Acasa Revista Presei Revista Presei. Corlăţean poate face şapte ani de închisoare

Revista Presei. Corlăţean poate face şapte ani de închisoare

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Corlăţean riscă sa facă, pentru felul în care a decis, ca ministru de Externe, să se desfăşoare alegerile, şapte ani de puşcărie. Noul Cod Penal prevede acest lucru, la art.297 –  abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor fizice.

Revista Presei. Corlăţean poate face şapte ani de închisoare

Revista Presei. Corlăţean poate face şapte ani de închisoare

Dar cum au rezolvat alte state votul cetăţenilor din diaspora? Cea mai ineficientă metodă este mărirea numărului de secţii de votare (care se pare că e singura soluţie care a mai rămas posibilă acum, având în vedere cât de puţin timp a mai rămas până la turul al doilea al prezidenţialelor), explică România liberă.

Cristian Preda, europarlamentar popular din partea PMP, a cerut demisia Elenei Udrea din fruntea PMP. Şi… ce să vezi? Ce face blonda lui Băsescu, conform Bursa? Anunţă că va discuta în conducerea PMP să-l dea afară pe Cristi Preda din PMP! Halucinant…

Aşa că acum este scandal în partid. Nuţi spune că va discuta cu Ponta despre o eventuală susţinere a acestuia în turul al doilea al prezidenţialelor. Puah… Nuţi dragă, nu este nici o diferenţă între tine şi Vasile Blaga. Şi el, după ce a pierdut europarlamentarele, a fost la fel de…

Ce mesaj a dat liderilor PMP Traian Băsescu, după eşecul Elenei Udrea? Nu este foarte clar. A vorbit cu Tomac, ceea ce ar însemna prin ricoşeu că nu a vorbit cu Udrea. Sfatul transmis de Eugen Tomac, să ţină acelaşi drum ca până acum, conform RTV, este o confirmare a prezenţei lui Nuţi din Pleşcoi în fruntea partidului. Poate că Băsescu vrea să fie liderul unui partid-balama de 5%.

Primăria Capitalei provoacă o dezbatere publică despre harta de zgomot a Bucureştiului., anunţă Puterea. Sorin Oprescu frizează absurdul cu această iniţiativă Despre harta de zgomot a Capitalei se plănuieşte de mai bine de 10 ani, până acum trebuia să o avem de mult. Şi nu se face nimic.

Panouri fonoabsorbante trebuiau instalate bine-mersi de mult timp prin Capitală. Tramvaiele trebuiau aduse de mult la standarde (prin Graz circulă tramvaie pe care nu le auzi nici când trec pe lângă tine). Aşa că… dom’ Oprescu, aşteptăm să vă ia DNA, că ni s-a umplut paharul.

Maricel Păcuraru, patronul de presă infractor de la Realitatea TV, a fost condamnat cu executare la 4 ani de bulău în Dosarul Poşta Română, arată HotNews. Păcuraru este interlopul care acum câţiva ani a început să-i facă mari probleme şi să-l ameninţe pe jurnalistul de investigaţii Dan Badea, pentru dezvăluirile sale despre afacerile în care e băgat.

Fraţii lui Hayssam Omar, complicii acestuia, au fost descoperiţi în Turcia, anunţă EvZ. Mukhles şi Mahmoud aşteaptă acum să fie extrădaţi.

Freedom Tower, înlocuitorul Twin Towers din New York, s-a deschis pentru primul său chiriaş. Turnul acesta comemorativ are 541 de metri şi este cea mai înaltă clădire din emisfera vestică. Vă daţi seama ce curenţi turbionari sunt în jurul acestui piron? Sub Turnul Eiffel e altă climă decât în jurul său: bate vântul încontinuu şi sunt câteva grade bune mai frig.

MAE nu recunoaşte aşa-zisele alegeri libere din regiunile Donetsk şi Lugansk, din controlate de proruşi, explică Curierul naţional. Bravo, băieţi, cum, vă deziceţi voi de fraţii voştri de cauză din Ucraina. Asta e ipocrizie.

Putin va porni războiul până la finalul anului acesta, susţine Naţional. Este momentul cel mai potrivit acum să ajungă Ponta preşedinte, vom fi în bătaia vântului, ţara nimănui.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult