Revista presei. Cine e în spatele lui Dan Diaconescu? | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Cine e în spatele lui Dan Diaconescu?

Revista presei. Cine e în spatele lui Dan Diaconescu?

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Gândul: Cine este adevăratul investitor din spatele lui Dan Diaconescu? “Prima ipoteză referitoare la un investitor din umbră, lansată chiar de preşedintele PP-DD, sugerează că în spatele câştigătorului licitaţiei este cea mai mare companie producătoare de gaze naturale din lume”

Dan_DiaconescuAdevărul: Dan Diaconescu va fi judecat din nou, luni, pentru şantaj ”Judecătoria sectorului 1 Bucureşti reia, luni, dezbaterile în procesul în care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş sunt judecaţi pentru şantajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromiţătoare cu ele”

Bursa: Surpriza lui Zaremba pentru Diaconescu: nu poate lua decizii fără acordul PCC ”Modul în care va fi administrat Oltchim nu se va schimba dacă Dan Diaconescu va deveni proprietarul de drept al pachetului de 54,8% deţinut de stat la combinatul vâlcean. Jurnalistul nu va putea lua nicio decizie importantă privind restructurarea şi administrarea Oltchim, fără acordul nemţilor de la PCC SE”

EvZ: Comedia lui DD se termină, urmează înmormântarea ”Nimeni nu crede că patronul de la OTV are cei 45 de milioane de euro cu care să cumpere combinatul. Specialistul în falimente, avocatul Gheorghe Pipera susţine că următorul pas este cel al insolvenţei”

ZF: În urmă cu 20 de ani a răsărit cacealmaua financiară denumită Caritas. Acum am ajuns la o cacealma politică, Dan Diaconescu Oltchim “Vă mai amintiţi de Caritas, jocul piramidal de la începutul anilor 90, vândut în franciză în România de Ioan Stoica? La un moment dat era şi el televizat. Era o reţetă de îmbogăţire democratică, adresată şi poporului. Cine vroia să vină cu banii era bine primit, iar în trei luni câştiga de opt ori. Era o cacealma financiară, dar sute de mii de oameni au crezut în ea”

România liberă: Şefii ICR Paris, Varşovia, Budapesta şi New York au fost deja înlocuiţi. Harta politică a demiterilor din ICR “«Nici Iisus din Nazaret n-a fost apolitic», spune şeful ICR, Andrei Marga, într-o scrisoare în care vorbeşte despre „primenirea structurilor”, adică decapitarea rapidă, fără expunerea motivelor şi criteriilor noilor numiri, a institutelor culturale româneşti din străinătate”

Puterea: Sever Voinescu, ironic cu Gabi Firea: Aveam convingerea că e în PSD de mulţi ani „Agențiile anunță știrea că GabrielaFirea s-a înscris azi în PSD. Sunt un pic nedumerit. Cum,adică? Pînă acum nu a fost în PSD? Aveam impresia – de cezic eu impresia? -, aveam convingerea că e în PSD de mulți,mulți ani. Cred că, fiind duminică, agențiile aruncă dreptproaspete știri cam ofilite…”

eNaţional: Funeriu da cu plagiatul in Ponta “Scos din fire de posibilitatea modificarii legii educatiei in viitorul apropiat, Daniel Funeriu contraataca: «legea blocheaza accesul plagiatorilor si impostorilor!»”

Curentul: Victor Ponta – căpetenie peste Guvernul falsificatorilor ”Premierul Ponta, cel pe care foruri universitare deosebit de competente l-au avansat la rangul de întâiul plagiator al țării, a adunat în jurul lui o liotă de indivizi a căror preocupare de căpătâi pare a fi doar înfrumusețarea propriilor biografii. Iar asta nu prin muncă temeinică, făcută la vremea ei, ci simplu, cu eforturi minime: prin altoirea propriilor CV-uri cu falsuri ordinare”

Curierul naţional: Criza economică a declanşat criza democraţiei ”În majoritatea ţărilor europene, actuala criză economică şi financiară mondială are un puternic impact asupra populaţiei. Democraţia a fost una din primele victime”

Starea Presei.ro

1 comentariu

XYZ 24-09-2012 - 09:53

Dan Diaconescu nu este decat un escroc sentimental care face apel la mandria nationala cu scopul de a castiga cat mai multe voturi la alegerile din decembrie. El n-are nici un ban si mizeaza doar pe o cheta nationala care sigur nu va acoperi suma necesara platii combinatului iar dupa 10 zile acest hot va renunta la Oltchim ramanand insa cu banii stransi in buzunarul lui. El este in cardasie cu fratii Boureanu care au castigat zeci de milioane de euro pe afacerile cu acest „combinat de stat”. De altfel acestia l-au laudat pentru ca spera sa faca bani si in viitor daca Diaconescu reuseste sa preia conducerea noului „combinat al boborului”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult