Acasa Revista Presei Revista presei. Ce se va întâmpla cu leul dacă pică Grecia?

Revista presei. Ce se va întâmpla cu leul dacă pică Grecia?

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Curierul national: Ce se va întâmpla cu leul dacă pică Grecia? Claudiu Cazacu: „Performanţele economiei Greciei şi, mai ales, Italiei vor determina dinamica pieţelor (…) Dacă Italia pierde sprijinul investitorilor, criza europeană capătă o nouă dimensiune, ducând la o aversiune la risc pronunţată, iar leul va fi cu siguranţă influenţat”

Ce se va întâmpla cu leul dacă pică Grecia?

Curentul: Dana Năstase a plâns de două ori la audirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție „Fostul premier și soția sa, audiați în instanța în dosarul Zambaccian. Soţia fostului premier Adrian Năstase, Daniela Năstase, a plâns luni, în două rânduri, la instanţa supremă, în timpul audierii sale, pentru prima dată, în dosarul „Zambaccian”, atunci când a vorbit despre decesul tatălui său şi despre declaraţiile lui Ioan Păun, fostul consul al României la Shanghai”

EvZ: Imperiul nevăzut al grupării Mazăre – Nicuşor Constantinescu „Interesele lor sunt mascate de interpuşi locali, de mecanismul acţiunilor la purtător, dar şi de către două căsuţe poştale din Cipru. Cuplul Radu Mazăre-Nicuşor Constantinescu şi-a consolidat debutul în afaceri cu două mari afaceri cu Bancorex: Conpress Advertising şi Telegraf Advertising, firme la care au fost acţionari, au luat două credite de la Bancorex”

Romania libera: Un raport negativ ar putea oferi argumente unor ţări care se opun intrării României în Schengen. Efectul presiunilor asupra anticorupţiei: UE trimite două misiuni la Bucureşti „Comisia Europeană trimite, în premieră, două misiuni în România pentru raportul final de evaluare din cadrul Mecanismului de Verificare şi Cooperare (MVC), care va fi prezentat la vară. Până acum, în România a fost trimisă doar câte o singură misiune pentru evaluări. Anunţul a venit după ce doi parlamentari UDMR au propus dezincriminarea unor fapte de corupţie  săvârşite de politicieni”

Adevarul: Băsescu numeşte un alt liberal la SIE „Teodor Meleşcanu va fi al doilea şef al Serviciului de Informaţii Externe provenit din PNL, după Mihai Răzvan Ungureanu”

Puterea: Meleşcanu preia SIE „Traian Băsescu l-a  nominalizat pe liberalul Teodor Meleşcanu drept candidat pentru şefia Serviciuluide Informaţii Externe. Parlamentul se va reuni azipentru a aproba această numire.”

Bursa: România, o „Costa Discordia” în derivă „După o lună de iarnă grea, cum nu a mai fost în ultima jumătate de secol, primăvara îşi arată primele semne. Dar nu şi pentru economia României”


Detalii pe StareaPresei.ro

1 comentariu

digital 28-02-2012 - 08:54

….revista presei,portocalii……
schimbați dreq subiectul,că n-o să vă mai citească nimeni

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult