Acasa Revista Presei Revista presei. Congresul PNL tensiuni, ameninţări, conflicte

Revista presei. Congresul PNL tensiuni, ameninţări, conflicte

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

„Jegos” şi „mizerie” – la astfel de cuvinte s-a ajuns între Crin şi Norica Nicolai în PNL „Fără nici un merit politic, fripturista PNL de la Bruxelles, și la propriu, și la figurat, Norica Nicolai, a făcut vineri un circ și mai mare la Delegația Permanentă a partidului. Aceasta este în continuare supărată că pentru funcția de vicepreședinte al PPE a fost sprijinită Adina Vălean, consoarta lui Crin, și nu ea” (Curentul)

Prima zi de Congres PNL. Tensiuni, amenințări și conflicte. Antonescu, plan de rezervă pentru candidatura la prezidențiale „În prima zi de Congres, liberalii au votat modificarea statutului partidului, dar lucrările au Congresului au fost marcate de adevărate dispute și tensiuni între Crin Antonescu și Norica Nicolai, fostul președinte PNL precizând că atacul lansat de Nicolai la adresa lui și a soției este o veritabilă mizerie” (Puterea)

Băsescu: „Sunt considerat artizanul funcţionării Justiţiei” „Întrebat dacă a discutat cu liderii europeni despre declaraţia Parlamentului privind demisia domniei sale, din cauza scandalului Mircea Băsescu-Bercea Mondial, liderul de la Cotroceni a răspuns: «Lumea râde»” (Bursa)

Cât câştigă Transnistria de pe urma apropierii Republicii Moldova de UE „Aparatul de propagandă din Rusia şi cel pro-rus de la Chişinău au repetat obsesiv că acordul de asociere şi liber-schimb pe care Republica Moldova l-a semnat, vineri, la Bruxelles va „afecta grav” economia Transnistriei, zona separatistă din estul Moldovei. În realitate însă, Transnistria exportă mai mult în UE decât în Rusia, iar locuitorii s-au grăbit să-şi facă paşapoarte moldoveneşti pentru a putea călători liber în UE” (Adevărul)

Mircea Băsescu rămâne în arest. Decizie definitivă a Curţii de Apel „Arestat preventiv pentru trafic de influenţă pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, rămâne după gratii până la finalul mandatului de 30 de zile” (Gândul)

Marile contradicții din dosarul eliberării lui Bercea „Câți bani a dat intelopul pentru libertatea sa? Cine și cât a returnat o parte din datorie? Acestea sunt doar câteva întrebări fără răspuns în acest moment al anchetei” (EvZ)

Gazprom neagă că vrea să preia 25% din OMV „Reuters a scris, citând o sursă apropiată situaţiei, că grupul rus de stat discută preluarea a 24,9% din acţiunile OMV de la fondul IPIC din emiratul Abu Dhabi. Analiştii afirmă că Gazprom ar obţine mai mult control asupra construcţiei şi operării South Stream, dacă ar fi acţionar al OMV” (Curierul naţional)

Moldova, Ucraina şi Georgia au semnat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeană „Uniunea Europeană a semnat astăzi acordurile de asociere şi de parteneriat comercial aprofundat cu Republica Moldova, Ucraina şi Georgia, care angajează cele trei foste republici sovietice la standarde europene, inclusiv noi reglementări vamale, controale de calitate şi competiţie pe piaţa liberă” (România liberă)

Verificarea fără mandat a telefoanelor mobile, neconstituţională în SUA „Curtea Supremă americană a stabilit miercuri că verificarea telefoanelor mobile de către poliţişti este “în general” neconstituţională, în lipsa unui mandat în acest sens emis de justiţie, în cadrul unei arestări neprevăzute, deoarece afectează în mod excesiv viaţa privată” (Cronica română)

StareaPresei.ro

7 comentarii

UnUL 28-06-2014 - 10:29

Ce nu-ți place iarăși, imbeciluț?

Titircă Inimăbună 28-06-2014 - 12:34

“Uniunea Europeană a semnat astăzi acordurile de asociere şi de parteneriat comercial aprofundat cu Republica Moldova, Ucraina şi Georgia, care angajează cele trei foste republici sovietice la standarde europene, inclusiv noi reglementări vamale, controale de calitate şi competiţie pe piaţa liberă”

Putea sa spuna mai pe scurt PUTIN E KAPUT
Dar, mergea la fel de bine RUSSIA KAPUT

tomi 28-06-2014 - 14:42

Vesi bune din Israel, delegatia guvernamentala ce a fost in Tara Sfanta , delegatie in frunte cu domnul prim ministru Ponta au semnat cel mai mare contract bilateral din anii Romaniei de dupa Revolutie. Acordurile contin 15 mari puncte, contracte pe termen lung intre Israel si Romania. Una din ele vorbeste despre cursuri date profesorilor romani ce vor preda in scolile romane despre Holocaust si prigoana contra evreilor de catre legionari si fascisti. Materialele vor intra in programa scolara obligatorie de anul viitor. De asemenea s-au semnat contracte economice, stiintifice, in domeniul cercetarii si militare, cu aplicatii comune in Israel si Romania. De asemenea s-a semnat un acord, dintre cele 15 puncte care prevede contracte de lucru in Israel a 1000 de muncitori in constructii cu salarii de 9000 sekeli pe luna si cazare gratuita pe contul antreprenorilor. Urbos, digital, voi care nu ati vazut un loc de munca in viata voastra uite aveti ocazia sa lucrati la noi in constructii, nu pierdeti ocazia.
In ultima zi a vizitei oficiale delegatia guvernamentala romana s-a dus la Muzeul Holocaustului, Yad VaShem unde au depus o coroana de flori in memoria celor 6.000.000 de victime ale barbariei fasciste. Intrevederile dintre domnul Ponta si domnul Netaniahu au fost deosebit de calde si prietenoase. De asemenea presedintele statului Israel, domnul Shimon Peres l-a primit in vizita pe primul ministru al Romaniei.

urbos 28-06-2014 - 15:33

Hahaha, du-te la groapa comuna ma sobolane cu holocacatu tau d-aici! Sase milioane de cacareze sa inghiti.

ValVerde 28-06-2014 - 15:47

Unde pla mea e „Tara Sfanta” ca am nevoie de niste moaste si ma gandesc ca acolo or fi mai ieftine….sa pupe tot romanu osu’ sfant la pret redus !

urbos 28-06-2014 - 15:59

Tu n-ai poola ma lindic, taci dreacu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2014 - 16:03

Jegos/mizerie …dar o noua
n
Noua CLASA regala la pnl; Johhanis mitt sibenhause !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult