Acasa Revista Presei Revista presei. Copos, suspect de plagiat

Revista presei. Copos, suspect de plagiat

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Numai ce-am afirmat ieri că George Copos nu va mai face nefăcute penale pentru că este fricos, că azi a apărut ultima noutate: una dintre lucrările ştiinţifice ale infractorului eliberat condiţionat ar fi plagiat, explică HotNews, care a comandat de la editură un exemplar. Editura i-a spus că autorul a cumpărat tot tirajul.

george coposMonica Macovei îl critică pe Traian Băsescu, afirmând că acesta s-a descalificat, scoţându-se singur din politică prin declaraţiile pe care le-a făcut în ultimul timp la adresa procurorilor, informează EvZ.

Kovesi este exact aşa cum a caracterizat-o psihologul pus de Monica Macovei să o evalueze, când a ales-o pentru Parchetul General, acum mulţi ani: de fier. Asta reiese din declaraţia post-factum făcută de aceasta despre cele spuse de Traian Băsescu, citată de Gândul: Nu am fost la Guantanamo, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să comentez.

Incredibil este că Tăriceanu (Călin, Anton ş.a.m.d., cum îl boteza Traian Băsescu) spune, conform EvZ, exact acelaşi lucru ca şi fostul preşedinte: Arestul preventiv este mai subtil decât tortura, dar tot o formă de tortură psihică este. Ce bine ne-nţelegem noi doi! – par a spune Băse şi Tări, sub presiunea DNA.

Stelică Tănase este criticat de Moise Guran pe postul de televiziune pe care-l conduce, arată Adevărul. Criticile lui Moise au loc când Stelică a ajuns la concluzia că scoate din criză SRTv mărind taxa tv (ceea ce desigur că este o prostie).

Între anii 2006 şi 2014, Loteria Română şi Lotrom a folosit fără licenţă păcănelele (sunt o mulţime de păcănelo-dependenţi care beau bere, ronţăie seminţe prin oficiile Loteriei), iar acum e în pericol să dea faliment dacă va primi o sentinţă definitivă şi irevocabilă, arată Bursa.

Vasile Avram, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost condamnat definitiv şi irevocabil la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și tentativă la fals în înscrisuri sub semnătură privată, anunţă Curierul naţional.

Comisia Europeană este îngrijorată de politica fiscală a lui Victor Ponta, arată Puterea. Vicepreşedintele CE, Valdis Dombrivskis, spune că micşorarea TVA are un efect fiscal negativ. Noi ne-am exprimat deja aici.

Marţi, la Budapesta, s-a semnat înţelegerea pentru Stream Turkey, conform căreia Gazprom infiltrează gaz metan în Grecia şi Ungaria, via Turcia, conform României libere. Mai sunt vizate de Stream Turkey Serbia şi Macedonia. Putin a mai investit aiurea, întinzând şi alte conducte de şantaj spre Europa şi pierzând bani gârlă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS