Acasa Revista Presei Revista presei. Conspiraţia ascunderii lui Adrian Năstase la Spitalul Floreasca

Revista presei. Conspiraţia ascunderii lui Adrian Năstase la Spitalul Floreasca

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Romania libera: Decizie. După şase zile şi o amplă anchetă a DNA, poliţiştii s-au hotărât să pună în executare mandatul de arestare.

Adrian Năstase la spitalul floreascaCum a fost demascată conspiraţia pentru salvarea lui Năstase “Procurorii DNA ar avea probe –interceptări şi monitorizări – din care ar rezulta că doctorul Şerban Brădişteanu de la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi trei ofiţeri de la Poliţia Ca­pitalei l-ar fi favorizat pe condamnatul Adrian Năstase, îngreunând astfel încarcerarea acestuia”

Adevarul: Adrian Năstase, prima noapte la pușcărie. Medicii au semnat externarea. Condamnatul a fost transferat la închisoarea Rahova ”Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a fost transferat marţi seară, la Penitenciarul Rahova, urmând să fie internat în spitalul închisorii”

Curentul: Brădișteanu și trei polițiști, urmăriți penal pentru că au încercat să-l țină pe Năstase departe de pușcărie ”Cazul lui Năstase a luat mai luat ieri o întorsătură de neașteptată: trei polițiști și medicul Șerban Brădișteanu au fost audiați de procurorii anticorupție, care îi acuză de favorizarea infractorului, toți patru fiind urmăriți penal”

EvZ: Adrian Năstase a fost închis la Rahova. Prima noapte după gratii! Copiii l-au însoţit până la poarta penitenciarului “Fostul premier a primit toate semnăturile necesare pentru a putea fi transferat la penitenciarul Rahova. El a fost scos din spital, aseară, la ora 22.22 pe o targă şi a ajuns la Penitenciarul Rahova 20 de minute mai târziu”

Gandul: Adrian Năstase, externat de la Floreasca şi transferat la Penitenciarul Spital Rahova “Adrian Năstase a fost dus în această seară la Penitenciarul Spital Rahova, cu o ambulanţă. Acesta a fost scos pe o targă, acoperit cu o pătură, la fel ca în seară în care ar fi încercat să se sinucidă”

Bursa: Adrian Năstase avea întâlnire cu Sorin Ovidiu Vîntu la Rahova ”Şi Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, trebuia să ajungă în acelaşi Penitenciar”

Curierul national: Cutremurul Hidroelectrica provoacă reacţii în lanţ pe piaţa de energie ”Denunţarea contractului cu Euro-PEC afectează implicit şi consumatorul ArcelorMittal, unul dintre investitorii în construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă. Potrivit datelor publicate pe pagina de Internet a Euro-PEC, energia electrică furnizată anul trecut de firmă a provenit în proporţie de 73,9% de la Hidroelectrica. Remus Vulpescu, în acelaşi timp preşedinte al CA al Hidroelectrica şi membru în CA al Transelectrica, nu poate gestiona interesele nici uneia dintre aceste companii de stat în cazul unui conflict”

Stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult