Acasa Revista Presei Revista presei. Copita “Adevărului” într-un fost bulinar

Revista presei. Copita “Adevărului” într-un fost bulinar

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

EvZTelenovela copilului tulcean “răpit” de propriul tată şi copita “Adevărului” “Procesul s-a terminat, certificatul a fost declarat valabil şi, săptămâna viitoare, urma apariţia anchetei.

Numai că ziarul Adevărul a publicat astăzi, 16 iunie, un articol scris cu copita, cu următorul titlu: “Lichidator tulcean, fost ziarist la Evenimentul zilei, acuzat de răpirea unui copil”. În articolul respectiv, nu sunt adevărate decât trei lucruri: numele, meseria şi fostul loc de muncă al lui Paul Apostol. Omul nu a fost citat, nici măcar nu s-a încercat căutarea lui, iar informaţiile după ureche, care demonstrează un neprofesionalism incredibil pentru un ziar quality, lezează grav atât imaginea omului de afaceri, fost jurnalist al Evenimentului zilei între 1993 şi 1999, cât şi pe cea a ziarului nostru. Ziar la care redactorul-şef al Adevărului – ca şi alţi membri din conducerea sa – a fost coleg cu “inculpatul” Paul Apostol”

Paul Apostol-fost bulinar

Gandul: Banca Nationala pregăteşte în secret revoluţia creditelor. Avans de până la 40% pentru creditele imobiliare, cele de nevoi personale se vor da pentru cel mult 5 ani BNR vrea să revoluţioneze piaţa creditării bancare din România, pentru a se asigura că reluarea consumului pe baza împrumuturilor va fi una sănătoasă. Creditele pentru plasme sau pentru vacanţe exotice vor fi mult mai greu de luat

ZFBNR sugrumă creditul de consum şi cel imobiliar. Bancherii nu sunt de acord “Limitarea creditului în valută nu trebuie făcută prin măsuri administrative, fiind nevoie ca piaţa să fie lăsată să funcţioneze liber, iar băncile să-şi asume deciziile pe care le iau, a declarat vineri preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor (ARB), Radu Gheţea”

Adevarul: Vîntu şi Popa, revedere după 11 ani şi 11 zile “„Creierul“ FNI, Sorin Ovidiu Vîntu, a dat faţă ieri, la Tribunal, cu „tatăl“ Fondului, Nicolae Popa, pe care nu-l mai văzuse de la dispariţia sa din România, la 7 iunie 2000″

PutereaStudiu GfK: Cum a scăzut încrederea în politicienii români de la 16% la 8% în ultimii 5 ani “Avem cea mai slabă clasă politică din întreaga Europă. Cel puţin aşa relevă o amplă cercetare făcută de compania GfK la nivel internaţional. Studiul afirmă că românii sunt populaţia europeană care are cea mai mică încredere în politicienii săi. Ceea ce înseamnă că, indiferent că au avut sau nu intenţii bune, aleşii noştri nu au reuşit să ne câştige încrederea”

CurentulCCR a ciuntit reforma constituţională propusă de guvern şi preşedintele Băsescu “Principalele  modificări din proiectul de revizuire a Constitutiei realizat de Guvern si modificat de presedintele Traian Basescu au fost respinse de Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR), fiind considerate neconstitutionale”

Curierul nationalPasajul Basarab, inaugurat astăzi prin parada unde sunt invitaţi toţi bucureştenii “Pasajul Basarab va fi inaugurat astăzi, urmând ca de mâine, la ora 6.00, acesta să fie deschis traficului auto, a anunţat primarul Capitalei, Sorin Oprescu”

BursaCNVM a atestat modificările din conducerea SIF Oltenia “Numirea în conducerea SIF Oltenia a doi noi administratori – Lucian Buşe şi Petre Ghibu – a fost atestată, ieri, de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM), potrivit unui anunţ transmis Bursei de Valori”

Fin.roLiniile de finantare externa ale companiilor s-au prabusit cu peste 80% in primele patru luni “De la declansarea crizei, ponderea datoriei externe private pe termen mediu si lung a scazut de la 67% la 50%.  Soldul creditelor financiare si comerciale, care include si imprumuturile de la bancile-mama, s-a diminuat cu peste 600 mil. euro de la 1 ianuarie”

Romania liberaCe poate face UE pentru a se salva din criză “Criza economică şi financiară mondială a făcut ca ceea ce era de negândit cu ani în urmă să fie acum luat în calcul: ieşirea unui stat din zona euro, moartea euro şi chiar o posibilă dezintegrare a UE nu mai sunt subiecte tabu, susţin autorii raportului”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult