piata valutara. Cat de mult se mai scufunda leul? – se intreaba Romania libera.

Omul lui Basescu a castigat in cursa pentru conducerea SRTV in fata omului PDL, explica Puterea.

Despre culisele organizării Mineriadei din iunie ’90 scrie Adevarul. Cititorul poate rememora multe lucruri care s-au petrecut in acele zile si are ocazia sa citeasca o sistematizare a faptelor si a fundamentelor acestora.

Curierul national titreaza: Noaptea cea mai lunga pentru comercianti. Magazinele trebuie să se alinieze în această noapte la mărirea TVA la 24%. Pe lângă schimbarea preţurilor la raft, comercianţii trebuie să reseteze şi casele de marcat.

Firmele de specialitate vor alerga, în cursul nopţii, la cei cu care au contracte de service, restul vor avea probleme mari.

Evenimentul zilei scrie ca Agenţia de Integritate a fost executată pentru a treia oară: in ciuda avertismentelor ambasadorilor SUA, Marii Britanii, Olandei şi Germaniei, senatorii din Comisia juridică au pus cruce controlului averilor demnitarilor.

Si Nokia a ajuns deja la Cluj la afaceri de peste un miliard de euro, dupa cum informeaza Ziarul financiar.

www.stareapresei.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult