Acasa Revista Presei Revista presei. Cine-l joaca pe Vantu?

Revista presei. Cine-l joaca pe Vantu?

scris de Ziua Veche
1 afisari

Dragos Musat, interpretul lui SOVfoto-AdevarulAdevarul : Cine îl joacă pe Vîntu . “Are părul ciufulit, vorbeşte „sâsâit“ şi râde la propriile glume. Este Vîntu, dar nu cel original, ci personajul pe care Dragoş Muşat îl joacă în fiecare duminică seara la Pro TV. Dragoş Muşat este scenarist la Serviciul Român de Comedie.”

 

Evenimentul zilei : Război fără milă la vârful poliţiei . “În conflictul dintre chestorii Fătuloiu şi Tobă, primul a ales să-şi facă publice resentimentele şi să ceară demiterea “rivalului”.”

Puterea : Soarta şefului IPJ Neamţ, pecetluită înainte de asasinat. Comisarul şef Aurelian Şoric, propus pentru a fi destituit pentru că un poliţist s-ar fi dus înarmat la mitingul de la Cotroceni . “Atacul fără precedent declanşat făţiş de secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu împotriva şeful IGPR şi a altor 10 şefi de inspectorate are la bază raportul întocmit la ordinul preşedintelui privind mitingul poliţiştilor.”

Curentul : Fals în declaraţia de interese a lui Dan Voiculescu ? “Contractele de publicitate cu statul ale  societăţilor controlate de mogulii dâmboviţeni nu pot fi oprite nici măcar în urma unor dispoziţii guvernamentale. Senatorul Dan Voiculescu, patronul trustului media Intact, se descurcă de minune să atragă sute de mii de euro de la societăţile de stat, aşa cum rezultă din declaraţia de interese a mogulului dâmboviţean.”

Curierul national : Bugetul, copiuţa de la FMI . “Senatul a aprobat plafoanele unor ndicatori obligatorii pentru bugetul pe 2011, mergând pe un deficit de 4,4% din PIB. Schnecker: Parametrii stabiliţi de Guvern sunt doar o reproducere a celor conveniţi cu FMI, nici măcar reinterpretaţi. ING: Măsurile fiscale ar putea funcţiona, însă au efecte limitate în piaţă pentru că Guvernul nu are credibilitate”

Financiarul : Fondurile UE, subordonate premierului . “Guvernul a con­cre­tizat intentia concentrarii tuturor atributiilor privind absorbtia finantarilor de la UE prin subordonarea directa, de catre pre­mie­rul Emil Boc, a Autoritatii de Management a pro­iectelor europene  din Ministerul Finantelor si re­­zervarea dreptului de interventie in AM-urile din celelalte ministere.”

Gandul : Guvernul înfiinţează Politia Fiscala. Cum te cauta inspectorul ca sa te intrebe de unde ai “cash” . “Începând cu 1 ianuarie 2011, orice persoană fizică “cu un nivel de trai mult peste veniturile pe care le declară” va fi controlată de Fisc, a declarat pentru gândul preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.”

Ziarul financiar : Ordonanţa 50 privind creditele populaţiei este o precondiţie pentru următoarea tranşă de la FMI . “Neaplicarea Ordonanţei 50 pentru creditele aflate în derulare, impozitarea averilor mari, continuarea disponibilizărilor şi reducerea impozitării forţei de muncă doar după revenirea economiei sunt câteva dintre promisiunile Executivului în faţa FMI.”

Bursa : Mai poate fi resuscitat “Pacientul Irlandez”? . “În urmă cu doi ani, pe vremea acutizării crizei financiare din Islanda, a început să circule o glumă pe Internet. Care este diferenţa dintre Islanda şi Irlanda? Răspunsul era “o literă şi circa şase luni”.”

Stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult