Acasa Revista Presei Revista presei. Cetateanul nemultumit PSD

Revista presei. Cetateanul nemultumit PSD

scris de Ziua Veche
2 afisari

miting psdCum s-a deghizat PSD in “cetatean nemultumit ” – aflam din Evenimentul zilei . Da, am observat si eu deghizarea aceasta si felul in care au contribuit la ea, cu osardie, cele doua tembelviziuni (nu spui care – nu spui care).

Reprezentantii PSD aflati pe sticla s-au comportat ca si cum ar trai in Hawaii si membrii lor ar fi simpli cetateni, membri de sindicat in Romania, deci participanti la mitinguri pentru loisir. Pe de alta parte, liderii de sindicat, incoruptibili, au clamat sus si tare ca au cerut expres partidelor sa nu participe la manifestatii.

Eu zic sa-i credem. La ora aceasta, mitingeala e in toi. Sunt curios ce culoare are acest miting apolitic. Vorba unui prieten: verde ca pepenele, cand il tai inauntru e rosu.

Reporterii Romania libera incognito au aflat cum i-a incolonat PSD pe demonstranţii din ţara ca sa vina la Bucuresti. Incognito RL: “Spre marele protest, cu autobuzul PSD “. Cam asa cu apolitismul mitingului de azi, din Capitala. Cine zicea in campanie de autobuzele PDL? Asa, Nica de la PSD… Probabil ca e din categoria celor care gandesc ca si altii fura ca ei.

Ia sa vedem ce scrie astazi presa mogulului. Jurnalul National titreaza: 60.000 de romani, azi in strada . Interesant, oare de unde stiu dinainte cati vor fi la manifestatii? Si Financiarul scrie despre “solutiile alternative la cele ale Cabinetului Boc”.

Probabil ca este vorba despre cele pe care i le-a facut praf, chiar lui Dan Voiculescu, Sebastian Vladescu, acum o zi si ceva, la Gabi Vranceanu in emisiune, pe Antena 3.

Propunere-soc a economistului-sef BNR, Valentin Lazea, citat de Gandul : bugetarii sa fie trimisi lunar in concediu fara plata o saptamana in fiecare luna. Indiferent de solutie, cam tot acolo ajungem.

Si Isarescu avertizeaza in Ziarul financiar : daca statul nu isi reduce cheltuielile, vine inflatia .

 www.stareapresei.ro

0 comentariu

Victor Radulescu 22-11-2010 - 09:20

1. Ce criterii stau la baza afirmatiei „cel mai important program de pregătire profesională dedicat editorilor şi agenţilor literari din întreaga lume.”?

2. Ce conditii trebuie sa indeplineasca un editor pentru a fi acceptat la fellowship?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult