Acasa Revista Presei Revista presei. Civilii eolieni ataca Justitia

Revista presei. Civilii eolieni ataca Justitia

scris de Ziua Veche
3 afisari

Victor AlistarCurentul: Regimentele „civile“ ale lui Vîntu atacă la comandă Justiţia. (articol de George Roncea) „Are Vîntu o expresie antologică, de specialist, cu privire la o categorie de „labagii“ care „sug p…a prin batistă“.  Zilele trecute am aflat că Alistar şi anturajul său nu fac parte cu certitudine din această categorie blamabilă, dispreţuită şi de Vîntu. Alistar şi ai săi nu o sug prin batistă, ci o iau în gură de-dreptul, straight, cu onestitatea valorilor asumate.”

 

Adevarul: Extinderea UE spre Est, „îngheţată“ 10 ani. „Doar Balcanii de Vest rămân în cărţi, iar Moldova primeşte drept consolare promisiunea liberalizării regimului de vize. Potrivit unui document elaborat de Polonia şi Suedia, UE nu va mai invita la negocieri de aderare nicio ţară din răsăritul continentului în următorii zece ani.”

Bursa: Cotaţia protestelor. „Numărul de protestatari anunţat de liderii lor a fost mereu superior faţă de participanţii reali prezenţi la marile manifestaţii de stradă.”

Curierul national: S-a adâncit prăpastia dintre companiile sectorului energetic. „Pierderile societăţilor cu capital de stat din domeniu sunt de 8,3 ori mai mari decât cele care au înregistrat profit în 2009. CNH şi-a sporit cu 60% paguba din 2008”

Gandul: Noul Cod Rutier: circulaţia interzisă iarna, fără cauciucuri speciale şi lanţuri. „Noile prevederi au fost introduse în proiectul legislativ de către parlamentarii din Comisia de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor”

Romania libera: Martorul-surpriză care l-a înfundat pe Diaconescu. „Patronul OTV a fost trimis în judecată pentru două fapte de şantaj: una din 2005, când a solicitat 140.000 de euro, şi alta din 2009, când a cerut 200.000 de euro. Una dintre mărturiile incriminatorii îi aparţine lui Marcel Puşcaş, fost preşedinte al clubului Steaua şi fost realizator de emisiuni la OTV.”

Ziarul financiar: Depozitele bancare vor fi garantate până la 100.000 de euro. „Depozitele populaţiei şi ale firmelor mici la băncile comerciale vor fi garantate până la echivalentul a 100.000 de euro, dublu faţă de nivelul actual, începând de anul următor, Guvernul pregătind în prezent o ordonanţă de urgenţă pentru instituirea noului plafon.”

StareaPresei.ro

0 comentariu

Parpanghel 27-11-2010 - 11:24

Ohh, a fost doar o convocare pe plan local!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult