Acasa Revista Presei Revista presei. Cotroceni, fără purtător de cuvânt

Revista presei. Cotroceni, fără purtător de cuvânt

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Administraţia Prezidenţială nu mai are purtător de cuvânt. Este, după cunoştinţa mea, o situaţie fără precedent. După ce a lucrat-o pe Tatiana Niculescu de i-au mers fulgii, Dan Mihalache a adus-o la Cotroceni pe Daniela Bârsan, şefa Biroului de presă de la PNL, pe aceeaşi funcţie la Cotroceni. A consemnat România liberă.

Cotroceni-fără-purtător-de-cuvânt-revista-preseiJulian Rosengren, un fost partener de afaceri al lui Gabriel Oprea din anii când era mai aproape de Miron Cozma, a făcut plângere penală contra ministrului de Interne la DNA, conform Puterea.

Dacă hotărârea Senatului în Cazul Şova va fi declarată neconstituţională,  atunci votul pentru avizul la reţinerea şi arestarea senatorului Dan Şova va fi reluat, a declarat şeful Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, citat de EvZ.

Despre faptul că Ion Iliescu ar fi semnat pentru a da un sediu CIA în România comentează şi Bursa astfel: „Gura prostului minciuni grăieşte”. Noi nu credem că lucrurile stau astfel. Der Spiegel îi solicită unui fost şef de stat un interviu, acesta răspunde şi se trezeşte vorbind? Să fim serioşi.

Adevărul explică de ce nu o să ţină chestia cu legalizarea bacşişului. Sunt costuri prea mari de implementare şi nu există tehnologie de contabilizare separată.

ZF scrie despre Margarethe Vestager, comisarul european care a sărit la beregata Google şi Gazprom şi acum este cel mai temut comisar european.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult