Acasa Revista Presei Revista presei. CE, semnal dur adresat Parlamentului privind Şova

Revista presei. CE, semnal dur adresat Parlamentului privind Şova

scris de Florin BUDESCU
15 afisari

Comisia Europeană (CE) a transmis Parlamentului României un semnal dur privind cazul senatorului Dan Şova, în care senatorii o blăblănesc în devălmăşie de prea mult timp, încercând să facă în aşa fel încât acesta să nu ajungă pe mâna procurorilor DNA, informează Gândul.

dna senatŞtiri pe surse ştie ce va face PSD cu Dan Şova: îl va susţine în continuare, iar votul al doilea din Senat va fi pentru respingerea arestării sale preventive.

HotNews citează un oficial NATO afirmând că Rusia poate să ocupe Ţările Baltice în două zile. Tot în 48 de ore ar fi capabilă Moscova să intre în Kiev.

Acest mod de acţiune este necesar pentru că Rusia nu are nevoie să se consulte cu nimeni ca să atace, pe când NATO are nevoie de acordul celor 28 de state membre.

George Friedman de la Stratfor explică faptul că Uniunea Europeană trece printr-o dublă criză: definirea graniţelor sale cu Rusia şi însăşi viitorul ei în sine. A consemnat Adevărul.

Un cameraman de la Naşul TV fuma la intrarea în clădirea în care la parter este această televiziune, iar la etajul cinci HotNews. Robert Turcescu şi Radu Moraru povestesc că între salariatul lor şi un angajat HotNews s-a iscat o ceartă, ce a adus capii cotidianului electronic la parter (şi nu numai).

Cel care i-a despărţit pe reporterul HotNews de cameramanul Naşul TV a fost Robert Turcescu.

Este mare scandal în fotbalul mondial: şase oficiali FIFA au fost arestaţi ieri de FBI la Zurich, în Elveţia, pentru o suită întreagă de fapte de corupţie, anunţă Curierul naţional.

Este un fapt extraordinar în fotbal şi arată cât de coruptă e lumea aceasta a sportului cu balonul rotund.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS