Acasa Revista Presei Revista presei. Codul Sclaviei este constitutional

Revista presei. Codul Sclaviei este constitutional

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Financiarul: Noul Cod al Muncii, declarat constitutional. Intrarea in vigoare: in jurul datei de 1 Mai „Curtea Constitutionala a respins ieri sesizarea parlamentarilor PSD, PNL si PC, prin urmare modificarile aduse de guvern pe textul Codului Muncii sunt considerate perfect legale. Documentul se afla deja la Palatul Cotroceni si mai are nevoie doar de semnatura sefului statului pentru a fi transpus in practica”

Codul-Muncii-e constitutionalCurentul: Fiscul şi plătitorii de TVA din drepturi de autor „Şeful Fiscului a anunţat, zilele trecute, declanşarea unei ample operaţiuni de recuperare a TVA-ului datorat statului de persoane fizice care au înregistrat câştiguri foarte mari din drepturi de autor, printre acestea fiind şi tonomatele cele mai de preţ ale mogulilor”

Gandul: Basescu: „Dacă se pierde majoritatea în Parlament, voi propune un premier independent” „Există posibilitatea premierului independent. Dacă se pierde majoritatea în Parlament, voi propune un premier independent.”

Romania libera: Cine vrea să influenţeze SRI? „La şedinţa de bilanţ a SRI,Traian Băsescu i-a mulţumit şefului instituţiei, George Cristian Maior, „că a rezistat la orice fel de încercare de influenţă””

Adevarul: Severin huiduit la Bruxelles de colegii europarlamentari: „Să plece! Ne face de ruşine“ „Exilat la neafiliaţi, fugărit până la intrarea în sala de plen de aparatele de fotografiat şi denumit „deputatul care încă nu demisionează”, eurodeputatul Adrian Severin a fost huiduit în prima şedinţă de plen de după scandalul „euroşpaga” în care a fost filmat acceptând mii de euro ca să schimbe legi europene”

Bursa: Premiul Nobel pentru pace a plecat la război pentru petrol? „Nu ştiu dacă mai există idealişti care să creadă că atacul asupra Libiei urmăreşte idealurile democraţiei şi înlăturarea unui dictator sângeros. În fond, dictatorii îi ai aşa cum îi creşti şi le hrăneşti orgoliul”

EvZ: Ce valuri face fregata care pleacă la război „[…] experţii militari susţin că o operaţiune de embargo nici nu necesită un armament sofisticat, migraţia ilegală din zonă putând fi cea mai mare problemă cu care s-ar putea confrunta marinarii români”

Puterea: Nivelul de alertă teroristă nu a mai fost ridicat la gradul 3 din anul 2007 „Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă după bilanţul activităţii SRI pe anul 2010, că a atras atenţia Serviciului Român de Informaţii asupra riscului terorist, care va creşte ca urmare a intervenţiei din Libia”

Curierul national: Cum s-a ofilit energia verde „Giganţi energetici vor să profite de potenţialul României, în special de cel eolian. Investitorii din domeniu vorbesc de posibile investiţii de 5 mld. euro în următorii 3 ani. Legislaţia învechită, dar şi problemele de ordin tehnic ţin însă pe loc proiectele”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult