Acasa Revista Presei Revista presei. Cătălin Voicu = cinci ani închisoare cu executare

Revista presei. Cătălin Voicu = cinci ani închisoare cu executare

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Senatorul Voicu – 5 ani de închisoare cu executare, Florin Costiniu – 3 ani de închisoare cu suspendare „Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost condamnat ieri de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de corupţie în care a fost trimis în judecată alături de fostul judecător Florin Costiniu şi de oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic”

Catalin Voicu ramane membru PSD desi e in arestRomania libera: Unde ajung Steaua României, Virtutea Militară, Crucea Naţională, Meritul Cultural. Medaliile României, în mâinile corupţilor şi torţionarilor. Cum au ajuns personaje controversate să fie decorate de preşedinţi „Senatorul PSD Cătălin Voicu, pe care instanţa l-a condamnat vineri la cinci ani de închisoare pentru corupţie, a fost decorat de două ori de fostul preşedinte Ion Iliescu. De-a lungul timpului, printre cei decoraţi de foştii şefi de stat s-au strecurat şi alte persoane controversate: Mihai Necolaicuc, judecat pentru devalizarea CFR, falsificatorul Valentin Hurduc sau torţionarul Vasile Ciolpan”

EvZ: Voiculescu încearcă să pună mâna pe Loteria Română „Gheorghe Benea a demisionat, joi, de la conducerea Loteriei. Dan Voiculescu încearcă şă-şi impună omul pe scaunul lăsat liber. Florin Georgescu vrea să-l blocheze”

AdevarulFenomenul plagiatului: Un preşedinte de ţară, trei miniştri şi un parlamentar, acuzaţi de plagiat în Ungaria, Germania şi România „Un preşedinte de ţară, trei miniştri şi un parlamentar au fost în timpul din urmă acuzaţi de plagiat, în Ungaria, Germania şi România. Unul a fost silit să renunţe la candidatură, iar patru să demisioneze”

Bursa: Ponta: Problema României nu este reducerea fondurilor UE, ci absorbţia, unde suntem pe ultimul loc „România va primi din partea Uniunii Europene sume importante pentru politica agricolă comună, în perioada 2014-2020, dar problema autorităţilor de la Bucureşti este lipsa de capacitate în a absorbi fonduri, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul reuniunii de la Bucureşti a liderilor europeni”

Curierul national: Prinţul Charles va promova turismul românesc „DRT a anunţat că Guvernul elaborează o strategie împreună cu Casa Regală a Angliei, mai exact cu reprezentanţii Prinţului Charles, pentru promovarea turismului în Carpaţi. Parteneriatul vizează şi promovarea unor proiecte punctuale, de la festival gastronomic până la promovarea unor regiuni turistice în zona rurală”

StareaPresei.ro

1 comentariu

mariana 04-06-2012 - 11:30

mafiotul de catalin voicu trebuie sa faca puscarie nu are ce cauta in parlamentul romaniei un mafiot ca multi altii dealtfel.Putin 5 ani trebuiau 10 celputin.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult