Acasa Revista Presei Revista presei. Crimeea vrea unirea cu Mama Rusia

Revista presei. Crimeea vrea unirea cu Mama Rusia

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Primele rezultate oficiale: 95,5% din votanţi au cerut unirea cu Rusia. Reacţia SUA şi a UE „SUA, UE precum şi liderii diplomaţiei din Marea Britanie sau Franţa au declarat că nu recunosc acest referendum şi rezultatele sale, pentru că s-a desfăşurat ilegal, fără să respecte Constituţia Ucrainei. O poziţie similară a anunţat şi Preşedinţia Românie” (Gândul)

Revista presei despre referendumul din Crimeea

SUA şi Germania au încins telefoanele pentru a opri o intervenţie a Rusiei în sud-estul Ucrainei „Cancelarul german Angela Merkel a condamnat duminică intervenţia trupelor ruse, sâmbătă, în regiunea Cherson, în sudul Ucrainei, în afara Crimeei, într-o convorbire la telefon cu preşedintele rus Vladimir Putin” (Adevărul)

Peste 10.000 de oameni, la mitingul PMP împotriva accizei la carburanţi „Protestul faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil, organizat de Partidul Mişcarea Populară, s-a desfăşurat sâmbătă în Piaţa George Enescu din Capitală, la miting fiind prezenţi peste 10.000 de participanţi” (Cronica română)

Mircea Ursache: „DIICOT a fost sesizat în toate cazurile suspecte de manipulare a pieţei” „A fost sesizat DIICOT, în toate cazurile pe care Direcţia de Supraveghere le sesizează serviciului nostru de abuz de piaţă, care, în urma analizei, sunt considerate că intră sub incidenţa legislaţiei noi. Absolut în toate cazurile” (Bursa)

Gazele de șist de la Pungești, Chevron și oligarhii ucrainieni subordonați lui Putin „O serie de dezvăluiri făcute de câțiva ziariști români de investigație, par să demonstreze că, de fapt, marele concern american a fost jucat pe degete nu la marile burse ale lumii, ci chiar pe meleagurile noastre, în polul național al sărăciei din județul Vaslui. Mai exact în cătunele amărâte de la Pungești” (Curentul)

Scandal de 170 de milioane de euro în Liga 1 „Modul misterios şi netransparent în care LPF a cedat drepturile de difuzare a meciurilor din prima divizie către o firmă malteză a stârnit curiozitatea tuturor şi a pus în circulaţie numeroase zvonuri” (Capital)

Coreea de Nord a lansat zece rachete cu rază scurtă de acţiune „Coreea de Nord a lansat zece rachete cu rază scurtă de acţiune, a anunţat Ministerul sud-coreean al Apărării. Potrivit unor experţi, iniţiativa ar indica un nou semn de iritare din partea Phenianului faţă de continuarea unor manevre militare comune sud-coreeano-americane. Rachetele au fost lansate de pe coasta de est a Coreei de Nord către Marea Japoniei şi au parcurs traiectorii de aproximativ 70 de kilometri” (Curierul naţional)

StareaPresei.ro

11 comentarii

Mircea 17-03-2014 - 09:56

Ce bine ar fi daca armata romana ar avea posibilitatea sa intre in Basarabia si sa ceara un referendum pe tema unirii cu Romania. Tot asa ar titra ziarele: „Basarabia vrea unirea cu Mama Romania”. Apoi armata noastra ar avea de aparat romanii de la sud apoi pe cei de la……

UnUL 17-03-2014 - 11:51

Ai un mode interesant de a aborda lucrurile; Apare aici o singură problemă . noi nu suntem ruși: Și – cum bine îi răspundea președintele Băsescu în ianuarie 2011 la Strasbourg deputatului rus Iuri Solonin care a întrebat dacă nu cumva România intenţionează să anexeze Republica Moldova, pentru „a deveni mai mare” – „România nu are nici un fel de experienţă în anexarea altor state”.

UnUL 17-03-2014 - 11:52

Erată . „un mod”.

Ionel 17-03-2014 - 19:59

Era afumat bine ca altfel nu zicea nimic. Poate o sa vedem la alegeri un tandem Ponta-Basescu si pariez ca asa o sa fie.

UnUL 17-03-2014 - 22:09

Pariază cât vrei ; nu e prima și sunt sigur nici ultima prostie pe care o debitezi oe aici.

digital 17-03-2014 - 20:08

ce armata măttii vrei mă, parcă făcuși armata imbecilule, acu o invoci să-ți scoată kkțții impotenți din russia?!
ia-ți arma și ranița și marș în morții măttii, la răzbel, dacă te simți în stare, dacă nu, sugey kiloții lu băsexu!

ValVerde 17-03-2014 - 20:12

Claudia, cine te-a suparat, mamicule ?
Vezi ca faci cute la gura si iti strici tenul, draga.

ancuta 17-03-2014 - 20:57

claudette,
Vrei la razboi!
Dar, ai macar un coi?

Ionel 17-03-2014 - 20:59

Are trei .

ancuta 17-03-2014 - 21:05

trei 3,14 7de.
Hahahahaha

Antibasistul 17-03-2014 - 23:45

Postarea de sus e adresata infectului securist-basist Ancuța-DXN!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult