Acasa Revista Presei Revista presei Ceausescu

Revista presei Ceausescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Evenimentul zilei considera ca Ceausescu e din nou stăpân peste televizoarele românilor. Eu cred ca este un simplu puseu de ceausescita comerciala, care va trece rapid.

Puterea anunta ca tovarăşul Ceauşescu, Secretar General al PCR, a acaparat media romanească. Iar testul ADN, conform jurnalistilor de la acest cotidian, ar fi un procedeu complex cu exactitate redusă.

 

Intr-adevar, Curentul explica faptul ca, după expertize, se va stabili dacă fiul cel mare, Valentin, e sau nu copilul cuplului. După 1990, mai multe publicaţii au susţinut, conform spuselor unor apropiaţi ai cuplului, că Elena Petrescu ar fi fost însărcinată cånd s-a căsătorit cu Nicolae Ceausescu. Dar acestea sunt aspecte marginale.

Jurnalul national titreaza: Ceauşescu a ieşit din mormânt. După mai bine de 20 de ani de la executare, rămăşiţele pământeşti ale cuplului Ceauşescu au fost deshumate ieri în Cimitirul Ghencea, pentru recoltarea de probe ADN.

Deshumarea a fost făcută la cererea familiei, pentru a se stabili dacă rămăşiţele îngropate acolo aparţin soţilor Ceauşescu. Soţul lui Zoe Ceauşescu, Mircea Oprean, înclină să creadă că în acele sicrie erau socrii săi, el precizând că a văzut paltonul şi pantalonii lui Nicolae Ceauşescu găurite de gloanţe.

Probele-martor vor fi prelevate de la Valentin şi de la fratele dictatorului, Ioan, explica Adevarul. De la cei doi vor fi recoltate mostre de salivă, din care se va extrage ADN-ul, care ulterior va fi comparat cu cel al soţilor Ceauşescu.

Ziarul Ring dezvaluie ca Ceausescu avea un picior fracturat cand a fost inmormantat, citandu-l pe unul dintre groparii care a participat la deshumare: „Pot să vă spun că aveau corpurile intacte. Asta nu înseamnă că nu putreziseră, dar nu păreau că au stat 20 de ani în mormânt. Din ce am văzut, Ceauşescu avea un picior fracturat”.

Gandul scrie ca Mircea Oprean, ginerele lui Ceauşescu, i-a văzut printre morminte pe criminalii socrului său. Cine a dat decizia finală de execuţie? Iata ce crede Mircea Oprean, sotul lui Zoe Ceausescu: „Toată şleahta, de la Iliescu şi Roman, la Voican şi ceilalţi”.

Si cu aceasta, gata cu ceausescita comerciala. Ceausescu a murit cu piciorul rupt? Acum stim? Este el tatal natural al lui Valentin. Vom afla poate in urmatoarele sase luni. Este el inmormantat in Ghencea-civil? Si aceasta vom sti.

Pentru mine, cea mai importanta stire este ca am fost dezinformati 20 de ani de catre conspiratori ca peste cei doi, in Ghencea, a fost turnat beton. Oprean si cu Valentin Ceausescu au venit degeaba cu pikamerele. Betonul era in creierele noastre, sadit de catre ucigasi.

Curierul national vede România sub teroarea fiscală. Există o discrepanţă mare în legislaţia fiscală între gravitatea faptelor şi nivelul penalizărilor, explica jurnalistul Cristina Chicos.

Simona Haiduc da pentru Financiarul o stire cu adevarat importanta: graul s-a scumpit cu 40% in ultimele 40 de zile. In ultimele 40 de zile, scumpirea a fost de peste 40%. La Bursa din Chicago, pretul graului a urcat, saptamana trecuta, la 5,985 $/busel, cel mai ridicat nivel din ultimele 13 luni.

Iar Isarescu este citat de Ziarul financiar spunand ca firmele nu se plâng degeaba de fiscalitate, aceasta este enormă. Majorarea impozitelor şi a contribuţiilor sociale va adânci deficitele, nu le va rezolva, prevesteste seful Bancii Centrale.

StareaPresei.ro

0 comentariu

urbos 23-11-2010 - 23:56

Paduche, matale intelegi ce inseamna sa FURI VOTURILE INTR-UN PARLAMENT? Stii ce-i aia democratie paduche limbist? Ce inseamna ma paduche sa se fure pana si voturile in Parlament? Pana si dementii ceausisti ma vierme faceau in asa fel incat sa para ca respecta democratia.
Credeam ma paduche, ca ai prefera sa-i spanzuri si pe aia din Opozitie odata cu hotii de la putere daca ar fi intrat in Parlament cand hoata conduce sedinta, facandu-se partasi la o asa monstruozitate, nu invers ma paduche limbist.
Auzi la nesanatos, „PDL nu cedeaza santajului”. Asa e, secatura Basescu si PDL, nu cedeaza nimic, asa cum nu ar ceda Ceausescu si PCR sau orice ticalos prins si la furat. Esti nesanatos ma baiatule. Cu gunoaie ca tine unde dracu sa se duca tara asta?

PS Limbistule, e dreptul Opozitiei sa boicoteze sedintele, e un gest politic perfect democratic, spre deosebire de mizeriile PDL pe care le numesti doar smecherii, si pe care la pui pe acelasi plan cu gesturile opozitiei.
Ramane cum am stabilit.

jan dinu 24-11-2010 - 02:12

Sti matale domnu Sobru ,cind o echipa
de fotbal paraseste terenul din
orice motive ( o eliminare ,doua de jucatori )arbitrii shi comisia declara
invingatori pe cei care au ramas pe
gazon (ultimi)…cu 3-0 !Chiar shi la BOX !
Zici de democratie ,acolo in parlament ??
e ce democratie daca ei au parasit …
shi n-au pornit la lupta cu cafteala
mai ales ca o doamna a vrut s-a masluiasca
„socoteala ” I-a fost frica de ea – cumva ??
JD-USA

urbos 24-11-2010 - 03:39

Ba labagiule, aici nu esti la fotbal.
Dar pana si la fotbal, daca nu respecti regulile si ai platit sau amenintat arbitrul ca sa inchida ochii, esti eliminat.
Mars la rahat ma gunoiule.

jan dinu 24-11-2010 - 06:58

Shi daca nu te-ar cunoaste toti ..
ar mai fi ce-ar fi :
Oricum sisifilisul ti-a intrat in oase !
JD-USA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult