Acasa Revista Presei Revista presei. Cel mai dur raport pe Justitie

Revista presei. Cel mai dur raport pe Justitie

scris de Ziua Veche
0 afisari

Comisia Europeana a dat publicitatii, conform Evenimentului zilei, cel mai dur raport pe Justiţie din mandatele lui Băsescu. „România nu a demonstrat un angajament politic suficient de a sprijini procesul de reformă şi de a imprima direcţia acestui proces, iar factorii de decizie din sistemul judiciar au manifestat o anumită reticenţă de a coopera şi de a-şi asuma responsabilităţi”, observă documentul Comisiei, dat publicităţii ieri, la Bruxelles.

 

Romania libera incearca sa afle cine este vinovat pentru declinul Justitiei. Iata un posibil raspuns: Vinovaţii pentru mutilarea Legii ANI  sunt Curtea Constituţională şi parlamentarii, care au susţinut secretizarea averilor pe motiv că li se încalcă dreptul la viaţă privată. Pedelistul Radu Ber­ceanu a fost unul dintre primii susţinători ai hotărârii Curţii Constituţionale. Însă, mili­tan­tul în favoarea mutilării competenţelor ANI este senatorul UDMR G. Frunda.

Cine este Berta Slav, cea care i-a procurat Mădălinei Manole substanţa cu care s-a sinucis, conform Adevarul. Femeia e inspector la Administraţia Financiară din judeţul Ilfov de mai bine de zece ani. Colegele de birou confirmă faptul că ea şi Mădălina Manole au fost prietene.

Puterea informeaza ca mâine, 21 iulie 2010, în Cimitirul Ghencea Militar, Valentin Ceauşescu face un pas important în aflarea adevărului despre locul în care sunt înmormântaţi părinţii săi. Deshumarea Ceauşeştilor.

Cristian Matache si Oleg Cojocaru de la Financiarul anunta ca Adriean Videanu devine politaiul Concurentei si al Protectiei Consumatorului. Ministrul Economiei a anuntat introducerea unui observator al preturilor, scopul fiind, in opinia acestuia, crearea concurentei intre comercianti.

Schimbarile climatice revolutioneaza agricultura, anunta Bursa. O companie din Dobrogea vrea să-şi transforme plantaţia experimentală de kiwi în scop comercial şi să vândă fructe, sucuri şi conserve pe piaţa internă. În timp ce alte producţii tradiţionale au fost decimate de ploi, culturile de kiwi sunt rezistente şi nu necesită tratamente fito-sanitare.

Curierul national se intreaba: Putem visa la multinationale romanesti? Raspunsul ar fi, conform PricewaterhouseCoopers, cam astfel: În 15 ani, vor apărea 190 de companii multinaţionale cu capital majoritar românesc. Patronatele spun că potenţialul României este mult mai mare şi că în 5 -10 ani ar trebui să avem cel puţin 500 de multinaţionale. În schimb, economiştii consideră optimistă cifra PwC, capitalul românesc având pentru început nevoie de o consolidare.

Si, atentie: aceasta este o revista a presei in care nu pomenesc de Dan Diaconescu. O, gura de aer curat, da-ma pe mine presei de calitate!

StareaPresei.ro 

0 comentariu

Foreskin 23-11-2010 - 14:03

…si nici nu mai face pomana la comunitate…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult