Acasa Revista Presei Revista presei. Câţi copaci a tăiat Carmen Iohannis la vila din Neptun

Revista presei. Câţi copaci a tăiat Carmen Iohannis la vila din Neptun

scris de Florin BUDESCU
41 afisari

Răspunsul RAAPPS la scandalul dezvăluirii că soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, ar fi ordonat tăierea a 50 de copaci ca să nu o mai deranjeze insectele nepoliticoase este că la vila în cauză au fost tăiaţi cinci plopi uscaţi, explică Adevărul.

carmen iohannis copaci vila neptunMihaela Udrea, directorul Direcţiei farmaceutice şi dispozitive medicale din Ministerul Sănătăţii, este soţia fostului avocat al poporului, profesorul universitar Gheorghe Iancu, dezvăluie HotNews.
TVR şi TVR HD transmit meciurile din Liga 1, după ce deţinătoarea drepturilor de televizare, ISB, a reziliat contractul cu Antena 1. Acest post de televiziune susţine că audienţele au fost sub aşteptări.
Normal, bă, a fost vară, silly season, nimic nu ştiţi, de-abia acum încep să crească audienţele. Sau poate că nu mai aveţi bani, că-i mogulul la puşcărie.
Straco Grup, unul dintre marii asfaltangii români, şi-a cerut la trebunal insolvenţa, spune Curierul naţional. Măi, tată, măi, toată lumea acum în România a descoperit că, atunci când vrea să rezolve o mulţime de probleme, poate să declare că nu mai e solvent. Financiar.
Cei cinci nominalizaţi de România în Consiliul Economic şi Social European sunt Cristian Pîrvulescu, Victor Alistar, Marius Opran, Ionuț Sibian şi Mihai Ivașcu, conform Bursa.
Ion Ţiriac intră în fotbal pe poarta Federaţiei Române Fotbal, de când aceasta a devenit mai credibilă, prin venirea preşedinte a lui Răzvan Burleanu. Auto Țiriac va asigura în următorii patru ani suport logistic și financiar FRF, informează EvZ.
Nigel Farage de la UKIP şi-a pierdut controlul iar şi nici nu a avut nevoie de curent electric pentru asta. BN24 îl citează spunând că România şi Bulgaria sunt vinovate pentru valul de imigranţi şi că în UK în prezent sunt 200.000 de români. Omul acesta nu înţelege nimic din lumea în care trăieşte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult