Acasa Revista Presei Revista presei. Coldea va fi dus de DNA la tubulatură?

Revista presei. Coldea va fi dus de DNA la tubulatură?

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Coldea va fi dus până la urmă de DNA la tubulatură? – este întrebarea pe care şi-o pune Comisarul, referindu-se la „mafia securistă” care ar virusa sistemul.

generalul sri coldeaDe unde se vede că e mai bine să nu te încrezi întotdeauna în ce dă la breaking news presa, ci să aştepţi verificarea informaţiei: Miron Mitrea nu s-a predat la Poliţia Constanţa, ci a fost încătuşat într-un hotel din Mamaia, explică rtv.net, în timp ce era căutat de poliţişti care-i sărea pârleazul la vila din Capitală.

PSNews afirmă că Crin Antonescu ar fi implicat într-un nou scandal al retrocedărilor. Şapte hectare din Parcul Herăsrău, cedate de acesta pe când era ministrul Tineretului şi Sporturilor societăţii BTT, pe când a semnat ca ministrul.

Ion Moraru, şeful SGG, învârte afaceri în Educaţie cu fiul lui Vasile Blaga, Sebastian Blaga, informează Curierul naţional.

Emil Boc este citat de EvZ afirmând că Elena Udrea este un om puternic şi îşi va demonstra nevinovăţia. Asta e prea mult. Nene Emile, a zis-o primul Traian Băsescu, trebuie să-i plăteşti niscaiva drepturi de autor.

Directorul Romarm, Dan Tache, arestat pentru abuz în serviciu, are, conform ziarului Puterea, 100.000 de euro în cont pe care nu-i poate justifica.

Se redeschide dosarul morţii procurorului Luminiţa Şega, informează Realitatea.net. Şega este cea care, în timp ce ancheta Dosarul FNI, a fost lovită pe stradă de un poloboc cu metaloizi şi a murit în chinuri, intoxicată.

Primarul Galaţiului, Marius Stan, fost manager al clubului de fotbal Oţelul, ar fi finanţat nejustificat o gală de box în oraşul de pe Dunăre, conform ziarului Curentul. Vorba poetului: „Galaţi, oraş cumplit de negustori, la tine stă primarul ca-n Sodoma!”. Şi Gomora.

Yvette Fulicea, fata Siminei Mezincescu, şi-a dat demisia de la conducerea ICR Paris, după ce a jignit cumplit nişte invitaţi la o recepţie, arată România liberă. Îi ţine locul adjunctul ei, fostul jurnalist Radu Ciobotea, pe vremuri corespondent EvZ la Timişoara.

Eser Şahan, fost şef al serviciului de informaţii navale turce, a fost găsit mort pe o bancă, într-un parc bucureştean, explică Gândul. Nu se ştie încă dacă banca mirosea a baclavale.

Adevărul reafirmă ceea ce ştim deja: că pacea de la Minsk este o păcăleală, de care va profita din plin Vladimir Vladimirovici Putin. Ucraina riscă să ajungă precum Cecenia.

Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, a fost pusă sub acuzare în atentatele antisemite din anul 1994, anunţă HotNews. Deci se poate! Go, Ion Iliescu, go!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult