Acasa Revista Presei Revista presei. Cazul “Trofeul Calităţii” lui Victor Ponta. De executant

Revista presei. Cazul “Trofeul Calităţii” lui Victor Ponta. De executant

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Adevarul: Ponta vinde statul în procesul lui Năstase ”În a doua sa zi de lucru, omul numit de Victor Ponta la şefia Inspectoratului de Stat în Construcţii şi-a retras instituţia din calitatea de parte vătămată în procesul „Trofeul Calităţii“, în care e inculpat Năstase”

adrian nastaseGandul: Pus în funcţie de Ponta acum patru zile, şeful ISC îl “iartă” pe Năstase: “Am făcut-o pentru că se împlinesc 150 de ani de când Cuza a înfiinţat această structură” “Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a înştiinţat, miercuri, instanţa care judecă recursul în dosar că NU se constituie parte civilă pentru că nu a suferit niciun prejudiciu financiar-contabil. ISC a depus, marţi, la dosarul Trofeul calităţii, un document semnat de noul şef al instituţiei, Constantin Grăjdan, prin care arată că instituţia nu se constituie parte civilă în această cauză”

Romania libera: DNA face percheziţii la Inspectoratul de Stat în Construcţii “Fostul premier Adrian Năstase voia să scape de închisoare în dosarul Trofeul Calităţii cu ajutorul Inspectoratului de Stat pentru Construcţii, susţin surse judiciare”

EvZ: Dilema lui Daniel Constantin: Cum să-i plătească lui Voiculescu 4.728 de euro lunar dintr-o leafă de 288 de euro “Ministrul Agriculturii a împrumutat de la Dan Voiculescu 295.000 de euro, pentru a-şi construi o casă. El câştiga lunar doar 648 de lei (144 de euro)”

Curentul: Blondinul și Puștanul, cele două cocote masculine ale PSD-istului Robert Negoiță ”Printre ”modelele” racolate de cei doi proxeneți ai lui Robert Negoiță, inculpații Ion Valeriu Tămârjan și Relu Costel Costan, pentru a fi plasate, cum s-a dovedit deja, într-un cunoscut bordel din Austria”

Curierul national: Pesimismul bântuie iar mediul de afaceri ”Întreprinzătorii se aşteaptă la deteriorarea economiei din cauza lipsei surselor de finanţare, a corupţiei şi accesării slabe a banilor UE. Mircea Coşea: Să nu uităm că încă nu am ieşit din recesiune sau din criză, îngrijorarea întreprinzătorilor este legitimă. Costel Olteanu, UNPCPR: Sunt îngrijorat mai ales de ce nu se întâmplă în România, dar dacă statul nu ne poate ajuta, măcar să nu ne încurce”

Bursa: Bulă în America ”Declanşarea investigaţiei asupra ofertei publice iniţiale (IPO) a “Facebook” pare iminentă, în urma opiniei exprimate de reprezentanţii Securities and Exchange Commission (SEC) şi Financial Industry Regulatory Authority, Inc. (FINRA), presând asupra companiei, asupra intermediarului principal “Morgan Stanley” şi asupra pieţei Nasdaq”

StareaPresei.ro

1 comentariu

relu 24-05-2012 - 19:01

daca il face scapat pe NASTASE,USL-ul va pierde alegerile din toamna

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult