Acasa Revista Presei Revista presei. Cenzură la Realitatea TV

Revista presei. Cenzură la Realitatea TV

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Adevarul: Oana Stancu şi Adrian Ursu: Am fost cenzuraţi la Realitatea Tv „Foştii moderatori ai emisiunii „Ora de Foc” de la Realitatea Tv au fost invitaţi la „Sinteza zilei” pentru a vorbi despre demisia de la Realitatea Tv şi despre suspendarea emisiunii”

Oana Stancu si Adrian UrsuCurentul: „Cotidianul“ lui Nistorescu a ajuns scato-supapa lui Vîntu „„Cotidianul“, supapa dejecţiilor media ale lui SOV, devine pe zi ce trece o hazna potrivită tiparului interior al lui Nistorescu lansându-se în cele mai tembele şi fantasmagorice prostii.”

EvZ: Dosarul de extrădare a lui Nicolae Popa va ajunge la preşedintele Indoneziei „Dosarul de extrădare a fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în România în cazul FNI, urmează să ajungă la preşedintele Indoneziei, a anunţat azi Doris Mircea, directorul departamentului comunicare din Ministerul român de externe”

Gandul: Băsescu despre „introducerea sclavagismului” în Codul Muncii şi controalele care ar trebui să înceapă în Vama Constanţa „Am auzit de lucruri ridicole precum introducerea sclavagismului. Nu e adevărat. Este o falsă apreciere că este mai vulnerabil salariatul prin noul Cod al Muncii. El este vulnerabil acum, pentru că ce se întâmplă cu cei circa 1,6 milioane de români care lucrează temporar sau pe termene mai lungi, dar şi unii şi alţii fără contracte de muncă, nu este decât risc pentru viitorul lor”

Puterea: Ordin pentru membrii de partid: Nu vă uitaţi la TVR! Victor Ponta – mogulul sondajelor, Liviu Dragnea – stăpânul telecomenzii „Victor Ponta susţine că de când a ajuns în fruntea PSD a reuşit să dubleze numărul votanţilor, reuşind să ridice cota partidului de la 20 la 39%. Secretarul general, Liviu Dragnea, a reuşit o performanţă la fel de extraordinară: nici un membru PSD nu se uită la TVR, post considerat ostil de cei din Kiseleff”

Financiarul: Fercala: Optimismul Templeton se va eroda pe zi ce trece cand va vedea de ce se loveste „Mihai Fercala, unul dintre cei mai puternici administratori de investitii de pe piata roma­neasca, considera ca grupul Franklin Templeton se va lovi in administrarea Fondului Proprietatea (FP) de aceleasi probleme pe care multi investitori le au pe piata romaneasca, inclusiv SIF Transilvania”

Curierul national: Revoltele populare zguduie pieţele financiare „Protestele au aruncat în aer preţul petrolului, au cauzat deprecierea acţiunilor şi întărirea francului elveţian până la un nivel record. Petrolul a ajuns, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani şi jumătate, de aproape 120 dolari pe baril. Un efect paradoxal este ieftinirea cerealelor, din cauza speculaţiilor că revoltele vor limita cererea pentru grâu”

Bursa: Explozia ţiţeiului – inflaţieee! „Preţul petrolului Brent a urcat, ieri, până la cel mai ridicat nivel din ultimele 30 de luni, pe piaţa din Londra, în condiţiile în care violenţele din Libia au redus livrările de profil din această ţară. Şocul produs recent pe piaţa ţiţeiului va alimenta inflaţia la nivel mondial.”

StareaPresei.ro

1 comentariu

urbos 25-02-2011 - 08:03

Cat de gretosi pot fi lingaii lui Basescu. Nici moartea in chinuri n-ar fi suficienta pentru lepadaturile astea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult