Acasa Revista Presei Revista presei. Ce mafie l-a protejat pe Vântu

Revista presei. Ce mafie l-a protejat pe Vântu

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

EvZ: Fortăreaţa politico-judiciară care l-a protejat pe Vîntu „Singurul procuror care l-a pus vreodată sub acuzare pe Sorin Ovidiu Vîntu, Luminiţa Şega, şi-a pierdut viaţa prin otrăvire cu alumină. Ancheta trenează la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în aşteptarea unor analize toxicologice. Luminiţa Şega a instrumentat singură dosarele „FNI” – „FNA” – „BID” – „Banca Agricolă”, după ce toţi colaboratorii ei au fost retraşi din anchetă. Ulterior decesului ei, dosarele au fost preluate de procurorii Irinel Păun şi Cătălin Purcărin, care l-au „albit” pe SOV, trimiţându-l în judecată doar pentru comiterea a două infracţiuni minore, care, între timp, s-au prescris. Pentru restul s-a dat NUP”

Sorin Ovidiu Vintu arestat pentru 29 de zilePuterea: Liviu Negoiţă părăseşte politica „La ultimele alegeri locale, Negoiţă a refuzat să candideze la primăria Capitalei, preferând să rămână la sectorul 3. S-amai invocat numele lui Liviu Negoiţă şi ca un posibil preşedinte al PDL.  Edilul vrea să rămână simplu membru PDL, dar să trăiască din avocatură”

Fin.ro: Boagiu: CFR va achita datoriile catre furnizori, desi plateste prea mult pentru electricitate „Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat astazi, in cadrul unui conferinte de presa, ca CFR SA isi va achita datoriile catre furnizorii de energie, cifrate la 1,98 miliarde lei, pana la finele anului, insa s-a declarat nemultumita de pretul de achizitie al energiei electrice platite de CFR”

Curentul: Vasilescu, BNR: Majorarea salariilor e posibilă, dar cu anumite condiţii „Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a afirmat la RFI, că dacă bugetul va fi construit în aşa fel încât să poată aduce fără creşteri de taxe o plajă mai largă de venituri bugetare, atunci este firesc să se producă creşteri salariale de la 1 ianuarie 2012”

Curierul national: Administraţia Clinton a blocat o operaţiune ce ar fi putut preveni atacurile din 11 septembrie „O operaţiune care ar fi putut preveni atacurile de la 11 septembrie din SUA, a fost blocată de administraţia lui Bill Clinton şi nu a putut fi pusă în practică din cauza lipsei de cooperare între CIA, FBI şi Agenţia Naţională de Securitate (NSA) din SUA, potrivit unui articol care urmează să apară marţi în revista Vanity Fair, relatează CBS News”

ZF: Nouriel Roubini: Datele privind piaţa muncii sunt jalnice. SUA se află deja în recesiune, chiar dacă nu formal „Economistul este de părere că pentru stabilizarea pieţei muncii ar fi trebuit să se creeze cel puţin 150.000 de noi locuri de muncă şi nu doar 50.000 cât au indicat cifrele pentru iulie”

Gandul: Barack Obama dă asigurări: SUA îşi vor reveni din criza economică „”Doresc ca americanii şi partenerii noştri din întreaga lume să ştie acest lucru: vom ieşi din criză, lucrurile se vor îmbunătăţi”, a spus Obama, în momentul în care pieţele financiare sunt preocupate din cauza perspectivelor economiei globale”

Adevarul: Cutremur de cinci grade pe pieţele financiare „Principalii indici bursieri au înregistrat căderi de până la 5% din cauza problemelor datoriilor suverane din ţările europene, dar şi din Statele Unite”

BursaTemeri privind o nouă recesiune „Tensiunile acumulate privind discuţiile despre creşterea plafonului de îndatorare al SUA, precum şi problema datoriilor suverane în Europa s-au tradus în scăderi ale acţiunilor cotate”

Continuarea pe StareaPresei.ro

1 comentariu

Morkova Vesela 06-08-2011 - 13:54

Dintre pasari rapitoare,
Ce isi pleaca gaturile,
Cate-o sa le scurtam oare?
Voicurile, vanturile…

Ne ‘nteles ramane gandul
Ce-mi strabate canturile,
Zboara inca, îngânându-l
Vanturile, voicurile…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult