Acasa Revista Presei Revista presei. Colgate Total, pasta de dinţi hormonală

Revista presei. Colgate Total, pasta de dinţi hormonală

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Romania libera: Ingredientul controversat din pasta de dinţi Colgate „Un produs antibacterian, numit triclosan, aflat şi în pasta de dinţi Colgate Total ar putea crea rezistenţă la antibiotice şi dezechilibre hormonale”

EvZ: Afaceri nesimțite cu locuințe ANL. Cum s-a pricopsit deputatul Cristian Rizea cu 100.000 de euro „Rizea e cercetat de ANAF şi ANI pentru că averea deţinută e de aproape 400.000 de euro, faţă de numai 70.000 de euro pomeniţi în declaraţia de avere. Iar DNA îl cercetează pentru deturnarea a 1,1 milioane de euro din fonduri europene”

Curentul: Lăzăroiu: E nevoie de un „cap limpede“ care să coordoneze absorbţia fondurilor europene „Aplecarea politicianului spre banii care pot fi manipulaţi mai uşor, super-birocratizarea, lipsa unei monitorizări şi a unei strategii coerente pentru absorbţia fondurilor structurale sunt, în opinia ministrului Muncii, Sebastian Lăzăroiu, principalele cauze ale gradului mic de absorbţie a fondurilor structurale”

Gandul: Programul „Prima casa 4“ a franat brusc: numarul solicitantilor s-a redus cu 26,4% in 2011 „Prin ultima varianta a programului  au fost acordate 4.170 de garantii, aproximativ 1.319 pe luna, in valoare totala de 160 mil. euro. Anul trecut, media beneficiarilor de credite cu garantie de stat a fost de 1.918/luna”

Adevarul: Gazprom are o nouă metodă de a ne scumpi gazele „Noua formulă a preţului gazelor va ţine cont de cerere şi ofertă, ceea ce va însemna un preţ mai mare pentru Uniunea Europeană, unde consumul este în creştere”

Curierul national: Propunerile franco-germane nu aduc soluţii imediate crizei datoriilor „Cele mai multe dintre măsurile propuse au efecte pe termene medii sau lungi”

Bursa: (editorial de Florian Goldstein) Guvernul Europei, sau… Ce-i de făcut? (sau nevoia de actualizare a dictionarului) „Merkel şi Sarkozy n-au precizat ce înţeleg ei prin „adevărat guvern economic european”, declarând doar că vor ca astfel să poată fi coordonate şi controlate deficitele bugetare ale statelor UE”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult