Acasa Revista Presei Revista presei. Crin Antonescu regretă că nu-i femeie

Revista presei. Crin Antonescu regretă că nu-i femeie

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Crin Antonescu a recunoscut cǎ este adesea invidios pe femei și cǎ deși nu e deloc feminist, și-ar fi dorit sǎ se fi nǎscut femeie.

Revista presei. Crin Antonescu regretă că nu-i femeie

România liberă: Antonescu: Deseori regret că nu sunt femeie ”Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie că Dumnezeu ne-a creat diferiţi cu egală splendoare dumnezeiască şi ceea ce are mai preţios femeia este tocmai ceea ce face diferenţa în raport cu bărbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastră sau regret că nu sunt femeie, azi cu atât mai mult măcar că sunt foarte curios ce va să vă spună Bogdan Chirieac sau Marius Pieleanu”

EvZ: Crin Antonescu, săpat şi din PSD, şi din PNL ”Pe fondul slăbiciunii tot mai evidente a preşedintelui PNL, în partid, în USL şi în sondaje, creşte numărul liderilor social-democraţi şi liberali care au început să-i conteste autoritatea”

Bursa: Ponta: “Roşia Montană, un proiect controversat, nu sunt convins de el” ”Premierul Ponta a declarat, vineri, că proiectul Roşia Montană, care va intra în dezbatere parlamentară în această toamnă, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el arătând că parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci vor vota fiecare potrivit propriei conştiinţe”

Curentul: Guvernul Ponta joacă alba-neagra cu proiectul Roșia Montană ”Guvernul Ponta știe prea bine că proiectul de exploatarea aurului de la Roșia Montană nu se bucură de susținerea populației, motiv pentru care e greu de apărat în public și extrem de dificil de explicat”

Puterea: Gigi Becali, sancţionat disciplinar pentru că a vorbit la telefon ”A fost sancţionat disciplinar de conducerea Penitenciarului Jilava, după ce a vorbit la telefon ilegal, de pe cartela altui deţinut, astfel încât 30 de zile nu mai are dreptul de a participa la activităţi culturale sau sportive”

Cronica română: Pesediştii vizează 35% la europarlamentare ”Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat în debutul BPN, reunit la Mamaia, că obiectivul partidului la alegerile europarlamentare vizează obţinerea a 35% din voturile electoratului”

Adevărul: Cum a ajuns poporul să uite de Partidul Poporului ”Partidul Poporului, înfiinţat de Dan Diaconescu, a pierdut mult din încrederea electoratului după ce postul OTV, principalul canal mediatic al partidului, a dispărut din grila de programe şi mai mulţi parlamentari au dezertat”

Curierul naţional: Danemarca nu îşi mai poate permite actualul model social într-o lume globalizată ”Danemarca nu îşi mai poate permite cheltuielile sociale cu care sunt obişnuiţi cetăţenii, din cauza unei creşteri economice mai slabe şi deficitului bugetar în creştere, potrivit ministrului danez al Finanţelor, Bjarne Corydon, care a lansat un apel pentru modernizarea statului social”

Gândul: SUA publică un raport care ar dovedi că guvernul din Siria a folosit arme chimice. Barack Obama evocă o acţiune limitată: “Nu s-a luat încă o decizie finală” ”SUA amână o decizie privind o acţiune împotriva Siriei, publicând o versiune redactată a unui raport al serviciilor secrete americane despre atacul cu arme chimice din Damasc. Preşedintele Barack Obama a decis să lase “poporul american” să decidă singur ce vrea, punând la dispoziţia Congresului acest raport, a anunţat secretarul de stat John Kerry”

StareaPresei.ro

8 comentarii

jan dinu 31-08-2013 - 08:52

— CRINA — ar fi fost o – corditoare – pe masura armasarului Mariei Tereza!
Acum este doar pasiva shi e „moarta ca nu-i activa „..-:))
JD-USA

Pkly 31-08-2013 - 12:46

Asta-i dus rau…cred ca-l asteapta destui la cotitura !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-08-2013 - 13:26

Liberali vor trebui sa gaseasca un alt reprezentant la nivrl inalt, pina la alegerile prezidentiale .

Acest mascarici sifonar impreuna cu celalalt mim de PM, au vandut VOTURILE si ASTEPTARILE ,majoritati POPORULUI ROMAN !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-09-2013 - 04:17

Dar , NOI ce regretam ca NU este BARBAT !

digital 31-08-2013 - 17:18

”Danemarca nu îşi mai poate permite cheltuielile sociale cu care sunt obişnuiţi cetăţenii, din cauza unei creşteri economice mai slabe şi deficitului bugetar în creştere, potrivit ministrului danez al Finanţelor, Bjarne Corydon, care a lansat un apel pentru modernizarea statului social”

ia de la băsexu!

jan dinu 31-08-2013 - 17:44

— CRINA — : ” a declarat in fatza „tinerelor liberale „…:
„Cind am intrat eu in politica ,NU eram doar fresh ..ci eram chiar virgin „…!-:)))
Ce sexuri o avea acum se poate intelege din cuvintele lui …parerea mea
ca este foarte atractiv – BISEXUAL – !!….
JD-USA

carol kollar 01-09-2013 - 03:06

totul e posibil numai sa vrea cu adevarat coarda

Ionel 01-09-2013 - 11:03

Nu il opreste nimeni sa faca o operatie de schimbare de sex si sa devina primul presedinte transexual din UE fara ousoare. Auuuuuu! Mor de ris!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult