Acasa Revista Presei Revista presei. Catalin Chelu, trimis in judecata

Revista presei. Catalin Chelu, trimis in judecata

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Curentul: Omul lui SOV, Cătălin Chelu, trimis în judecată pentru tentativa de mituire a lui Fătuloiu. „Omul de afaceri Cătălin Chelu, arestat în urma unui scandal privind o presupusă tentativă de mituire a chestorului Dan Valentin Fătuloiu, fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, a fost trimis în judecată, ieri, alături de alţi trei oameni de afaceri din anturajul său.”

Chestorul Fatuloiu si Catalin CheluPuterea: O judecătoare promovează, printr-o decizie, cultivarea canabisului. „Din cele mai vechi timpuri, cânepa a fost o plantă tradiţională a românilor, obţinându-se producţii-record pe teritoriul ţării”. „O judecătoare a Tribunalului București a decis cercetarea în stare de libertate a doi studenți prinși de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism cultivând cannis în propria locuință. Motivul invocat de magistrat este pe cât de hilar, pe atât de stupefiant.”

EvZ: Traian Băsescu pune în cârca justiţiei eventualul eşec pe Schengen. „Şeful statului sugerează că responsabili pentru „răul făcut României” ar fi unii membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, care „se cred dumnezei”.”

Gandul: Cum arată România anului 2011, descrisă de Băsescu: Vom avea o „ajustare fină” a numărului de bugetari şi încă 6 miliarde de euro împrumut. „Într-o conferinţă de presă care a durat aproape o oră şi jumătate, preşedintele Traian Băsescu a pus la punct contabilitatea României pe următorii doi ani.”

Romania libera: Mai prinde România Euro? „Preşedintele Băsescu spune că România va „evalua”, anul viitor, dacă e cazul să treacă la moneda unică în 2015. În Slovacia se vorbeşte deja de planul de ieşire.”

ZF: Băsescu despre ieşirea din criză: În primul trimestru, semestru, al doilea semestru din 2011. „Preşedintele Traian Băsescu a fost ieri indecis în ceea ce priveşte prognoza pentru ieşirea din recesiune: a vorbit şi de primul trimestru, şi de primul semestru şi de al doilea semestru din 2011.”

Curierul national: Economisim într-un buzunar spart. „Activele fondurilor deschise de investiţii au crescut de aproape şase ori de la declanşarea crizei, ajungând la 5,45 mld. lei. Adrian Mitroi: Compresia veniturilor, extenuarea randamentelor şi povara datoriilor îngreunează refacerea capitalului. Florin Ilie (ING Bank România): Banii puţini pe care îi câştigăm se duc pe mâncare şi adăpost”

Financiarul: Banca Mondiala: Vom da urmatoarea transa daca nu se schimba Legea pensiilor. „Romania ar putea primi in ianuarie o transa de 360 mil. € de la Banca Mondiala, numai in cazul in care Curtea Constitu­tionala nu va mo­difica reformele aduse sistemului de pensii, printre care si cresterea varstei de pensionare, a declarat Francois Rantrua, Country Manager BM.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult