Acasa Revista Presei Revista presei. Ce a spus Cioloș despre Legea salarizării

Revista presei. Ce a spus Cioloș despre Legea salarizării

scris de Z.V.
11 afisari

Începerea urmăririi penale față de senatorul Vasile Blaga, pentru trafic de influență, demisia acestuia din din funcția de copreședinte al PNL, achiziția avioanelor F-16, introducerea unei prime de activare pentru șomeri de 500 de lei și a unei prime de instalare de 12.500 de lei, ancheta internă la Ambulanța București-Ilfov în cazul intervenției la Ioan Gyuri Pascu, acuzațiile de plagiat la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, dar și decesul fostului președinte al Israelului Shimon Peres și finalizarea anchetei privind doborârea avionului Malaysian Airlines în iulie 2014 în estul separatist al Ucrainei, precum și achiziția de către Steaua a lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu în schimbul a 1,5 milioane de euro sunt principalele subiecte ale zilei de 29 septembrie.

dacian ciolosCe a spus premierul Dacian Cioloș despre Legea salarizării unitare, aflăm din Evenimentul Zilei. Premierul Dacian Cioloș le-a transmis, miercuri, reprezentanților confederațiilor patronale și sindicale reunite în Consiliul Național Tripartit că discuțiile pe marginea Legii salarizării unitare vor continua, însă obiectivul nu este ca această lege să fie adoptată în acest mandat și că viitorul Guvern și noul Parlament își vor pune amprenta asupra acestui document.

Vasile Blaga e istorie. Variantele de conducere a PNL, citim în ziarul Puterea. Urmărit penal de DNA Ploiești și pus sub control judiciar, Vasile Blaga nu mai e nici co-președinte al Partidului Național Liberal, nici coordonator de campanie pentru alegerile ce se apropie, funcții din care s-a văzut nevoit să demisioneze. Acum, interesant este ce se va întâmpla la vârful PNL în următoarele zile — respectiv, la sfârșitul săptămânii, când se întrunește conducerea formațiunii. Jumătatea „arhi-liberală” vrea să profite și să impună o conducere monocefală, în persoana Alinei Gorghiu sau, cine știe, a unui liberal mai performant, precum Ilie Bolojan, nume de care s-a vorbit și după alegerile locale, când PNL a pierdut, la scor, Capitala. Jumătatea „neo-liberală” (foștii pedeliști) vor înlocuitor pentru Blaga. Iar numele vehiculate sunt Cătălin Predoiu sau Gheorghe Falcă, primarul Aradului, finul lui Traian Băsescu. Se mai vehiculează numele lui Adriana Săftoiu, purtătoarea de cuvânt a formațiunii, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, dar chiar și al fostului premier Emil Boc, primarul Clujului și fost premier-pupil al lui Traian Băsescu. Mai puțin probabilă este varianta organizării unui congres extraordinar, în vederea numirii unei noi conduceri.

PNL: Vasile Blaga nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar, relatează România Liberă. Senatorul Vasile Blaga l-a anunțat pe președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, că nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar, la alegerile din 11 decembrie. Într-un comunicat de presă, PNL precizează că decizia lui Vasile Blaga de a renunța la funcția de co-președinte PNL „demonstrează că a pus mai presus de propria carieră politică principiile de integritate asumate de formațiunea politică”.

Prima reacție a Alinei Gorghiu după demisia lui Vasile Blaga, transmite Gândul. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri că prin demisia lui Vasile Blaga PNL pierde „un stâlp al construcției sale”, adăugând că partidul este „o singură entitate” și că deciziile privind conducerea formații vor fi luate în aceste zile prin consultarea membrilor săi.

Soluția lui Mircea Ionescu Quintus pentru situația din PNL, potrivit ziarului Puterea. Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus a declarat că Biroul Politic al PNL se va reuni, luni, după ce fostul PDL va hotărî dacă va numi un înlocuitor pentru Vasile Blaga. „Partidul nu trece pentru prima dată prin momente de cumpănă. Întâmplarea e tristă cu retragerea lui Blaga, sunt convins că nu a făcut treburi incorecte, e un om corect și lucrurile trebuie să se lămurească”.

Motoc: Achiziția de F-16, o investiție majoră în creșterea capacității de apărare a României, scrie Jurnalul Național. Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a declarat, joi, la baza militară Monte Real din Portugalia, că achiziția avioanelor F-16 reprezintă pentru România o investiție majoră în creșterea capacității sale de apărare.

Președintele Iohannis va participa vineri la funeraliile lui Shimon Peres, informează Libertatea. Președintele Klaus Iohannis i-a transmis miercuri omologului său israelian, Reuven Rivlin, un mesaj de condoleanțe la moartea lui Shimon Peres, afirmând că acesta a fost un lider cu adevărat vizionar.

Iohannis: În ultimii ani justiția a devenit tot mai matură și mai independentă. MCV să se finalizeze, citează România Liberă. Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri la Kiel că, în condițiile în care consolidarea statului de drept și independența justiției au devenit fenomene ireversibile, este timpul ca Mecanismul de Cooperare și Verificare să se finalizeze.

Cum se sifonează banii alocați pentru dezvoltarea României. Dragnea și Dîncu au împărțit 5,7 miliarde de lei după criteriul „al cui primar ești”, notează Adevărul. În ultimii patru ani, Ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea și Vasile Dâncu, a alocat nu mai puțin de 5,7 miliarde de lei din Programul Național de Dezvoltare Locală fără absolut nicio justificare obiectivă, ci doar în baza clientelismului de partid, arată un raport ExpertForum.

Guvernul a aprobat Strategia militară a României, transmite Cotidianul. Guvernul a aprobat astăzi Strategia militară a României — Forțe armate moderne, pentru o Românie puternică în Europa și în lume. Strategia a fost analizată și aprobată în ședința CSAT din luna mai a acestui an și se încadrează în termenul de trei luni de la aprobarea Cartei albe a apărării, stabilit prin lege, pentru avizare și aprobare.

Laura Codruța Kovesi dezvăluie de ce nu se tem procurorii DNA: „Sunt obișnuiți cu atacurile care se fac în spațiul public”. Șefa DNA anunță mii de dosare, aflăm din Evenimentul Zilei. Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, a afirmat într-un interviu că procurorii DNA devin ținte ale unor acțiuni de hărțuire, plătite de firme cu bani mulți, însă aceștia nu sunt îngrijorați de astfel de tactici. DNA a trimis în judecată în jur de 800 de persoane și că au fost condamnate definitiv de către instanțele de judecată aproximativ 600 de persoane.

DNA are în lucru peste 7.600 de dosare, care vizează corupția la nivel înalt, scrie Bursa. Procurorii sunt interesați mai mult de „efectele dramatice” ale corupției, nu de atacurile care vin dinspre persoanele cercetate, a declarat, ieri, într-un interviu, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

Sebastian Ghiță relansează o problemă îngropată oficial în 2012: Laura Codruța Kovesi, acuzată iar de plagiat. Cine minte?, titrează România Liberă. Membrii Consiliului Național de Etică, dar și fostul ministru al Educației de la acea vreme, Ecaterina Andronescu, se îndoiesc de capacitatea lui Sebastian Ghiță — în 2012 un simplu afacerist, iar astăzi urmărit penal în mai multe dosare — de a falsifica un raport pe baza căruia șefa DNA, Codruța Kovesi, a primit verdict de neplagiat în teza sa de doctorat.

Nicio sesizare legată de teza de doctorat a șefei DNA nu a fost depusă la Ministerul Educației. CNATDCU nu se va autosesiza în acest caz, notează Q Magazine. Ministerul Educației a reacționat, miercuri, după ce deputatul Sebastian Ghiță a declarat că, în 2012, a participat la falsificarea unui raport care să arate că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat. Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a transmis că nu se va autosesiza în urma autodenunțului lui Sebastian Ghiță.

Îndrumătorul lucrării de doctorat a lui Kovesi: „E o mânăreală”, reatează Gândul. Îndrumătorul lucrării de doctorat a Laurei Codruța Kovesi, prof. dr. Viorel Pașca, întrebat de autodenunțul depus de Sebastian Ghiță în care susține că a participat la falsificarea unui raport la teza de doctorat a procurorului-șef DNA, că este vorba „despre o mânăreală politică”.

Raportul oficial care spune că Kovesi nu a plagiat. Documentul a fost întocmit de Consiliul Național de Etică după mai multe audieri și contrazice situația descrisă de Sebastian Ghiță, informează România Liberă. Jurnaliștii „România liberă” au intrat în posesia unui document care îl contrazice pe deputatul Sebastian Ghiță în legătură cu lucrarea de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Este vorba despre un raport amplu încheiat în 5 septembrie 2012, în care se consemnează faptul că o comisie specială, care nu are nicio legătură cu persoanele despre care vorbea Sebastian Ghiță, a analizat lucrarea de doctorat a Codruței Kovesi și a ajuns la concluzia că nu este un plagiat. Raportul a fost întocmit de Consiliul Național de Etică a Cercetării Știinifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării (CNECSDTI) în 5 septembrie 2012, după 4 luni în care această înstituție a investigat suspiciuni de plagiat în lucrarea de doctorat a șefei DNA.

Tăriceanu îi ia apărarea lui Kovesi: Are dreptul la prezumția de nevinovăție, scrie Gândul. Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăricenau, a declarat miercuri că până la finalizarea dosarului, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, trebuie să se bucure de prezumția de nevinovăție, deși acesta este un drept care nu le-a fost respectat celor care au intrat pe ușa DNA.

Vasile Blaga, urmărit penal pentru trafic de influență; acuzația — a primit 700.000 de euro, potrivit ziarului Jurnalul Național. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Ploiești au dispus efectuarea urmăririi penale față de următorii suspecți: Blaga Vasile, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare și senator în Parlamentul României, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență, Ștefan Gheorghe, la data faptelor vicepreședinte al unui partid aflat la guvernare și primar al municipiului Piatra Neamț, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență și folosirea influenței funcției de conducere într-un partid politic, în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, Berdilă Horațiu Bruno, reprezentant al unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cumpărare de influență.

Tribunalul București va sesiza DNA privind o persoană care transmitea declarația unui inculpat denunțătorilor care așteptau să fie audiați, citim în Adevărul. Judecătoarea lui Sorin Oprescu a anunțat, miercuri, că va sesiza DNA referitor la o persoană despre care avocatul fostului primar al Capitalei a arătat că transmite informații, în timp real, legate de audierea unuia dintre inculpați, în afara sălii de judecată, denunțătorilor care așteptau să fie audiați, fapt interzis de lege.

Raluca Prună: Ministerul Justiției ia în serios accesul la informații de interes public, scrie România Liberă. Ministerul Justiției acordă atenția cuvenită accesului la informații de interes public, lucru confirmat de primirea Certificatului de Excelență în Transparență, a afirmat miercuri ministrul Raluca Prună, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Misterul planează încă în dosarul Black Cube. Patronul cotidianului „România liberă” ar fi amestecat în discreditarea șefei DNA, potrivit Evenimentului Zilei. Patronul România Liberă neagă că ar fi apelat la compania Black Cube pentru a scăpa de acuzațiile DNA. Clienții din România ai companiei private de securitate Black Cube — angajată în scopul de a o discredita pe șefa DNA Laura Codruța Kovesi — ar fi patronul România Liberă Dan Adamescu și fostul ofițer SRI Daniel Dragomir.

Primarul Brașovului, cercetat sub control judiciar, scrie Q Magazine. Primarul Brașovului, Gheorghe Scripcaru, este acuzat de abuz în serviciu și participație improprie la abuz în serviciu. Procurorii DNA l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Firea despre problema opririi apei calde în București: Așteptăm o soluție din partea Executivului, citeazăEconomica.net. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că așteaptă o soluție finală și un accept din partea Executivului în problema întreruperii apei calde pentru bucureșteni.

Patru anchete la Ambulanță: Gyuri Pascu a chemat Salvarea cu două ore înainte de a muri. Medicul i-a dat un diazepam, relatează Gândul. Anchetă după moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Acesta a chemat ambulanța cu două ore înainte de a face infarct, dar medicul i-a dat doar o jumătate de fiolă de diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat. Pe lângă ancheta internă, în acest caz au fost demarate alte trei proceduri de verificare, din partea Colegiului Medicilor din București, a Corpului de Control al Ministerului Sănătății, dar și a Departamentului pentru Situații de Urgență

Șefa ambulanței insistă pentru „atac de panică” Dr.Alice Grasu își apără subordonata în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu, transmite Cotidianul. Dr. Grasu, deși a susținut că adevărul va ieși la iveală în urma anchetei interne și după cea a Colegiului Medicilor, a încercat să îi ia apărarea colegei sale care nu a constatat, la momentul consultului, infarctul care a dus la pierderea lui Pascu.

Trupul neînsuflețit al lui Ioan Gyuri Pascu, primit cu aplauze și flori în Agnita, titrează Libertatea. Ioan Gyuri Pascu a murit. Trupul neînsuflețit al artistului a fost întâmpinat, miercuri seara, cu aplauze și flori, la sosirea cortegiului funerar la capela din cimitirul din evanghelic din Agnita.

Guvernul încurajează tinerii să facă sport, relatează Curierul Național. Federațiile sportive naționale vor finanța programele sportive, de la selecție până la competiții, inclusiv pentru persoanele cu nevoi speciale. Măsurile aprobate ieri stabilesc și premierea de către Ministerul Tineretului și Sporturilor a sportivilor participanți la Cupa Davis, la Cupa Federației-FEDCUP la tenis și la Cupa mondială la rugby, precum și antrenorii acestora și alți tehnicieni, care vor putea fi premiați de Ministerul Tineretului și Sportului pentru performanțele deosebite obținute.

Firea blochează activitatea Poliției Locale, relatează Puterea. Din 23 septembrie, Poliția Locală a Municipiului București mai are un șef. Ștefan Vasîi, a fost mutat de la conducerea Corpului de Control al primarului general, într-o funcție de execuție la Poliția Locală. Astfel, instituția a avea o conducere bicefală. În acest moment, este haos printre polițiști, pentru că nu se știe cine dă ordine. Ion Țincu, director încă nedemis, sau Ștefan Vasîi? Instalarea lui Vasîi, fost „băiat de casă a lui Pandele”, este plină de ilegalități, pentru că încalcă Legea funcționarului public.

Noaptea Albă a Galeriilor. În zece orașe din țară puteți petrece, scrie Evenimentul Zilei. Peste 150 de galerii, spații alternative, huburi creative și ateliere de creație se deschid mâine, timp de o noapte, pentru a oferi publicului un program divers și dinamic.

Guvernul suplimentează cu 500 de milioane de lei fondurile pentru Prima Casă, aflăm din România Liberă. Guvernul a suplimentat, miercuri în ședință, fondurile pentru Prima Casă pentru acest an cu 500 de milioane de lei, iar prioritate vor avea dosarele deja aprobate, suplimentarea făcându-se deoarece numărul solicitărilor a fost mai mare decât suma alocată inițial.

Statul vrea să pună bariere la achiziția de terenuri agricole. Condiții pentru cumpărător: studii în domeniu și vechime de 5 ani în agricultură, relatează Adevărul. Firmele și persoanele fizice din spațiul european care vor să cumpere terenuri agricole în România vor fi obligate să îndeplinească o serie de condiții, precum o experiență de minimum 5 ani în domeniu și prezentarea unei dovezi că 75% din activitatea derulată în ultimii 5 ani a fost în agricultură. Condițiile vor fi aplicate inclusiv persoanelor fizice și juridice române. Condițiile sunt incluse în draftul aflat în finalizare la nivelul Ministerului Agriculturii.

Cătălin Homor: În jur de 10 octombrie ar putea fi gata lotul 3 din Orăștie-Sibiu, conform Capital. Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) estimează că lotul 3 (Cunța — Săliște) al autostrăzii Orăștie — Sibiu ar putea fi dat în circulație în jurul datei de 10 octombrie.

ASF confirmă: Marius Vorniceanu demisionează din funcția de vicepreședinte, scrie Ziarul Financiar. Marius Vorniceanu a anunțat Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) că a transmis astăzi la Parlament demisia din funcția de vicepreședinte și membru al Consiliului ASF, începând cu data de 3 octombrie 2016.

Magistrala 6, traseu schimbat. Când vor ajunge bucureștenii cu metroul la aeroport, citim în Gândul. Ministerul Transporturilor a lansat în dezbatere publică un proiect normativ prin care schimbă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Otopeni” și va declanșa exproprierea imobilelor proprietate privată situate pe traseul lucrării.

PAID: Doar o cincime dintre români ;i-au asigurat locuin’ele pentru cutremur, inundații, alunecări de teren, relateazăCapital. PAID avertizează în privința ratei reduse a asigurărilor obligatorii împotriva dezastrelor naturale încheiate de proprietarii români.

Românii cu datorii scapă de hărțuirea recuperatorilor de creanțe. Legea intră în vigoare mâine, aflăm de pe Economica.net. Începând de vineri, toți restanțierii ale căror debite au ajuns sau vor ajunge pe mâna recuperatorilor de creanțe vor avea o viață mai ușoară. Pe 30 septembrie intră în vigoare Ordonanța Guvernului care stabilește foarte clar între ce limite pot acționa firmele de recuperare atunci când se îndreaptă împotriva debitorilor cătora le-au preluat datoriile.

Românii, mai puțin punctuali cu plata datoriilor, relateazăCurierul Național. Un studiu difuzat de EOS KSI privind comportamentele de plată ale românilor în acest an arată că punctualitatea plăților efectuate de români a scăzut ușor în 2016, de la 75% în 2015 la 73%. Acest lucru este explicat prin faptul că termenele de plată acordate de companii sunt mai mari, ceea ce „elimină sentimentul urgenței, iar clienții uită de plata facturilor”.

Premierul Cioloș, la evenimentul aniversar al PwC: „Suntem interesați de investiții străine majore, dar căutăm să stimulăm și dezvoltarea capitalului autohton”, scrie Ziarul Financiar. Statul trebuie să se amestece cât mai puțin în deciziile pe care le iau companiile și să ofere o platformă care să dea încredere celor care doresc să investească pe plan local, însă trebuie să se acorde o atenție mai mare la structura capitalului și la importanța pe care o au firmele românești în dezvoltarea economiei, a spus premierul Dacian Cioloș.

Peste 90% dintre utilizatorii Galaxy Note7 din Europa au solicitat înlocuirea dispozitivelor, potrivit Capital. Mai mult de jumătate (57%) dintre terminalele inteligente Samsung Galaxy Note7 din Europa au fost deja schimbate de către utilizatori de la debutul Programului Global de Înlocuire, demarat de compania sud-coreeană, după ce au fost semnalate o serie de probleme din cauza supraîncălzirii bateriilor, a anunțat Samsung Electronics.

Fotbal: Steaua l-a achiziționat pe Denis Alibec de la Astra Giurgiu în schimbul a 1,5 milioane de euro, transmite Jurnalul Național. Clubul de fotbal Steaua l-a achiziționat pe atacantul formației Astra Giurgiu, Denis Alibec (25 de ani), în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, a anunțat miercuri, la postul Digi Sport, patronul gupării roș-albastre, Gigi Becali.

Gigi Becali a spus tot: „Alibec a semnat contractul! Lipsește o singură semnătură” — Toate detaliile negocierilor, potrivitGazetei Sporturilor. Gigi Becali a dezvăluit în această seară că Denis Alibec a semnat cu Steaua și că mai rămâne doar ca Petre Buduru, oficial al Astrei, să semneze înțelegerea.

Dezvăluiri explozive făcute de Gică Popescu: „Am avut propuneri pe bani mulți să aranjez meciuri…”, citeazăProSport. Dezvăluiri spectaculoase făcute de Gică Popescu, într-o apariție televizată, la aproape un an după ce a fost eliberat din închisoare în urma condamnării primită în Dosarul Transferurilor. Fostul lider al Generației de Aur a vorbit despre condamnarea sa, candidatura la șefia FRF sau cărțile scrise în timpul detenției (click pentru detalii), dar și despre flagelul meciurilor trucate ce pare să acapareze din ce în ce mai mult lumea fotbalului.

Champions League își respectă numele: 28 de goluri în opt meciuri! Moți a ratat un penalty în Ludogoreț — PSG 1-3, Celtic a defectat mașinăria lui Guardiola într-un meci nebun. Toate rezultatele etapei, transmite ProSport. Atletico Madrid a învins Bayern, scor 1-0, în cel mai interesant meci al serii de miercuri din Liga Campionilor. Unicul gol a fost înscris de belgianul Carrasco, iar Griezmann a ratat un penalty. Barcelona și Manchester City s-au chinuit teribil în duelurile cu outsiderele Monchengladbach și Celtic. Catalanii au învins greu, scor 2-1, în timp ce echipa lui Guardiola nu a reușit decât un egal spectaculos, 3-3. Cosmin Moți a avut șansa primului gol din carieră în Ligă, dar fundașul român a ratat un penalty în meciul cu PSG, pierdut de echipa sa pe teren propriu, 1-3. Fără Chiricheș, accidentat, Napoli a învins-o pe Benfica, 4-2, și s-a instalat pe primul loc în Grupa B.

Steaua are probleme cu UEFA din cauza lui MM, anunță Gazeta Sporturilor. Mihai Stoica nu mai reprezintă Steaua în niciun fel fiindcă e nevoit să respecte pedeapsa complementară a Instanței în dosarul în care a fost condamnat la închisoare, în martie 2014, însă prezența lui în staff-ul echipei îi creează probleme vicecampioanei României.

Halep dă lovitura prin accederea în sferturi la Wuhan! Simona obține calificarea la Turneul Campioanelor și e aproape de un salt în clasament, potrivit ProSport. Turneul de la Wuhan are o miză uriașă pentru Simona Halep (5 WTA) în acest moment! După victoria confortabilă din optimile de finală (6-3, 6-3 cu Yaroslava Șvedova), ce i-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor, constănțeanca speră la un parcurs care să-i aducă urcarea în clasamentul mondial.

A murit Shimon Peres, laureat Nobel și fost președinte al Israelului, informează Evenimentul Zilei. Fostul președinte al Israelului Shimon Peres (93 de ani), laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a murit miercuri dimineață la orele 03.40, la Tel Aviv. Shimon Peres a fost spitalizat în ultimele două săptămâni în urma unui accident vascular cerebral, însă starea lui s-a înrăutățit brusc marți. Deocamdată nu au fost anunțate detalii în legătură cu funeraliile.

Zborul MH17: Investigația condusă de Olanda confirmă că avionul a fost doborât de o rachetă adusă din Rusia, scrieJurnalul Național. Avionul civil malaezian doborât în iulie 2014 în estul separatist al Ucrainei a fost lovit de o rachetă antiaeriană de tipul Buk adusă din Rusia în zona de conflict controlată de rebelii proruși — este concluzia investigației internaționale conduse de autoritățile din Olanda, țara de unde provin 193 din cele 298 de victime ale accidentului, relatează agențiile internaționale de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult