Revista presei. Chestionar al Comisiei Europene către Pivniceru | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Chestionar al Comisiei Europene către Mona Pivniceru

Revista presei. Chestionar al Comisiei Europene către Mona Pivniceru

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Comisia Europeană îi cere Monei Pivniceru, informaţii legate de cazuri de înaltă corupţie aflate pe rolul instanţelor – printre care şi cele în care sunt implicaţi Adrian Năstase, Şerban Brădişteanu sau George Becali.

România liberă: A treia scrisoare a Comisiei Europene pentru Mona Pivniceru. Ce informaţii vrea Bruxelles-ul despre cazurile marilor corupţi şi ancheta privind frauda la referendum “Comisia Europeană îi cere Ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru, informaţii legate de cazuri de înaltă corupţie aflate pe rolul instanţelor – printre care şi cele în care sunt implicaţi Adrian Năstase, Şerban Brădişteanu sau George Becali – precum şi despre anchetele privind referendumul şi parlamentarii găsiţi incompatibili de ANI şi care trebuie revocaţi din Parlament”

Gândul: USL vs. PPE – Bătălia pe audienţă. Băsescu a sunat personal liderii europeni ca să vină la Bucureşti. Ponta şi Antonescu i-au sunat pe liderii locali ca să trimită poporul USL-ist pe Arena ”Uniunii Europene: Jose Manuel Barroso, Angela Merkel, Herman van Rompuy pe care Traian Băsescu i-a sunat personal să se asigure că ajung la Congresul PPE de la Bucureşti. Lupta decisivă pentru audienţă se va da după ora 17.00, când discursul lui Băsescu şi cele ale liderilor europeni strânşi la Palatul Parlamentului vor fi puternic concurate mediatic de show-ul electoral de pe stadion. Ca să evite inferioritatea numerică netă şi să nu-şi eclipseze propriul Congres, liderii ARD au renunţat pe ultima sută de metri la ideea organizării unui contramiting în Piaţa Constituţiei”

EvZ: Cum îngroapă Crin Antonescu PNL “Sondajele de opinie din ultima vreme, şi cele comandate de USL, şi cele ale PDL, relevă un aspect îngrijorător pentru PNL şi liderul său: erodarea lui Crin Antonescu este mai accentuată decât cea a premierului Victor Ponta”

Puterea: Politica PDL la olteni. Deputatul Vişan, dat în judecată de propriul partid ”PDL-Dolj l-a dat în judecată, pentru afirmaţii mincinoase, pe propriul deputat Gelu Vişan, căruia îi cere 500.000 de lei despăgubiri pentru prejudicierea imaginii, se arată într-un comunicat de presă”

Curentul: Dobrițoiu aruncă voturile fraudate în Afganistan la referendum în curtea MAE ”Dobrițoiu este extrem de nervos pe faptul că l-am acuzat că ar fi implicat Armata în acest furt masiv înregistrat la referendum care este în curs de anchetă din partea instituțiilor abilitate ale statului”

Adevărul: Chirieac, Sima şi banii din Elveţia ”Documente obţinute de „Adevărul” arată că prin conturile analistului Bogdan Chirieac, deschise la firma de brokeraj a lui Cristian Sima, au fost rulate sume de peste 640.000 de dolari”

Bursa: Energia României, sub asalt ”Bătălia pe resursele energetice a fost permanentă de-a lungul istoriei, a generat lovituri de stat şi răsturnări de regimuri, a generat colonialism, cuceriri de teritorii, războa-ie cu arme şi războaie economice, dar, în acest moment al crizei financiare mondiale, lupta pentru sursele de energie atinge paroxismul”

StareaPresei.ro

3 comentarii

mircea 17-10-2012 - 09:30

toti cei care se dau mari reformatori ,formatori ,scriitori,sunt cei mai mari HOTI,TRADATORI,nu mai ave-ti incredere in PeDeLepre care sunt urmasii de nadejdie ai comunistilor,au fost ROSII,apoi PORTOCALII acum sunt ASASINII ROMANIEII,a transformat tara in lagar de exterminare in masa

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-10-2012 - 10:37

Curiozitatea Comisiei Europene privind coruptia la nivel inalt trebuie sa inceapa cu insusi Traian Basescu cu Dosarul Flota, Dosarul ALRO ( in cardasie cu E.Udrea, Dorin Cocos &comp) Casa Mihaileanu atribuita ilegal , si toata pleiada de PROFITORI din politica si zonele economice implicate ! Da atunci COMISIA EUROPEANA ar pune DEGETUL pe RANA !

jan dinu 17-10-2012 - 16:55

— Hindustan ,Hindustan – ROMAnia stat tzigan — !
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult