Acasa Revista Presei Revista presei. Cine coordonează atacurile asupra lui Dragnea

Revista presei. Cine coordonează atacurile asupra lui Dragnea

scris de Z.V.
157 Afisari

Declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, anunțul ministrului de Interne, Carmen Dan, referitor la organizarea unor întâlniri cu elevii din școlile bucureștene în legătură cu jocul virtual „Balena Albastră”, înăsprirea controalelor la granițe, evenimentele organizate cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, precum și incendiul de la un depozit din Afumați, dar și rezultatul meciului de fotbal dintre FCSB și FC Dinamo București din play-off-ul Ligii I sunt principalele subiecte ale zilei de 3 aprilie.

Dragnea: Atacurile la adresa mea sunt coordonate. Unii zic că de SRI, alții de Soros. Liderul PSD Liviu Dragnea a susținut, duminică seara, că „atacurile” la adresa sa, desfășurate de politicieni precum Ponta, Băsescu și Daniel Constantin, și publicații ca Evz, B1Tv și Hotnews sunt coordonate și că „unii” afirmă că ar fi coordonate de SRI, iar „alții”, de Soros, scrie Gândul. Solicitat, duminică seara, la România Tv, să comenteze atacurile din ce în ce mai dese ale lui Victor Ponta la adresa sa, Dragnea a răspuns: „Nu sunt numai din partea domnului Ponta. Este o anumită coordonare văd — sigur, poate să fie o simplă coincidență, dar demult nu mai credem în coincidențe în România. Păi am văzut: domnul Victor Ponta, domnul Traian Băsescu, din când în când domnul Daniel Constantin, jurnaliști de la EvZ, de la B1, Hotnews, alte site-uri, alte publicații”.

Dragnea: Unii au cerut excluderea lui Ponta din PSD. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că nu regretă că i-a ”rupt demisia” lui Victor Ponta, menționând că unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din rândul social-democraților, conform Jurnalului Național. „Eu nu înțeleg ce vrea. (…) În partid sunt tot mai mulți oameni nervoși pe această atitudine. (…) Oamenii se întreabă de ce sunt aceste atacuri? Ce urmăresc?”, a declarat duminică Liviu Dragnea, la România TV.

Victor Ponta răspunde acuzațiilor lui Liviu Dragnea: Nu comentez minciunile „Cârmaciului” din Teleroman. Fostul premier al României, Victor Ponta, răspunde, pe pagina sa de Facebook, acuzațiilor președintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia, deputatul PSD de Gorj ar face parte din categoria oamenilor politici, coordonați de SRI și plătiți de George Soros, care încearcă să slăbească puterea șefului Camerei Deputaților, potrivit România Liberă. „Sa comentez minciunile si prostiile „Carmaciului” din Teleorman?? Mai bine nu …. sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Liviu Dragnea spune că va prezenta o evaluare a Guvernului la finalul săptămânii viitoare și nu exclude remanieri în vară. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la România TV, că va prezenta la finalul săptămânii viitoare o evaluare propriu, ca șef al partidului, asupra activității miniștrilor, urmând ca acest subiect să fie discutat și în primăvară, fără să excludă că în vară sau la toamnă să apară și remanieri, scrie Adevărul. „Sper ca la sfârșitul săptămânii viitoare să am o conferință de presă să prezint o evaluare a activității Guvernului, ca președinte al partid și prin comparație cu programul de guvernare”, a spus Dragnea.

Șeful PSD vrea de la Iohannis desecretizarea protocoalelor SRI-DNA. Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, că în cursul zilei de luni, când va participa la ceremonia de învestitură a ministrului Mediului și ministrului pentru Relația cu Parlamentul, îi va adresa președintelui Klaus Iohannis o solicitare privind desecretizarea protocoalelor SRI-DNA, conform Gândul. Dragnea a susținut, duminică seara, la România Tv, răspunzând unei întrebări, că va face tot posibilul să ajungă luni la ceremonia de învestitură a ministrului Mediului și ministrului pentru Relația cu Parlamentul. Întrebat, în acest context, dacă va avea un mesaj și pentru președintele Iohannis și dacă îi va cere desecretizarea protocoalelor și introducerea unui punct în acest sens pe ordinea de zi a CSAT, Dragnea a răspuns: „Mâine, dacă merg acolo și dacă o să am ocazia — că s-ar putea să nu am ocazia, s-ar putea să fie doar ceremonie și atât — o să-i fac această solicitare”.

Dragnea: Obiectivul meu nu mai este să fiu premier, indiferent ce va spune CCR săptămâna viitoare. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că nu își mai dorește să fie premier, indiferent ce va decide Curtea Constituțională a României (CCR), săptămâna viitoare, referitor la Legea 90/2001, conform căreia pot fi membri ai Guvernului persoanele care nu au condamnări penale și nu se găsesc în cazuri de incompatibilitate, scrie Jurnalul Național. „Ceea ce s-a întâmplat este istorie. (…) Obiectivul meu nu mai este să fiu prim-ministru”, a anunțat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea: Legea salarizării, posibil să ajungă săptămâna viitoare sau cealaltă în Parlament. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că este posibil ca Legea salarizării unitare să ajungă în Parlament săptămâna viitoare sau ”cealaltă”, transmite Jurnalul Național. „Eu cred că vom mai avea niște discuții zilele astea și dacă nu săptămâna viitoare, săptămâna cealaltă poate să fie posibil să ajungă în Parlament. (…) Dar eu sper să ajungă săptămâna asta pentru că, de la 1 iulie, legea trebuie sa fie în vigoare”, a spus Liviu Dragnea, la România TV.

Iohannis, de Ziua NATO: „Vom continua să ne întărim profilul credibil strategic în interiorul Alianței”. Președintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia sărbătoririi în România a Zilei NATO, afirmând că țara noastră va continua să își întărească profilul credibil strategic în interiorul Alianței și își va respecta în totalitate angajamentele asumate, conform Bursa. Iohannis a declarat, în mesajul său: „Momentul marchează aderarea țării noastre la cea mai puternică alianță politico-militară din istorie și la o comunitate de valori și principii, dintre care se disting respectul față de democrație și statul de drept. Astfel, de aproape un deceniu și jumătate, cetățenii români se bucură de cele mai puternice garanții de securitate și apărare din istoria noastră națională modernă”.

MAE, mesaj de Ziua NATO în România. Ministerul Afacerilor Externe salută marcarea, la 2 aprilie, a Zilei Alianței Nord-Atlantice în România, potrivit Cotidianul. ”România acordă o atenție specială consolidării NATO, pe baza unei relații trans-atlantice puternice, și va continua să participe activ la formularea și implementarea politicilor aliate. Deciziile adoptate la Summit-ul de la Varșovia, din iulie 2016, confirmă rolul cheie al NATO în actualul context internațional, marcat de incertitudine și numeroase provocări”, se arată într-un comunicat MAE.

USR organizează o consultare publică. USR organizează luni o consultare publică pe tema „Fără penali în funcțiile publice”, în urma căreia își propune să introducă în legislație o serie de interdicții astfel încât persoanele condamnate penal să nu poată ocupa funcții publice alese sau numite, transmite Bursa. Consultarea publică va avea loc, luni, la Parlament, și este organizată de Grupul parlamentar al Uniunii Salvați România, cu tema „Fără penali în funcții publice”.

Mihai Chirica, după excluderea din funcția de președinte executiv al PSD Iași: Decizie nestatutară. Mihai Chirica nu mai este președinte executiv al PSD Iași, decizia fiind luată de CExN, însă a fost comunicată recent, deși primarul Iașiului a fost demis din orice funcție politică pe 22 feburarie, scrie Ziarul Financiar. Chirica susține că demiterea sa din funcția pe care a câștigat-o prin vot este nestatutară. „Vineri mi s-a adus la cunoștință că, pe 22 februarie, la Ședința Comitetului Executiv Național, pe lângă excluderea din funcția de vicepreședinte la nivel național și cea de președinte interimar al filialei județene mi s-a retras orice funcție politică din cadrul PSD, fără să mai puncteze, deci orice funcție politică”, a declarat, duminică, Mihai Chirica, primarul Iașiului.

Ludovic Orban a vorbit despre alegerile PNL. Ce nevoi are partidul. Liberalul Ludovic Orban a afirmat, astăzi, că membrii PNL sunt chemați să ia soarta partidului în mâna lor și a explicat de ce candidează la funcția de președinte al formațiunii, relatează Evenimentul Zilei. ”Este o vorbă care spune ‘unde nu-i cap, vai de picioare’. Din fericire, în PNL au început alegerile. Din fericire, membrii PNL sunt chemați să ia destinul partidului în mâna lor. (…) Candidez la funcția de președinte al PNL nu pentru glorie personală, nu pentru a câștiga avantaje în plan personal, ci dintr-un profund sentiment de datorie morală față de PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Cristian Bușoi: „Ne trebuie o coordonare mai bună cu președintele Klaus Iohannis”. PNL are nevoie de o coordonare mai bună cu președintele României, pentru a aborda cu șanse maxime alegerile prezidențiale din 2019, a declarat duminică, la Piatra Neamț, secretarul general interimar al liberalilor, Cristian Bușoi, informeazăEvenimentul Zilei. El a susținut că PNL nu mai trebuie să aștepte soluții ”miraculoase” din exterior, afirmând că programul politic al liberalilor trebuie ”actualizat și îmbunătățit”. ”Ne trebuie o coordonare mai bună cu președintele României. PNL nu poate fi nici anexa și nici prelungirea Administrației Prezidențiale. Nimeni nu dorește acest lucru, sunt convins, nici președintele României”, a spus Bușoi.

Partidele naționaliste din România, PRU, PRM și PND, vor constitui o alianță politică, intitulată BINE. Partidele naționaliste din România vor constitui o alianță politică, numită Blocul Identității Naționale în Europa (BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminică, iar cererea de înregistrare la Tribunal urmând a fi transmisă săptămâna viitoare, potrivit România Liberă. Formațiunile politice care vor forma noua alianță sunt Partidul România Unită, Partidul Noua Dreaptă și Partidul România Mare. „Astăzi (duminică, n.r.) am semnat protocolul de constituire al Alianței politice pe care o vom înregistra la Tribunal săptămâna viitoare — Blocul Identității Naționale în Europa, denumită prescurtat ‘BINE'”, a spus Bogdan Diaconu, care a precizat că sloganul noii alianțe va fi „Facem BINE România!”.

Liviu Dragnea a fost informat despre colaboarea dintre PRU, Ponta și Constantin. Președintele fondator al Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a susținut că l-a asigurat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că nu există „niciun fel de colaborare” între PRU și Victor Ponta sau Daniel Constantin, scrie Evenimentul Zilei. „Cu Liviu Dragnea am discutat fiind în trecere pe la Parlament. Am avut o întâlnire și, într-adevăr, am discutat și l-am asigurat că nu există niciun fel de colaborare între PRU și Bogdan Diaconu și Victor Ponta sau Daniel Constantin”, a declarat Bogdan Diaconu, astăzi, într-o conferință de presă.

Fostul ministrul Ghinea dezvăluie când ar putea veni Dacian Cioloș în USR. Venirea lui Dacian Cioloș în USR nu este încă un subiect închis, notează Puterea. În ciuda opoziției președintelui Nicușor Dan, mai mulți membri ai USR vor ca fostul premier să se alăture formațiunii. Chestiunea se va tranșa la jumătatea lunii mai, când va avea loc primul congres USR și partidul își va vota structura de conducere și regulamentul de funcționare. „Povestea venirii imediate a lui Dacian Cioloș în USR nu este pe masă. Ce este pe masă este decizia Congresului asupra modului în care trebuie să arate acest partid”, a spus Cristian Ghinea.

Băsescu îl face pe Dragnea: „Un laș, o panaramă!” Fostul președinte Traian Băsescu susține că Liviu Dragnea a făcut un joc pervers în ceea ce privește raportul ministrului Justiției, conform Puterea. Băsescu susține că supărarea lui Dragnea arată că acesta este o „panaramă” și „un laș”, pentru că inițial l-a susținut pe Tudorel Toader, iar după ce a venit ambasadorul SUA la Ministerul Justiției, Dragnea nu l-a mai susținut. „V-am spus eu că Liviu Dragnea este o panaramă! Înainte de vizita ambasadorului SUA, spunea că susține acțiunea ministrului Justiției. După vizita ambasadorului, că și aici este o simbolistică, domnul Dragnea s-a răzgândit și s-a supărat pe ministrul Justiției”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Consilier prezidențial Andrei Muraru acuză: Ponta s-a opus unei legi de condamnare a simbolurilor și propagandei comuniste. Consilierul prezidențial Andrei Muraru a declarat, la Digi 24, că Institutul pentru Cercetarea Crimelor Comunismului, pe care l-a condus, avea un proiect privind interzicerea simbolurilor și propagandei comuniste, însă premierul de la acea vreme, Victor Ponta, s-a opus legii, conform România Liberă. „Când am fost la Institutut (IICCMER — n.r.), am făcut acest proiect de lege. Atunci, prim-ministru, și noi eram în directa coordonare a prim-ministrului, Victor Ponta s-a opus s-a opus ca această lege să fie promovată de către Institut”, a explicat el, referindu-se la perioada 2012-2014.

Palatul Cotroceni și Palatul Victoria, iluminate în albastru, duminică seară, pentru a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Palatul Cotroceni și Palatul Victoria vor fi iluminate în albastru, duminică seară, pentru a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, scrie Libertatea. Guvernul și Administrația Prezidențială au anunțat că se vor alătura instituțiilor din România și comunității internaționale care marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, ca parte a campaniei „Light It Up Blue”.

AFP: Știrile false alimentează euroscepticismul în România. Agenția AFP a publicat o analiză în care atrage atenția asupra răspândirii știrilor false în România, fenomen ce ar putea continua să ia amploare, în condițiile în care țara noastră este considerată „veriga slabă a proiectului european”, relatează Adevărul. „Câini plătiți pentru a protesta față de Guvern. Un incendiu la un club de noapte soldat cu victime, comandat de un miliardar american. Așa numitele ‘fake news’ prosperă în România, alimentând euroscepticismul din fosta țară comunistă”, scrie AFP.

Carmen Dan și Gabriela Firea discută marți cu elevii din București despre fenomenul „Balena Albastră”. Ministrul de Interne, Carmen Dan va avea, marți, alături de primarul Capitalei, Gabriela Firea, întâlniri cu elevii din mai multe școli din București, pentru a discuta despre jocul „Balena Albastră”, transmite Libertatea. Carmen Dan a explicat că a discutat cu Gabriela Firea și au stabilit întâlniri comune cu elevii bucureșteni, pentru a discuta despre jocul „Balena Albastră”.

Ministrul Internelor, Carmen Dan anunță noi salarii pentru angajații din Poliție și Jandarmerie. „Eu cred că toate inechitățile salariale se vor așeza atunci când vom avea acea lege unică a salarizării, în apariția căreia trebuie să avem încredere. Este adevărat că în ultima vreme ceea ce s-a exprimat a fost neîncredere și datorită faptului că celelalte acte normative care au reglementat salarizarea personalului bugetar nu au fost puse în aplicare sau au avut prevederi care s-au suspendat succesiv”, a spus Carmen Dan, ministrul Afecrilor Interne, scrie Capital. Ministrul a precizat că salarizarea este un subiect de interes pe care îl are în atenție, adăugând că în ultima perioadă a avut întâlniri și discuții cu sindicatele din Poliție, pentru că sunt cei care pot avea reprezentare, dar și cu reprezentanți ai pompierilor și jandarmilor.

Carmen Dan: „Nu încetăm să facem demersuri pentru localizarea lui Sebastian Ghiță”. Ministerul de Interne face în continuare demersuri pentru localizarea fostului deputat Sebastian Ghiță, pe numele căruia au fost emise două mandate de arestare în lipsă, a declarat, duminică, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, precizând că nu a fost anunțată că ar fi fost găsite indicii privind locul în care s-ar afla Ghiță, conform Bursa. Carmen Dan a spus, astăzi, în Parcul Herăstrău, la festivitățile dedicate Zilei Jandarmeriei: „Nu încetăm să facem demersuri pentru localizare, verificare a tuturor informațiilor, atât în plan intern, cât și în plan internațional, dar așa cum știți, este un dosar penal, toate verificările pe care le fac polițiștii, le fac sub coordonarea procurorului de caz. Noi nu renunțăm”.

Ministrul de Interne, despre proiectul privind acordarea de puteri sporite jandarmilor. Ministrul de Interne a dat explicații suplimentare legate de controversatul proiectul de lege prin care jandarmii ar urma să primească puteri sporite, notează Cotidianul. Carmen Dan spune că nu încalcă anumite competenșe ale Poliției, dar că în acest sens vor fi consultări în zilele următoare. „Referitor la competențele în plus care sunt atribuite, m-am uitat și eu cu atenție pe proiectul legislativ, este doar spațiu deshis tuturor discuțiilor. Însă nu aș aprecia că sunt încălcate atribuții ale altor structuri, cum este Poliția”, a declarat ministrul de Interne.

Consilier prezidențial, despre anchetarea torționarilor: „La IICCMER s-au încetinit investigațiile. Parchetul s-ar putea autosesiza”. Consilierul prezidențial Andrei Muraru, fost șef al IICCMER, a declarat, duminică, la Digi 24, că după anchetarea cazurilor torționarilor Alexandru Vișinescu și Ioan Ficior, activitatea Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului a „încetinit” și nu pare să se mai lucreze asupra listei cu 31 de torționari existentă în instituție, potrivitAdevărul. Andrei Muraru a condus Institutul în perioada 2012-2014.

Carmen Iohannis, alături de copiii cu autism la Sibiu. „Toți copiii sunt ai noștri”. Soția președintelui Klaus Iohannis a participat, duminică, la evenimentele organizate de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, relatează Bursa. Carmen Iohannis a lucrat, alături de copii, unii dintre ei cu autism, la creații origami sau la semne de carte. Carmen Iohannis a luat parte la cinci ateliere organizate pentru copiii cu autism în Parcul Sub Arini din Sibiu. Soția președintelui Klaus Iohannis a purtat o eșarfă albastră, culoare care marghează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului.

Un mort și un rănit, după un incendiu puternic la un depozit din Afumați. Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un depozit de legume și fructe din Capitală, o persoană fiind găsită carbonizată și o alta rănită, informează Gândul. Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul Floreasca, transmite ISU București-Ilfov. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 2.00 la 112.

Controale mai severe la frontierele țării. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) anunță că, începând cu 7 aprilie, vor avea loc controale sistematice la granițele României, constând în verificarea documentelor de călătorie și consultarea bazelor de date relevante cu privire la toate persoanele, potrivit Cotidianul. Verificările vin ca urmare a intrării în vigoare a Regulamentului 458/2017 de modificare a Codului Frontierelor Schengen (Regulamentul 399/2016), adoptat de către Parlamentul European și Consiliul Europei. Astfel, autoritățile de control la frontieră din statele Uniunii Europene, inclusiv Poliția de Frontieră Română, vor face, începând cu data de 07 aprilie, verificări sistematice la intrarea și ieșirea de pe teritoriul statelor membre.

Zeci de pompieri și un elicopter de la Aviație, se luptă de 24 de ore să stingă incendiul din Apuseni. Incendiul de vegetație uscată și litieră de pădure din Lunca Arieșului, județul Alba, s-a extins, iar flăcările au cuprins o suprafață de 15 hectare. Peste 40 de pompieri, jandarmi și voluntari intervin de aproape 24 de ore, în ajutorul lor fiind solicitat un elicopter cu cu dispozitiv Bambi Bucket., relatează Ziarul Financiar. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat că elicopterul de la Inspectoratul General de Aviație a intervenit și duminică, după ce sâmbătă seara nu a reușit stingerea în întregime a incendiului de vegetație uscată și litieră de pădure din comuna Poșaga, zona Lunca Arieșului, din Munții Apuseni.

Protest al șoferilor nemulțumiți într-un mare oraș. Peste o sută de șoferi ieșeni au protestat, pentru a doua duminică la rând, prin îngreunarea circulației la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Holboca, acuzând autoritățile de starea proastă a drumurilor din zonă, scrie Puterea. Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au decis să protesteze deplasându-se cu mașinile cu viteză redusă pe drumul care face legătura între municipiul Iași și comuna Holboca. Șoferii au claxonat timp de zeci de minute, iar unii dintre ei au suflat și în vuvuzele.

Peste 350 de motocicliști în marș pe străzile Clujului, pentru a preveni incidentele din trafic. Peste 350 de motocicliști din mai multe județe ale Transilvaniei au participat, duminică, la un marș pe străzile municipiului Cluj-Napoca prin care au dorit să semnaleze neatenția din trafic, atât a motocicliștilor cât și a șoferilor, dar și să prevină incidentele, transmite Ziarul Financiar. Participanții la manifestare, motocicliști din județele Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Alba și Brașov, s-au adunat duminică în jurul orei 14 pe platoul din fața Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, de unde au pornit în marș cu motocicletele prin cartierul Mănăștur — Centru — cartierul Mărăști și retur.

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 33,17 miliarde de lei, la 28 februarie 2017. Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de aproximativ 33,176 miliarde de lei, la 28 februarie 2017, în creștere cu 30,92% față de nivelul de la 29 februarie 2016, potrivit datelor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), scrie Capital. Titlurile de stat dețin cea mai mare pondere în cadrul activelor, de 21,27 miliarde de lei, respectiv 64,11%. Pe locul doi de află acțiunile, cu 6,74 miliarde de lei (20,32%).

FCSB, victorie după 10 meciuri în fața lui Dinamo. Partidă dramatică pe Arena Națională: 3 goluri, 2 eliminări, o bară. FCSB a obținut prima victorie în fața lui Dinamo după 10 meciuri, 2-1 pe Arena Națională, anunță Gazeta Sporturilor. FCSB a deschis rapid scorul, în minutul 10, când Alibec a șutat bine plasat de la peste 20 de metri! Prima acțiune periculoasă a lui Dinamo a venit după aproximativ jumătate de oră de joc.

Potaissa Turda s-a calificat în semifinalele Cupei Challenge, după o dublă victorie cu HB Dudelange. Potaissa Turda își continuă parcursul de vis în acest sezon pe toate cele trei fronturi, Liga Zimbrilor, Cupa României și Challenge Cup, transmite ProSport. După calificarea în Turneul Final 4 al Cupei României și locul 2 obținut la sfârșitul sezonului regulat în Liga Zimbrilor, trupa lui Horațiu Gal a ajuns și în penultimul act al Cupei Challenge. La sfârșitul acestei săptămâni, Potaissa Turda a disputat pe teren propriu ambele manșe cu HB Dudelange (Luxemburg), contând pentru sferturile de finală ale competiției.

Medalii de aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de haltere de la Split. Sportivele române Monica Csengeri și Elena Ramona Andrieș au obținut cinci medalii, dintre care una de aur, două de argint și două de bronz, duminică, la categoria 48 de kilograme, la Campionatele Europene de haltere de la Split, Croația, informează ProSport. Sportivele române Monica Csengeri și Elena Ramona Andrieș au obținut cinci medalii, dintre care una de aur, două de argint și două de bronz, duminică, la categoria 48 de kilograme, la Campionatele Europene de haltere de la Split, Croația.

A fost spectacol în jurul Palatului Parlamentului. Cei mai mici maratoniști au făcut show la Cursa Copiilor. A venit primăvara, deci e timpul de alergare, scrie Gazeta Sporturilor. Astăzi, mii de puști au lăsat jocurile pe calculator și smart-phone-urile pentru o cursă oficială cu zeci de premii puse la dispoziție de organizatorii Cursei Copiilor din cadrul Bucharest10K&Family Run. Au existat cinci categorii de vârstă cu diverse trasee de alergare, iar la finalul cursei tradiționale, desfășurate în fața Casei Poporului din București au fost desemnați câștigători cea mai rapidă fată și cel mai rapid băiat din fiecare categorie de vârstă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS