Acasa Revista Presei Revista presei. Clubul Rapid a cerut insolvenţa

Revista presei. Clubul Rapid a cerut insolvenţa

scris de Z.V.
5 afisari

Tribunalul Bucureşti a înregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolvenţă a SC Fotbal Club Rapid SA, instanţa stabilind ca prim termen de judecată data de 7 decembrie, informează România Liberă.

Iritat de apariţia numelui său pe materialele electorale ale USL, preşedintele Traian Băsescu le-a reproşat lui Victor Ponta şi lui Crin Antonescu „minciunile ca mod de viaţă” şi le-a atras atenţia că „se grăbesc să împartă posturi” în perspectiva potenţialei victorii în alegeri pe 9 decembrie, scrie Gândul.

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la Sala Polivalentă, că doreşte ca viitorul său Cabinet să includă un minister al Sportului şi, de asemenea, speră ca o nouă lege a sportului să ajungă în Parlament anul viitor, relatează Adevărul.

Preşedintele Traian Băsescu se află în campanie electorală şi poate îndemna pe oricine ce doreşte, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că el îi îndeamnă pe români să meargă la vot şi să nu asculte de politicieni, „mai ales de genul domnului Băsescu”, scrie România Liberă.

Cristian Botan, numit de premierul Ponta drept consilier pentru transparenţă în administraţia publică, a declarat că, în viitor, toate instituţiile publice vor anunţa pe un site unic toate posturile scoase la concurs, iar recrutarea va trebui realizată în funcţie de competenţe, după model european, transmite România Liberă.

Rezervele valutare ale României au scăzut cu 600 milioane euro în luna noiembrie, până la 31,167 miliarde euro, economiştii ING spunând că scăderea s-a datorat exclusiv intervenţiilor BNR, care s-au cifrat la 700 milioane euro. Cu alte cuvinte, fără intervenţiile BNR, rezervele ar fi crescut cu 100 milioane euro, potrivit ING, notează Capital.

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviară din Europa, se va extinde pe piaţa românească prin preluarea unui pachet de 70% din operatorul de transport de călători Regiotrans Braşov, pentru 67 milioane euro, scrie Ziarul Financiar.

Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală are de astăzi o nouă Unitate de Primiri Urgenţe (UPU), cu o capacitate de patru ori mai mare decât înainte, ajungând la 35 de paturi, a anunţat ministrul Sănătaţii, Raed Arafat, conform Adevărul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult