Acasa Revista Presei Revista presei. Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR

Revista presei. Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR

scris de Florin BUDESCU
18 afisari

Taman când e scandalul cât casa, cine se înscrie cu nesaţ patriotic în UNPR? Actriţa Cezara Dafinescu, renumită acum 20 de ani pentru superbii ei ochi verzi. Niciodată să nu-i crezi. A consemnat Aktual24.
cezara dafinescuÎn momentele în care preşedintele Klaus Iohannis îi cerea demisia, conform Gândul, Gabriel Oprea se întâlnea cu Victor Ponta şi punea calea la ţară. A urmat respingerea cererii de a demisiona.
PSD l-a dat afară pe un primar sucevean de la Cuca Măcăii, care şi-a scuipat o consăteancă, conform BN24. Frumos. Şeful PSD l-a scuipat ieri pe preşedintele ţării. Când îl dă afară partidul?
Procurorii au pus sechestru asupra imobilului pe care îl deţine Sorin Oprescu şi şi-au extins acuzaţiile la spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat, informează Curierul.
Ziarul de Vrancea anunţă că Mausoleul din Focşani a fost vandalizat, iar autorităţile locale încearcă acum să introducă frumoasa clădire pe lista UNESCO.
Din Adevărul citim despre unul dintre paradoxurile ce ne înfrumuseţează viaţa: Oradea a făcut o pistă de biciclete ce leagă România de Ungaria. Asta în timp ce noi, în Capitală, avem piste ce fac unghiular la stânga şi la dreapta, pe care se găsesc popi de fier, în care te împiedici.
Uniunea Europeană ştia încă din anul 2013 de faptul că motoarele VW sunt matrafoxate, notează Naţional.
După problemele pe care le are Volkswagen, Toyota a redevenit fabricantul auto numărul unu din lume, anunţă Profit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult