Acasa Revista Presei Revista presei. Chapeau bas, SRI!

Revista presei. Chapeau bas, SRI!

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

CurentulCazul eroului Trosca: SRI, jos pălăria! „Eroii nu au nevoie de „diplome“„ – scrie pe una dintre paginile ultimului număr al revistei SRI, „Intelligence“, sub flacăra unei lumânări care împarte, în două coloane, mari cât ABI-urile în care şi-au găsit moartea, luptătorii măcelăriţi pe pământ românesc la ordinul unui agent străin”

colonelul trosca

Colonelul Trosca

Gandul: Afacerea de 500.000 de euro pentru care ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, spune: “Reflectez la demisie” „Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş a recunoscut că soţia sa este angajată pe post de consilier într-o asociaţie care a obţinut 500.000 de euro din fonduri europene şi guvernamentale. În plus, Asociaţia Parteneriat Euroactiv Bistriţa are sediul chiar în casa ministrului din Bistriţa”

EvZSergiu Nicolaescu a demisionat din PSD „Senatorul Sergiu Nicolaescu i-a anunțat azi pe colegii de grup că demisionează din PSD. Regizorul s-a arătat nemulțumit că PSD vrea să-l schimbe de la conducerea comisie de cultură și mass-media din Senat”

ZFApartamentele noi sunt la fel de scumpe în lei ca în 2008 „Preţurile locuinţelor din cinci dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Capitală au scăzut în lei cu doar 2-3% pe parcursul ultimilor trei ani, în ciuda perioadei de recesiune care a dus la blocarea tranzacţiilor”

PutereaBoagiu lasă PDL fără finanţarea ”regilor asfaltului” Besciu, Căşuneanu şi Umbrărescu. Contractul de autostradă Moara Vlăsiei – Ploieşti, reziliat „Ministerul Transporturilor dă „regilor asfaltului” cu două mâini bani europeni şi le ia cu o mână “datoriile” la buget”

AdevarulFranţa vrea să ne trimită rromii şi delicvenţii înapoi şi să ne pună poliţişti europeni la graniţe „„Cardinalul“ Claude Guéant – ministrul de Interne francez – a explicat ieri că Franţa a propus un dispozitiv format din poliţişti europeni care să fie detaşaţi la graniţele României. Franţa va reîncepe programele de reinserţie socio-economică pentru rromii care părăsesc de bunăvoie Hexagonul”

Bursa„Oltchim” aproape a dublat banii investitorilor „Deşi au adus cele mai mari randamente investitorilor, apreciindu-se cu pes-te 90% de la începutul anului, acţiunile „Oltchim” Râmnicu Vâlcea (OLT) sunt încă departe de maximele înregistrate în 2007, când s-au tranzacţionat şi la preţul de 1,46 de lei/titlu. Pentru comparaţie, cotaţia OLT a atins, ieri, 0,49 lei/titlu”

Curierul national: Cum a ratat statul un pot de 500 mil. euro „SUA au închis giganţii mondiali ai pokerului online şi anchetează 11 persoane pentru fraudă şi spălare de bani. În România, aceleaşi firme continuă nestingherite să opereze prin intermediul off-shore-urilor fără să plătească impozite. Pentru ca acestea să opereze legal, statul ar trebui să le ofere un mediu fiscal favorabil”

Fin.ro: Aurul depaseste toate asteptarile analistilor. A urcat la 1.496 $/uncie, o noua valoare-record „Alt salt fulminant pentru metalul galben, care a inregistrat ieri o noua valoare-record, de 1.496,40 $/uncie. O crestere de peste 11 $ fata de cotatia de vineri, de 1.485 $/uncie. Prins de val, argintul a urcat, la randul sau, la 43,37 $/uncie, cea mai buna per­for­manta incepand din 1980” 

StareaPresei.ro

1 comentariu

Paul Tibbets 19-04-2011 - 13:27

Felicitari SRI pentru verticalitate !
Din pacate, in ultima vreme, prea rar putem admira aceasta calitate chiar si la semenii nostri. Cand vine vorba de o institutie de talia SRI este pur si simplu incantator.
Este ciudat ce se intampla si cred ca numai in tara noastra poate fi posibil ca un serviciu special sa fie atat de demn cand ne-am astepta la astfel de atitudini din partea „stalpilor democratiei”: parlament, presidentie, guvern…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult