Acasa Revista Presei Revista presei. Chirieac şi Vântu, deconspiraţi de telefoane

Revista presei. Chirieac şi Vântu, deconspiraţi de telefoane

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

CurentulChirieac şi Vîntu – doi proşti deconspiraţi de telefoane „Cei doi erau deja îmbătaţi de perspectiva înfrângerii lui Traian Băsescu, firitisindu-se reciproc că ce deştepţi şi plini de talente sunt ei, comentând complet pe lângă şi contextul politic şi evoluţia „războiului“, cum îi zic ei confruntării electorale”

Chirieac si Vantu

Chirieac si Vantu-foto Curentul

Puterea: Avantaj Blaga. Numărul delegaţilor la Congresul PDL se triplează „Biroul Permanent Naţional al PDL va analiza luni posibilitatea ca numărul delegaţilor care au drept de vot la Congresul partidului din 14 mai să se mărească de la 1.400 la 3.000 sau 4.000. Propunerea îl avantajează, la prima vedere, pe Vasile Blaga, care are o mai mare popularitate în teritoriu, cu toate acestea a fost acceptată, de principiu, şi de susţinătorii lui Emil Boc”

Adevarul:  Elena Băsescu pierde război după război cu limba română „Opţiunea mea este pentru domnul preşedinte Emil Boc, care a avut curajul să ia reforme foarte dure, a căror… a cărui rezultat se va vedea cu siguranţă peste un timp”

ZFMiza referendumului pentru Capitală: cine controlează Bucureştiul controlează România „Poziţiile de primar general al Capitalei şi de primari de sectoare au fost dintotdeauna extrem de puternice. Traian Băsescu a venit la Cotroceni din poziţia de primar general şi a câştigat două mandate prezidenţiale. Actualul primar general, Sorin Oprescu, ar putea fi bine poziţionat pentru Cotroceni”

EvZCe efecte va avea îngheţarea preţului carburanţilor „Companiile petroliere nu vor ezita ca, după perioada de „respiro” acordată consumatorilor, să aplice majorări şi mai mari la pompă, pentru a-şi recupera rapid pierderile”

Curierul national: Borbely înfruntă Curtea Europeană: Nu desfiinţăm taxa de primă înmatriculare „În două săptămâni vom afla dacă se modifică ordonanţa emisă anul trecut. Deciziile Curţii Europene sunt obligatorii. Trebuie găsită „formula cea mai bună””

Romania liberaDe ce plăteşte Islanda pentru a intra în istorie Guvernul României „Un bucureştean cu iniţiativă a obţinut 15.000 de euro de la trei state europene pentru a semnaliza cu plăcuţe informative cele mai importante monumente istorice ale Capitalei. Printre acestea se află şi clădirea Guvernului României. Această instituţie a refuzat însă oferta”

Fin.roAnalisti: Economia a crescut in trimestrul 1/2011 cu 0,2%-0,3% fata de trimestrul 1/2010 „Economia romaneasca va traversa un al doilea trimestru consecutiv de crestere, analistii fiind de parere ca, in primele trei luni din acest an, PIB-ul a avansat cu aproximativ 0,4% comparativ cu T4 din 2010”

GandulProduse Coca-Cola, Jacobs, Tchibo şi Nescafe, de calitate inferioară, în magazinele din Europa de Est „Marile companii multinaţionale care comercializează băuturi şi mâncare ambalează produse de diferite calităţi sub acelaşi nume în funcţie de ţara europeană căreia îi sunt destinate, arată rezultatele unei anchete a Asociaţiei slovace a consumatorilor”

Bursa„Goldman Sachs”, acuzată că şi-a înşelat clienţii „Banca a câştigat din prăbuşirea pieţei imobiliare. „Deutsche Bank”, la rândul său, vinovată de colapsul acestei pieţe”

StareaPresei.ro

3 comentarii

JAN CHIR(E)AC AL NOSTRU 15-04-2011 - 07:57

JAN CHIR(E)AC AL NOSTRU- fratilor,astia conduc ROMANIA? Luneta pe ei , daca mai vreti sa aveti o ROMANIE curata.Complot impotriva statului de drept,impotriva statului ,daca asa se procedeaza.Ar trebui arestati pentru urzirea acestor conspiratii.Saracul JOHANIS ,a fost momeala intinsa romanilor de acesti derbedei.Nici el nu stia ce este in spate.

JAN CHIR(E)AC AL NOSTRU 15-04-2011 - 08:24

ma refeream la CHIRIEAC si SOV =si tanomatii poanta,porumbacu,motanul,alti copilasi bagati in fata de tesaturile anti-statale de sorginte pro-rusa.

u s 16-04-2011 - 01:37

Ba scarbelor tot cu ascultatul va ocupati, ca pe vremea impuscatului? Tot la zi ajungeti taraturilor, muri-v-ar copiii in chinuri, blestemati sa fiti si voi si limbistii vostri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult