Acasa Revista Presei Revista presei. Cercul de foc al datornicilor

Revista presei. Cercul de foc al datornicilor

scris de Ziua Veche
1 afisari

Romania libera arata ca SUA, Grecia, Franţa, Japonia, Marea Britanie şi Spania se află, alături de alte state, într-un “cerc de foc” din cauza datoriilor foarte mari şi a temerilor investitorilor, potivit Pacific Investment Management Co (Pimco), administratorul celui mai mare fond de investiţii în obligaţiuni din lume.

Germania vrea sa impuna o disciplina financiara de fier in Uniunea Europeana, informeaza Financiarul . Ar fi vorba despre “blocarea anumitor subventii din fonduri UE, suspendarea drep­tu­rilor de vot in Uniune, de­cla­ra­rea insolventei si chiar ex­cluderea din zona euro sunt cateva dintre propunerile Germaniei de sanc­tio­na­re a tarilor europene, ale caror finante nationale intra in deriva”. Crud si crunt.

Evenimentul Zilei scrie despre saptamana de foc a Guvernului Boc , deoarece, chiar dacă Executivul decide miercuri să-şi asume răspunderea în faţa parlamentarilor, măsurile de austeritate nu pot fi aplicate de la 1 iunie.

Eu cred ca executivul lui Emil Boc are, dupa aceasta saptamana de foc, inca o saptamana de foc, apoi inca una si inca una. Si mai trebuie sa aiba grija, ca toata actiunea sa este fundamentata pe mari greseli facute anterior, pe care trebuie sa le corecteze.

Sergiu Andon, urmasul lui Darie Novaceanu la sefia ziarului “Adevarul” la inceputul anilor ‘90, isi aminteste ca Silviu Brucan avea influenta directa la acest ziar.

Ironia face ca discutia jurnalistilor de la Adevarul pe acest subiect este facuta cu un fost jurnalist, Andon, asupra caruia s-au exercitat influente directe, iar sefii celor ce au scris pe acest subiect azi sunt altii asupra carora se exercita influente directe.

Pana la urma ca de aceeasi factura, adica ingraditoare ale libertatii presei si iesirii acesteia de sub orice influente manipulatorii, de intoxicare a opiniei publice, fara de care tragedii ca Mineriada din iunie 1990 nu ar fi posibile.

Iar Ziarul financiar arata ca volatilitatea extrema a Bursei ii trimite in corzi pe investitori si se intreba cine mai rezista? SIF-urile au pierdut 38% din valoare intr-o luna si jumatate. Niciun analist nu risca acum o previziune.

 www.stareapresei.ro

0 comentariu

emilia 21-11-2010 - 20:10

cum sa castigati alegerile in 2012 cand primarul brasovului rade regionala cfr de pe harta romaniei , 6000 de angajati trebuie sa plece acasa? oamenii nu sunt prosti , stiu si de ce o rade.

michael 21-11-2010 - 20:48

vrem la primarie sa mai punem borduri si alte lucruri minunate vrem bani..bani

Ieliena Udea 21-11-2010 - 22:52

– Ce faci, bătrâne, cum îti merge?

– Ce să fac, încerc si eu să supravietuiesc…

– O să regreti amarnic..

Parpanghel 22-11-2010 - 08:53

Rien…rien va plus! Ohh, ohh ces bonne! Ce bonne PH- Uttzika!Don doktor, nici un diagnostic corect n’asah!

sorge 22-11-2010 - 11:41

Este cea mai simpla dintre miscarile pt prezidentialele de peste 3 ani .
Nu Udrea este presedinte PD-L ci dul Basescu .
NU va mai spun si restul ,va las sa construiti si voi supozitii .

Ieliena Udea 22-11-2010 - 23:36

Mii de furnici, De tricolici, De vafcolici Vai! ma muncesc….

Ieliena Udea 22-11-2010 - 23:40

Acu noi ie da dreapta, deci iei ie da stanga, deci asa!

Ieliena Udea 22-11-2010 - 23:42

NENOROCITII ASTIA DE PESEDISTI …. pai inca de pe cand eram toti fesenisti, si inca de mai inainte, ne faceau greutati! Daaaa, da, asa este!

pedelist 22-11-2010 - 23:49

Sa ne traiti, Prima Femeie a Capitalei azi, si maine inca mai prima
expresie vie a curajului şi responsabilităţii în politică !
Traisca lupta pt pace!

cercetas 24-11-2010 - 10:37

dar asa, prin sacrificiu personal de jdemii de euro, s-a rezolvat. Iata dovada ca exista si moguli buni!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult