Acasa Revista Presei Revista presei. Ce vrea să schimbe CSM în Justiţie

Revista presei. Ce vrea să schimbe CSM în Justiţie

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Ondine Gherguţ scrie în România liberă despre modificările horror pe care ar dori CSM să le facă la legile din Justiţie, care ar anula, pur şi simplu, independenţa acesteia.
CSMFinancial Times publică o analiză despre principalele motive de îngrijorare existente în prezent în privinţa României, citată de HotNews. Unul dintre ele este politica de relaxare fiscală a Guvernului Victor Ponta.
Pe 24-25 august va fi sesiune parlamentară extraordinară cu discutarea noului Cod Fiscal, explică Mediafax. Codul Fiscal modificat a fost retrimis la Legislativ de către preşedintele Klaus Iohannis.
Angajaţii TVR vor lucra numai patru zile pe săptămână, arată EvZ. De ce atât de mult? De ce nu trei? De ce nu două?
După ce nu a făcut nimic pentru eficientizarea ministerului contabil, Eugen Orlando Teodorovici s-a decis: trebuie să taie 20% din structura birocrativă a instituţiei, conform HotNews.
Varoufakis are mari probleme. Curtea supremă de justiţie de la Atena cere ridicarea imunităţii acestuia, care este acuzat de înaltă trădare, pentru că ar fi dezvăluit un plan de ieşire a Greciei din Zona Euro, spune Gândul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult