Acasa Revista Presei Revista presei. Confruntare dură a serviciilor secrete

Revista presei. Confruntare dură a serviciilor secrete

scris de Florin BUDESCU
15 afisari

Confruntare dură a serviciilor secrete în România, permanentă, fără moralitate, care se va desfăşura înteţit în următorii ani – aceasta este caracterizarea pe care o face fostul decan al Academiei de Informaţii, Cristian Troncotă, într-un interviu pentru Bursa.

servicii secreteVictor Ponta a reacţionat la declaraţiile de ieri ale lui Traian Băsescu. România liberă îl citează glosând ca de obicei pe aceleaşi teme antenist-reteviste, felixian-ghiţiste: pe Twitter, Victor Viorel scrie: „Băsescu la TVR ( locul meritat ar fi lângă Udrea). NO NEWS – aroganţă / ură / minciună / nesimţire! nici o remuşcare după 10 ani de regim mafiot!”. Aşa, tati, dă-i înainte cu hărnicie, lasă, că ajunge la voi acum-acum.

Nea Nicu Văcăroiu de la Curtea de Conturi a intrat cu plugul în afacerile financiare ale Cabinetului Ponta şi a dezgropat o mulţime de scheleţi, conform ziarului Puterea. Să sperăm că putreziciunea stoarsă se va scurge spre DNA, DIICOT şi PG.

Fiul lui Marko Bella, Marko Atila, a primit o condamnare cu suspendare şi a şters-o la Budapesta, sub protecţia lui Tata Orban Viktor. Pentru care spălare a putinii riscă acum să-i fie ridicată acum suspendarea la executarea pedepsei de trei ani de puşcărie, afirmă Curentul.

Fostul ministru PDL al Tineretului şi Sporturilor, Monica Iacob Ridzi, va sta la puşcărie cinci ani pentru abuz de serviciu, informează Adevărul.

Zilnic, ierarhizăm, pe cât se poate, ultimele arestări, puneri sub acuzare, trimiteri în judecată şi condamnări. Aşa facem şi acum. Despre Remus Borza se pot spune multe. Azi un singur lucru: administratorul judiciar Hidroelectrica a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, anunţă HotNews. Ar trebui să-şi dea demisia acum.

Avocatul Cristi Jura, specializat în cauze din sport, afirmă că patronii din fotbal au spălat bani prin cluburile pe care le finanţau, împrumutându-le, apoi încercând să recupereze toţi banii. A consemnat Naţional.

Giora Iahr este un domn simpatic, cu care am discutat de multe ori, ca de la jurnalist la interlocutor, el fiind preşedintele Asociaţiei Antreprenorilor şi Constructorilor din Israel, cu sediul la Obor.

ONG-ul său era interfaţa prin care plecau la lucru în Ţara Sfântă românii, în construcţii. Omul era o garanţie pentru mulţi că, o dată ajunşi acolo, ai noştri nu se trezeau muritori de foame. Acum a fost prins cu finanţarea unei încercări de spargere a sistemului bancar din România, conform EvZ.

Eşec după eşec – aşa se desfăşoară negocierile dintre noua putere de la Atena, guvernul Syrizei, şi Eurogrup, explică Curierul naţional.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult