Acasa Revista Presei Revista presei. Ce se întâmplă dacă se vor aglomera secţiile ATI

Revista presei. Ce se întâmplă dacă se vor aglomera secţiile ATI

scris de Z.V.
65 afisari

Nu a copiat, dar e pedepsită! Reacţia bizară a Inspectoratului Şcolar Suceava, după ce o şefă de promoţie a rămas fără diploma de bac pentru fraudă. Inspectoratul general al Inspectoratului Şcolar Suceava, profesorul Grigore Bocanc, susţine că imaginile surprinse de camerele de supraveghere video din centrul de examinare de la Moldoviţa, judeţul Suceava, arată clar cum au fraudat bac-ul cei 17 elevi eliminaţi, după 10 zile de la afişarea rezultatelor, transmite Adevărul.

Ministrul Sănătăţii: Dacă se vor aglomera secţiile ATI, atunci ne vom gândi şi la măsuri mai grave. Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii, a susţinut joi o conferinţă de presă, la Brașov, în cadrul căreia a declarat că nu este cazul să revenim la starea de urgență, dar ar putea fi luate măsuri dacă crește numărul de cazuri grave, informează Gândul.

Delir politic și verbiaj aiuritor. Viața noastră publică se străduiește să reconfirme observațiile lui Lucian Pintilie. În minunatele sale caiete de regie, scria despre trăsăturile importante ale poporului român, potrivit Cotidianul.

Orban, anunț despre legea carantinării: Avem nevoie urgent de acest proiect. Ludovic Orban, prim-ministrul României, a afirmat, joi, la Senat, că le-a transmis senatorilor jurişti că este foarte important ca proiectul legii carantinării şi izolării să fie adoptat în cursul zilei de joi, pentru a exista toate pârghiile privitoare la combaterea pandemiei, anunţă Evenimentul Zilei.

Comisia Juridică a finalizat raportul pe legea carantinării/ Senatul dă votul final. Senatorii juriști au votat în unanimitate raportul la proiectului de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, conform Hotnews.ro..

Nelu Tătaru a declarat că nu se impune revenirea la starea de urgență. „Dacă se vor aglomera secțiile ATI, ne vom gândi la măsuri mai grave” Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Brașov, în cadrul unei conferințe de presă, că, în acest moment, nu se impune revenirea la starea de urgență, potrivit Jurnalului Naţional.

Klaus Iohannis merge la Bruxelles pentru alocări financiare importante. Obținerea fondurilor nerambursabile alocate prin Politica de Coeziune şi Politica Agricolă Comună, vitale pentru dezvoltarea României, relatează România Liberă.

TENSIUNILE ESCALADEAZĂ Casa Albă ar vrea să interzică accesul în SUA tuturor membrilor Partidului Comunist Chinez (presă). Administraţia Trump are în vedere impunerea unei interdicţii de călătorie în SUA pentru toţi membrii Partidului Comunist Chinez şi a familiilor acestora, scrie Stiripesurse.ro.

Cazanciuc, dupa dezbaterile din Comisia Juridica de la Senat: Statul nu te poate interna in spital doar pentru o simpla suspiciune. Robert Cazanciuc, presedinte interimar al Senatului, a declarat azi, inainte de a intra in Plen unde urma sa se voteze legea Carantinei si izolarii, ca statul nu poate obliga nicio persoana sa se interneze, potrivit Ziare.com.

Ministerul Agriculturii va despăgubi fermierii afectați de secetă cu peste un miliard de lei . Valoarea totală a schemei de ajutor de stat privind despăgubirile acordate fermierilor afectaţi de secetă se ridică la 1,088 de miliarde de lei, iar fondurile vor fi asigurate prin rectificare bugetară, a anunţat, joi, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), transmite Economica.net.

Criza la americani continuă: American Airlines îşi trimite în şomaj tehnic 25.000 de angajaţi. Executivii din cadrul American Airlines, cea mai mare companie aeriană a Statelor Unite, şi-au avertizat angajaţii că vor fi nevoiţi să trimită în şomaj tehnic aproximativ 25.000 de oameni ca urmare a efectelor generate de pandemia de coronavirus, informează Ziarul Financiar.

Guvernul a prelungit starea de alertă. Mitingurile interzise. Vice-premierul Raluca Turcan a anunțat că Guvernul a decis prelungirea stării de alertă pentru următoarele 30 de zile, menţionează Q Magazine.ro.

Dinamo cere întreruperea campionatului! Bogdan Bălănescu anunță apocalipsa la club: „Suntem aproape de desființare!” Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a cerut întreruperea Ligii 1 după ce 6 dintre fotbaliștii „câinilor” au fost depistați poztiv cu COVID-19, notează Gazeta Sporturilor.

Doliu în presa românească! A murit realizatorul de radio și televiziune Gheorghe Verman. Presa românească este de astăzi mult mai săracă, întrucât s-a stins din viață Gheorghe Verman (78 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați realizatori de radio și televiziune pe care i-a dat țara noastră, scrie Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult