Acasa Revista Presei Revista presei. Ce spune Băsescu despre relaţia cu Elena Udrea

Revista presei. Ce spune Băsescu despre relaţia cu Elena Udrea

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Gandul: „Băsescu-Elena Udrea, relaţii extraconjugale”. Ce spune preşedintele „Este o copilărie, pentru că au încercat, de fapt, să şubrezească singurul loc în care eu îmi găsesc liniştea şi a fost bine gândită. Uitaţi-vă la Antena 3 şi la Realitatea, când era Vîntu, acele două posturi au fost focusate în atacurile «Băsescu – Elena Udrea, relaţii extraconjugale», pentru că ştiau foarte bine – au fost bine documentaţi oamenii – că punctul meu de maximă rezistenţă este familia”

Elena Udrea pe bicicleta

Elena Udrea, zisă şi Nuţi.

Adevarul: Băsescu: ”Românii nu mă vor ierta niciodată pentru tăierea salariilor” „Preşedintele, Traian Băsescu a declarat, în această seară, la B1 TV, că românii nu îl vor ierta niciodată pentru tăierea salariilor. El a precizat că după ce a făcut anunţul nu a dormit o noapte şi în momentul acela se gândea la ce a înţeles fiecare român din această decizie”

EvZ: Silviu Prigoană: ”Toate puterile au nevoie de tâmpiți care să voteze niște lucruri” „toate puterile care se succedă au nevoie de tâmpiți, de mase de manevră care să voteze niște lucruri, fără să se intereseze de ei și să îi educe, pentru că atunci ar fi potențiali concurenți, le-ar lua scaunul”

Bursa: Speculaţii la speculaţiile lui Băsescu „Subiectul speculaţiilor acţiunilor Roşia Montană Gold Corporation la Bursa din Toronto este vechi de cinci ani, deşi tema panamalelor este mai bătrână cu 125 de ani; prin 2007, Allen Hill, preşedintele Gabriel Resources şi al subsidiarei Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), a reacţionat la obiecţiile formulate de Fundaţia Soros din România, privitoare la nocivitatea (atât culturală cât şi ecologică) a proiectului minier de aici, ară­tând că George Soros e acţionar important Newmont Minning, care deţinea pe atunci 19% din Gabriel Resources”

Fin.ro: Petrom se apara: Profitul record, suparator pentru presedinte, este reinvestit „In sapte ani am avut circa 31 miliarde lei profit operational inainte de taxare si depreciere si am investit 30 miliarde lei, pe de o parte. Pe de alta parte, sunt 45 miliarde lei taxe colectate si platite catre statul roman. In momentul in care vorbim de profit, conotatia este ca acele profituri se duc cuiva. Ele sunt reinvestite in economia romaneasca”

Curierul national: Ce gadgeturi mai aşteptăm de la 2012 „PlayStation Vita şi iPad 3 s-au lansat în forţă încă din primele luni ale acestui an. După ce şi-a dezamăgit clienţii anul trecut, Apple va lansa în luna septembrie noul iPhone 5. Samsung Galaxy S3 şi consola portabilă Wii U de la Nintendo sunt pregătite să fie aruncate în luptă”

Puterea: Joachim Gauck e noul preşedinte al Germaniei „Parlamentarii germani l-au ales duminică peJoachim Gauck, fost pastor luteran şi activistpentru drepturile omului din Germania de Estcomunistă, în funcţia de preşedinte al celei maimari ţări a Uniunii Europene, cu o largă majoritateîn prima rundă de vot”

Romania libera: La Atena, corupţii îi judecă pe incoruptibili. Statisticianul-şef al Greciei este anchetat de Parlament pentru că a raportat Uniunii Europene cifrele corecte „O anchetă deschisă de procurorul pentru crime economice al Greciei îl are în vizor pe Andreas Georgiou, directorul Autorităţii Naţionale de Statistică, acuzat de „abuz de încredere împotriva statului“. Vina acestuia? Raportarea cifrelor corecte către departamentul de statistică al UE, Eurostat”
StareaPresei.ro

1 comentariu

digital 19-03-2012 - 11:38

….acum o dă pe familistul,virgin,iar mai nou,după ce va ieși din politică(sîc!) va fi ”clocitor” de politicieni…..
oare de ce a mai pierdut atâția ani ca președinte…?!

demagogul și mincinosul dreq….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult