Acasa Revista Presei Revista presei. Cocoş, Sandu şi Niro au spus DNA tot

Revista presei. Cocoş, Sandu şi Niro au spus DNA tot

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Gândul a aflat că cercetaţii penali Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi cu Dumitru „Niro” Nicolae şi-ar fi recunoscut faptele pentru care au fost reţinuţi, apoi au fost arestaţi preventiv în Dosarul Microsoft. Publicaţia citată susţine că şi-ar fi recunoscut toate faptele. Aceasta rămâne de văzut. Pentru că, dacă şi le-au recunoscut cu adevărat pe toate, va fi pârjol.

Cocoş-Sandu-şi-Niro-au-spus-DNA-tot-revista-preseiDe exemplu, România liberă spune că Dorin Cocoş l-a denunţat pe Vasile Blaga. Dar nu a făcut nici o referire la Elena Udrea.

Fostele VIP-uri ale României fac în puşcărie munci ce nu au făcut în viaţa lor în libertate, explică EvZ. Gică Popescu e grădinar, George Copos e tâmplar, Constantin Niculescu (fostul preşedinte CJ Argeş) e cizmar.

Avem o certitudine: Copos nu va mai face nici o ilegalitate după ce va fi eliberat. De frică. Tâmplăria generează la copoşi o teamă organică de infracţiuni.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu, informează Curierul naţional. Devine banal, raşchetarea corupţiei, făcută de către DNA, acoperă toată ţara.

Sinescu e cercetat pentru „5 infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, dintre care una în formă continuată, conflict de interese, uzurparea funcției și uz de fals”.

Curentul ne spune ceea ce a uitat Gabriel Marin de la Omnilogic să le spună procurorilor DNA: fapte de corupţie la greu.

Analiştii chestionaţi de Adevărul au decis: şi Klaus Iohannis este tot preşedinte jucător, ca şi Traian Băsescu, dar are alt stil decât fostul preşedinte.

Cocoş ca Cocoş, dar ne-a trecut Eurogrupul pe la ureche
Grecia şi Eurogrupul s-au înţeles aupra prelungirii acordului de împrumut, explică Bursa. Grecia va trebui să prezintă Eurogrupului un plan de combatere a fraudei fiscale şi de combatere a corupţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult