Acasa Revista Presei Revista presei. Comisia Europeană lapidează Cabinetul Ponta

Revista presei. Comisia Europeană lapidează Cabinetul Ponta

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

barrosoGandul: Comisia Europeană critică dur guvernul Ponta ”Deşi acest raport vizezează evoluţiile din ultimii cinci ani, controversele recente ameninţă serios progresele înregistrate până acum şi ridică serioase semne de întrebare asupra reformelor deja început. (…) Comisia cere guvernului să ia măsurile necesare pentru a remedia daunele aduse reformei în ultimele săptămâni”

Romania libera: Eşec. Raportul pe Justiţie din 2012 al Comisiei Europene este cel mai dur din 2007, de la intrarea noastră în UE. Atacul USL împotriva statului de drept ne-a îndepărtat de Schengen “Raportul din 2012 al Comisiei Europene vine după ce documentele din ultimii  ani au fost favorabile la adresa autorităţilor din România, iar instituţii precum Direcţia Naţională Anticorupţie şi Agenţia Naţională de Integritate  au fost lăudate pentru rezultate.”

Adevarul: Nu poate Ponta desfiinţa câte comisii pot vota ”Comisia de etică a Universităţii Bucureşti a decis că lucrarea de doctorat a premierului este un plagiat”

Bursa: Blitzkrieg-ul se dezumflă ”Ca în toate acţiunile în care se bagă Dan Voiculescu, războiul-fulger de răsturnare a lui Băsescu de pe fotoliul din Cotroceni a fost declanşat prosteşte, într-un moment inoportun şi deşi dispunea de toate argumentele să învingă – un plan relativ bine calculat, suport popular şi doi lideri acceptabili, fără mari pete de grăsime pe ei – acum se dezumflă, sub presiunea internaţională şi în mod specific, a Uniunii Europene, îngrijorată de faptul că mijloacele folosite au alterat caracterul “de drept” al statului nostru”

EvZ: Tromboanele lui Crin Antonescu şi Victor Ponta ”De la începutul crizei generate de tentativa de destituire a lui Traian Băsescu, nu a fost discurs public al liderilor USL în care aceştia să nu fi lansat rafale de minciuni”

Puterea: Onorabilul Blejnar are interzis la export “În sarcina onorabilului domn Blejnar s-a reţinut infracţiunea de complicitate la evaziune fiscală prin sustragerea dela plata accizelor aferente unor cantităţi uriaşe de motorină comercializate pe piaţa internă sub denumirea de produse petroliere inferioare”

Starea Presei.ro

4 comentarii

MARIAN 18-07-2012 - 09:15

Afacerea Severin din Parlamentul UE trece nevazuta pe langa urechile si tiparnitele unor ziare. Care o fi cauza, asa de multe ziare sa fie acarate in Romania de coetnia lui Severin si sa-i ascunda marsavia si coruptia?

Timotei 18-07-2012 - 10:34

Nastase – PSD
Voicu – PSD
Severin – PSDS
Ponta – PSD
—————–
Cei 3 mesteri mari, calfe si samsari
Si cu Ponta 4, care-i mai al dracu!

Europeanuul 18-07-2012 - 11:17

Comisia Europeana (dominata de PPE) a inceput in urma cu cativa ani campania de lapidare si denigrare a adeversarilor lor politici. Criza grava prin care trece astazi UE este o consecinta a imbratisarii jumatatilor de masura si a standardelor duble. Rusine PPE.

http://www.epp.eu/pressnew.asp?artid=1735

Introducerea Euroobligatiunilor comune (eurobonds) ar fi ajutat enorm la redresarea economiei in tarile din sudul Europei (Grecia, Portugalia, Spania). Din pacate liderii PPE s-au opus adoptarii politicilor fiscale comune si introducerea unor instrumente comune de stimulare a economiei la nivel UE. Azi, stelele galbene (de pe steagul albastru) palesc in continuare la umbra crizei din zona Euro. Unde a ramas solidaritatea mult promisa (candva) intre tarile membre UE? Rusine Barosso, Rusine Martens, Rusine Merkel.

RUSINE PPE!

hoover 18-07-2012 - 12:46

Bunä interventia doamne Susanne Kastner.Deja incepuserä niste concerne destul de mari sä le povesteascä romanilor ce aplicau pentru anumite munci in Germania cä situatia este in coadä de peste datoritä faptului cä au fost dez-informati cä Romania va fi datä afarä din U.E. Denotä cä, interesele personale si de grup ale unora ce au anumite parghii sociale de constrangere la indemanä, au predominat fatä de interesele nationale si fatä de valorile Europene la care s-au angajat romanii. Cameleonismul politic este o solutie pentru o perioadä relativ scurtä de timp, dar este ineficient si lipsit de strategie politicä pe termen mediu si lung. Timpul in care camarila anumitor politicieni considera cä se miscä mai repede decat cei ce urmeazä sä verifice datele si informatiile lansate, a expirat, iar „ageamiii din U.E.” si-au dat seama cä M.M. si T.B. nu mai sunt credibili. Germania il acceptä pe T.B. pentru cä ii cunosc reactiile la stimuli. Ceva nou egal cu „o provocare posibilä”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult