Acasa Revista Presei Revista presei. Cei 11 care au speriat pontagiatorul

Revista presei. Cei 11 care au speriat pontagiatorul

scris de Florin BUDESCU
245 Afisari
Gandul: Cine sunt şi ce au făcut cei 11 care vor decide dacă premierul Victor Ponta a plagiat sau nu în teza de doctorat „La 10 zile după ce publicaţia Nature l-a acuzat pe Victor Ponta de plagiat, comisia care trebuie să hotărască dacă premierul a copiat în teza de doctorat nu a analizat nici un document. Potrivit legii, comisia are la dispoziţie 90 de zile pentru a spune dacă a fost sau nu plagiat”
pontaRomania libera: Confruntare. Reprezentarea la Bruxelles a devenit terenul bătăliei constituţionale din România. Cât îl va costa pe Ponta fotografia de grup de la Bruxelles „Faptul că plecarea lui Ponta la Bruxelles s-a făcut cu preţul ignorării Constituţiei este posibil să-l coste pe liderul PSD în plan intern mai mult decât a câştigat în plan extern”
Puterea: Marga frânaru’ „Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu a putut ajunge la Consiliul European din cauza faptului că ministrul de Externe, Andrei Marga – în urma dispoziţiei premierului Victor Ponta -, a refuzat să transmită la Bruxelles lista delegaţiei de la Palatul Cotroceni”
Adevarul: De ce a demisionat decanul de la Drept: „Am votat pentru verificarea acuzaţiilor de plagiat aduse lui Ponta” „Mi-am dat demisia pentru că am votat pentru verificarea acuzaţiilor de plagiat aduse domnului Ponta şi vreau constituirea unei comisii care să cerceteze aceste acuzaţii”
Curierul national: Băsescu: Ponta reprezintă nelegitim România „Preşedintele şi-a exprimat nemulţumirea faţă de plecarea lui Ponta la Bruxelles la întrunirea Consiliului European. Şeful statului a spus că este prima dată în opt ani când a fost împiedicat să-şi exercite atribuţiile constituţionale”
Bursa: Noroc că Băsescu a rămas acasă! (editorial de Mache) „Voluntarismul premierului şi al preşedintelui (trăsătură de caracter comună) colateralizează poporul drept victimă. Poporul suntem noi- tu, care citeşti şi cu mine, care scriu. Patria e camera în care scriu, strada de sub fereastră, familia şi din nou, tu şi cu mine. Dar băieţii aştia despre care eu scriu şi tu citeşti n-au nici o treabă cu patria şi poporul. N-au nici o treabă cu noi, cu tine şi cu mine”
Curentul: Ponta – uzurpatorul „Premierul Victor Ponta a uzurpat cu bună știință atribuțiile președintelui României, asumându-și rolul de reprezentant al României la Consiliul European , fără a avea un mandat în acest sens din partea șefului statului, așa cum prevede Constituția”
EvZ: Tâlhari la drumul mare „Păienjeniş de interese oculte: actualul director al Companiei Naţionale de Drumuri din România, Mihail Başulescu, a încasat salarii de la două firme care sunt în sfera de influenţă a lui Nelu Iordache, patronul Romstrade. Acesta încearcă să obţină amânări şi bani mai mulţi la lucrările contractate cu Compania”
ZF: Efectele insolvenţei: toate contractele Hidroelectrica, reziliate „Planul de reorganizare a Hidroelectrica va cuprinde renunţarea la toate contractele bilaterale ale companiei şi vânzarea întregii cantităţi de energie disponibilă pe piaţa OPCOM, prin contracte de maximum un an”

StareaPresei.ro

2 comentarii

Timotei 29-06-2012 - 08:44

JOS TALHARU! Sa crape in paispe DICTATORUL PONTA, ce mai nerusinat pontolog si pontograf patentat.

Europeanuul 29-06-2012 - 11:01

Pina la numirea in functie a fostului senator FSN de la sectia PD, Augustin Zegrea (si a mai altor doua persoane), Imparatul Traian declarase in public ca CCR este o insititutie penibila respectiv o „pavaza de nadejde pentru infractorii parlamentari” . Sper sa iti amintesti 😉

Dat fiind faptul ca majoritatea parlamentara este formata din opozitie, nu cred ca Imparatul Traian va rezista tentativei de dizolvare a parlamentui (si de ciuruire a parlamentarilor din opozitie). Armele necesare (ANI, DNA, ICCJ, plus CCR) si le-a scutit miticulos pe parcursul ultimilor ani (il poate opri cineva sa se bage cu mascatii in ei?)

O parte a grupurilor de interese ii vor tine spatele. Sefii intreprinderilor si regiilor de stat, Adriean, casele de avocatura Valeriu Stoica & co, cateva ONGuri a caror „sefi” traiesc pe picior mare din banii contribuabilor (brigaziile portocalii;) si intreaga clintela PDL. Vor face tot posibilul sa recupereze ciolanul (nu cred ca vor ezita sa apeleze la intimidari si la forta bruta, cel putin acolo unde este cazul). Baba Macoveanca le va tine spatele la Bruxelles, se va poza in continuare „amazoanca” luptatoare cu coruptia 😉

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS