Acasa Revista Presei Revista presei. Crin Antonescu la gâtul lui Dinu Patriciu

Revista presei. Crin Antonescu la gâtul lui Dinu Patriciu

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

EvZ: Crin sare la gâtul milionarului: „Eşti mincinos, Dinu Patriciu!” „Încondeiat de Antonescu drept un mincinos care încearcă să vândă acţiuni PNL la bursa jocurilor politice, Patriciu a replicat printr-un sondaj, în care şeful PNL este detronat de Ponta în opţiunile românilor”

Puterea: Primarul USL susţine candidatul PDL „La Baia Mare are loc pe 21 august prima confruntare dintre PDL şi USL la parlamentare. Cel mai puternic adversar al Alianţei este aici chiar primarul liberal Cătălin Cherecheş, care îl sprijină pe candidatul PDL”

Bursa: Jeffrey Franks: România şi-a îndeplinit obiectivele „Ţara noastră a îndeplinit toate criteriile de performanţă stabilite în acordul stand-by de tip preventiv, încheiat cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), dar trebuie să continue reformele pentru obţinerea creşterii economice, a declarat, ieri, Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI în România”

Curentul: Cresc salariile, scad taxele „Ţintele economice convenite cu Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Mondială au fost atinse”

Fin.ro: Bruxelles-ul ne impinge sa accesam fondurile UE – cofinantarea statului, redusa la 5% „Romania ar putea salva astfel peste 700 mil. euro de la buget, cu conditia sa-si atraga banii europeni. CE a propus reducerea contributiei nationale la fondurile europene de la 15% la 5% pentru alte cinci state”

Gandul: UE ne întinde o mână de ajutor de 714 milioane euro „Procentul pe care statul român este obligat să-l asigure în cazul fondurilor europene contractate va scădea de la minimum 15% la minimum 5%”

Curierul national: Cum reuşeşte litoralul să mai facă rost de turişti? „Deşi au condiţii mai bune în străinătate la preţuri comparabile, mulţi români aleg să meargă la mare în ţară. Aceştia sunt, în principal, cei care se hotărăsc în ultima clipă sau merg doar în week-end. Hotelierii de pe litoral s-au întrecut în oferte aşa că anul acesta ar putea consemna mai mulţi turişti ca anul trecut”

Romania liberaCe a făcut Andrei Şerban din actori la Ipoteşti. Cum a devenit Marius Manole maestru Zen „Actorul Teatrului Naţional din Bucureşti Marius Manole a participat de curând la un workshop condus de regizorul Andrei Şerban în satul natal al lui Eminescu. Bântuit încă de duhul poetului şi de frumuseţea locului, Manole vrea să continue să trăiască în spiritul vieţii simple de la ţară chiar în centrul Bucureştiului”

Adevarul: Revoluţia, o afacere de două miliarde de euro „Aceasta este nota de plată pe care au achitat-o românii în ultimii 21 de ani celor care s-au autointitulat revoluţionari. E vorba despre bani publici, iar suma creşte cu fiecare lună. „Adevărul“ trage un semnal de alarmă cu privire la risipa de bani publici pentru revoluţionari”

Continuarea pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult