Acasa Revista Presei Revista presei. Ce discuta Guvernul cu FMI

Revista presei. Ce discuta Guvernul cu FMI

scris de Ziua Veche
26 Afisari

Curierul national il citeaza pe Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI, spunand: Guvernul nu discută cu FMI despre noi tăieri de salarii: „Discuţiile care au avut loc între autorităţile române şi reprezentanţii FMI nu au condus la noi măsuri care să fie implementate în 2010 şi 2011”.

Conform Bursa, relansarea economica ar fi asteptata anul viitor. Si iar este citat Mihai Tanasescu, explicand ca ţara noastră va înregistra, anul viitor, o creştere economică „bună”, după doi ani de recesiune. Potrivit lui Tănăsescu, creşterea Produsului Intern Brut (PIB) din 2011 va fi susţinută prin avansul exporturilor şi al consumului. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Gandul explica felul cum arată legea bonurilor lui Boc. „Colecţionarii“ de chitanţe vor fi crezuţi pe cuvânt de Fisc! Fantastic. Iniţiatorul proiectului de act normativ preluat de Guvern, deputatul UDMR de Covasna Edler Andras, a propus o bonificaţie de 4% pentru sumele de până la 4.200 de lei anual, pentru care s-au prezentat chitanţe, şi de 1% pentru ceea ce depăşeşte acest nivel. Repet: Romania fantastic.

EI, si acum vorbim putin despre un fost prim-ministru, partas la aducerea Romaniei in actuala jena de deficit bugetar si ce face el in prezent. Va vine sa credeti? Ziarul Financiar sustine ca este… dealer Ford: „Călin Popescu-Tăriceanu a devenit de la 1 august unul dintre dealerii Ford pe piaţa locală, după ce în 2007 ca prim-ministru a făcut parte din echipa statului român în negocierile cu grupul american în vederea preluării pachetului de 72,4% din acţiuni al uzinei auto de la statul român. Americanii au plătit 57 mil. euro şi au beneficiat de ştergerea datoriilor fabricii de la Craiova”. Ma intreb ce parere are DNA despre aceasta.

Povestea dispariţiei dosarului de cadre al lui Ion Iliescu este spusa de Evenimentul zilei: Nu a dispărut în zilele fierbinţi ale lui decembrie 1989. Nu a fost sustras din arhivă nici măcar în cei zece ani în care pro tagonistul a fost şef al statului. Dosarul de cadre al lui Ion Iliescu a supravieţuit alături de alte dosare din fondul CC al PCR până în 2006 cel puţin, după care pur şi simplu a dispărut de la Serviciul de Arhive Contemporane a Arhivelor Naţionale.

Statele Unite au pregătit un plan de atac împotriva Iranului, anunta Adevarul. Armata Statelor Unite deţine un plan de atac împotriva Iranului, pe care îl va pune în aplicare dacă Teheranul se dotează cu arma nucleară, a declarat şeful Statului Major Interarme. Michael Mullen a precizat că o acţiune militară împotriva Iranului ar putea avea „consecinţe nedorite care sunt dificil de anticipat într-o zonă incredibil de instabilă”.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult