Acasa Revista Presei Revista Presei. Cocălăria Breaking News

Revista Presei. Cocălăria Breaking News

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Cocălăria Breaking News a umplut sticla tembelvizorului și poate fi observatǎ pe toate posturile simultan. Toate posturile descoperă ştiri şocante, biciuind telespectatorii cu cele mai felurite subiecte anoste. Cocălăria Breaking News a fost lansată pe orbită, flencăne ca o nesimţită pe sticlă şi toată lumea se scaldă în ştiri de ultimă oră lipsite de importanţă sau reprezentând diversiuni şi intoxicări. Cocălăria Breaking News se va termina într-o zi, ca orice pe lumea aceasta. Ea compromite acum la greu noţiunea de presă.

Revista Presei. Cocălăria Breaking News

Cocălăria Breaking News (cronică tv de Horia Tabacu) “De mai multă vreme, pe principalele posturi de știri a început o neplăcută invazie de „Breaking News”. Nu insist asupra semnificației acestor cuvinte pentru că, sunt sigur, distinșii cititori ai acestui ziar o cunosc de la televiziunile străine. Și la noi cuvintele au prins și dau puțină emoție unor telespectatori. Doar că sunt prea dese și se referă la evenimente minore” (EvZ)

Ştefan cel Marfă (pamflet de Lelia Munteanu) “Stimaţi telespectatori, ne aflăm la Mamaia, unde distracţia e la maxim! Vorbim cu un tataie excentric, care îl imită pe Radu Mazăre. Înţeleg că ţi-a plăcut carnavalul de aseară şi te-ai costumat ca Radu Mazăre. Eşti fan? / Sunt Şte-fan! Domnul Moldovei! Vino să te blagoslovesc. / Eşti de belea, tataie! Eşti marfă, măria ta! Ai un mesaj pentru telespectatori?” (Gândul)

Rozalia Biro, fals de 8 milioane de euro ;i avere nejustificată “Am început să citim declarațiile de avere depuse de domnia sa încă de când își dădea doctoratul în copiii bipezi, cu picioarele ”imputate”, adică de când era viceprimar la Oradea. Și ce să vezi? Doamna senatoare cheltuia mult mai mult decât încasa” (Curentul)

Familia lui Ponta, filată de „Doi ş’un sfert”! “Acum, aproape că ar avea dreptate şi bietul premier să se vaite că viaţa de şef de Guvern în România zilelor noastre este poate cea mai dificilă cu putinţă. Pentru că, pe lângă faptul că trebuie să relanseze economia, să crească punctul de pensie şi să-şi ţină în frâu, atât cât poate, baronii din propriul partid, Victor Ponta s-a trezit şi că este vânat fără milă” (Naţional)

Doi noi miniştri în Guvernul Ponta. CV-ul unuia ridică mari semne de întrebare! “Premierul Victor Ponta va propune, vineri, ca deputatul PSD Claudiu Manda să ocupe funcţia de ministru delegat pentru Buget iar Rozalia Biro (UDMR) să se ocupe de Ministerul Culturii” (Cronica română)

România-Germania 32-21 la CM U18. Junioarele zdrobesc Germania şi devin, în premieră, campioane mondiale “Naţionala de junioare a României a câştigat Campionatul Mondial Under 18. Echipa noastră a învins în finală Germania, scor 32-21 şi a obţinut primul titlul mondial din istorie.  O generaţie excepţională de handbaliste apare la orizont. Fetele născute în 1996 şi 1997 au câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de junioare găzduit de Macedonia” (Adevărul)

ES Ahmad Aqel, ambasadorul Palestinei la Bucureşti: “În Knesset, a fost cerută uciderea pruncilor palestinieni “În pofida reglementărilor ONU, Israel nu şi-a delimitat graniţele. Israel refuză pacea în Fâşia Gaza. Hamas nu este o grupare teroristă, ci un grup care are dreptul să se opună ocupaţiei israeliene” (Bursa)

Sectorul aviatic global, dat peste cap “După accidentele aviatice şi atentatele teroriste din acest an, companiile aeriene s-au văzut nevoite să își ia măsuri de siguranță, cu prețul unor cheltuieli mai mari. Mai multe companii de transport aerian au anunțat deja că își rerutează avioanele, care nu vor mai zbura deasupra zonelor de conflict” (Puterea)

Naşterea unui stat ilegal: Republica Doneţk “Guvernul format de insurgenţi a înfiinţat o bancă populară, care a primit misiunea suprarealistă de a contura un cadru financiar local, cu monedă proprie, imprumutată de la ruşi: rubla” (Curierul naţional)

Putin, lovit de bumerangul separatismului “Liderul de la Moscova începe să culeagă ce a semănat – separatismul pe care îl susţine şi finanţează în estul Ucrainei a deschis cutia Pandorei în Rusia. Primul focar care reacţionează şi cere federalizare după modelul «republicii Doneţk» este Siberia. Vineri, 1 august, primăria oraşului siberian Novosibirsk a înregistrat cererea pentru o demonstraţie publică cu tema «Marşul pentru federalizarea Siberiei», prevăzut pentru 17 august” (România liberă)

StareaPresei.ro

12 comentarii

BULA 04-08-2014 - 12:49

Putin, lovit de bumerangul separatismului ….

Cica noul ambasador al SUA in Rusia e expert in organizarea de lovituri de stat si de revolutii portocalii. Si oficialii rusi inca vorbesc despre „partenerii” lor din Occident.

UnUL 04-08-2014 - 13:04

CICĂ ???

BULA 04-08-2014 - 14:08

Asa e descris peste tot, ca fiind destoinic in lovituri de stat si in alte porcarii. N-ai fi crezut, daca te uiti la el si vezi ce mecla de bou are.

mircea 04-08-2014 - 15:30

toate putorile sociale,politice,justitiare,militare,servicii cand se ajung in fonctii le este lene sa-si deschida si inchida usile de la autoturism dar sa mai gandeasca vezi cazuri concrete:Basescu,Maruia,EBA,IBA,ALMATariceanu,Stoica,Stolojan,Voiculescu,,KOVESY,HOYNAL,Vanghelie,OprescuVideanu,Udrea,Iliescu,Roman si toate mol;ustele care s-au ajuns

UnUL 04-08-2014 - 16:22

Și pe incompetentul, mincinosul și canalia de Tonta unde îl lași, mirciulică?

mircea 04-08-2014 - 16:22

bine ba bulete mare proptytor da Basescu,Boc,Falci si floky Nutzy komosata de kokos daca tu esty un susrynator a lu Bok,Basescu niste analfabety dar cu restul romanilor ce ai ba mare mancator de balyga -BOULETY

UnUL 04-08-2014 - 16:25

Ai vrut să spui ceva, mirciulică? Că nu se înțelege nimic, nu are nici cap nici coadă (ca și tine).

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-08-2014 - 16:27

Bea si tu un koktail’s cu Phuradan ,
Si vei intelege, de ce
Si ..kumm!
Fuu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-08-2014 - 16:25

like !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-08-2014 - 15:55

Aici trebuia sa fie ZGLOBIU …. este vorba de cocalari !
unde plm , esti ma’h CIUCA forumistilor!?!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-08-2014 - 16:07

…Si deaqa am agiuns peacilea la Bukkale Cocalar Center ;
@ OLD MEN ….unde sant …TALANTZII de la MUNDIALU BRCEA ?
…LA Bricul Mircea / Brecul Traian ?
…COCOSEII …ma’h!

Ostafi Florea 04-08-2014 - 20:08

Valoarea pe care o acorzi celorlalti este chiar valoarea pe care ti-o acorzi tie. Vorbim de stiruci aduse la rang de breachiniuz. Dar putem vorbi si de surse, de valoarea si independenta lor. S-au putem vorbi si de posturi sau de site-uri care, aproape toate, fac parte din sisteme de propaganda interesata. Fara limba-n urechi, utilizeaza ce ai in gradina, fara angrouri. O stire o vezi si o rasvezi pe toate suporturile.Nu are importanta de ce parte sunt, importanta este nevoia resetarii, iar asta trebuie sa aiba o caracteristica nationala. Rusii se reseteaza. Unii spun ca sunt in cadere. S-ar putea ca ei sa iasa in castig

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult