Acasa Revista Presei Revista presei. Ce asteptam de la noul executiv?

Revista presei. Ce asteptam de la noul executiv?

scris de Florin BUDESCU
10 afisari
Adevarul: Ce aşteaptă România de la Mihai Răzvan Ungureanu: lista scurtă în 6 puncte „Noul premier este nevoit să schimbe, dacă trece de votul parlamentului, nu doar întreaga echipă a predecesorului său, ci mai ales filozofia guvernării”
Curentul: Miniştrii controversaţi din viitorul cabinet Ungureanu „Dacă PDL a aplicat tactica schimbării totale de garnitură la Palatul Victoria, UDMR și UNPR nici măcar nu s-au obosit să facă vreo analiză a mandatelor pe care le dețin la nivelul executivului și au mers pe varianta statu quo-ului”
Gandul: Andreea Paul Vass refuză postul de ministru al Economiei în guvernul Ungureanu. Cine ramane pe lista „Andreea Paul Vass, care a fost consilieră a premierului demisioanr Emil Boc, a fost propusă de acesta la ministerul Economiei în noul Cabinet, ea obţinând însă în interiorul PDL cel mai mic număr de voturi dintre cei nominalizaţi în noul Cabinet”
Puterea: Guvern sub acoperire „Premierul desemnat de către Traian Băsescu ocupă în prezent funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe al României”
EvZ: Războiul rece dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta „De la „iubirea veşnică” declarată pe toate posturile TV prietene, cei doi lideri ai USL au început să nu se mai suporte. Primele semne ale divorţului politic al anului”
Fin.ro: Benevo Capital a cumparat terenul fostei fabrici Vulcan pentru un parc de retail „Compania Benevo Capital a anuntat cumpararea unei suprafete de 77.000 mp pe terenul fostei fabrici Vulcan din Capitala, pe care va dezvolta un centru comercial – Benevo Retail Park. Valoarea tranzactiei nu a fost dezvaluita”
Curierul national: Ce se ascunde în spatele inflaţiei mici? „Aceasta va sta în 2012 în zona ţintei BNR de 3%, după ce a lăsat în spate efectul majorării TVA. Nivelul pare redus, dar exprimă noi creşteri pentru preţuri deja inflamate. Mugur Isărescu: În anul 2012, profilul ratei anuale a inflaţiei este influenţat în mare măsură de efecte de bază”
Bursa: Maxim al ultimelor sase luni, din cauza Iranului. Cotaţia petrolului Brent a trecut de 116 dolari/baril „Preţul petrolului Brent, tranzacţionat la bursa energiei din Londra, a urcat, ieri, până la nivelul maxim al ultimelor şase luni, depăşind 116 dolari/baril, pe fondul ameninţărilor Iranului privind interzicerea exporturilor de ţiţei către unele ţări europene”
Detalii pe StareaPresei.ro

1 comentariu

प्रिंस Parpanghel Carpathians 08-02-2012 - 17:59

PRIMA REACTIE a COMUNITATII EUROPENE la schimbarea PRIMULUI MINISTRU si a GUVERNULUI : AVIZ FAVORABIL pt , aderarea la SPATIUL SCHENGEN !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS