Acasa Revista Presei Revista presei. Crin Antonescu s-a poziţionat de partea lui Orban Viktor

Revista presei. Crin Antonescu s-a poziţionat de partea lui Orban Viktor

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

EvZ: Crin îl ia în braţe pe Orban, dar îl atacă pe Băsescu Crin Antonescu: „Viktor Orban continuă să fie un lider care în Europa vorbeşte apăsat, în timp ce Traian Băsescu a făcut din România un membru al UE ţinut la colţ, cum nu e Ungaria”

Puterea: Premierul, presat să modifice regimul incompatibilităţilor „Premierul Victor Ponta este prins între ciocan şi nicovală pe tema modificării regimului incompatibilităţilor privindu-i pe aleşii locali. De o parte, parlamentarii şi baronii locali ai USL cer castrarea legii, de cealaltă parte Comisia Europeană a avertizat cu piatra de moară legată de gâtul Guvernului, numită Mecanism de Cooperare şi Verificare, adică Raportul pe Justiţie”

România liberăMotivele încătuşării lui Dinel Staicu. Vezi cum au fost dezmembrate reţele corupte din Justiţie „În dosarul judecătoarei  Veronica Cîrstoiu, cea care a anulat condamnarea definitivă la 7 ani închisoare a lui Dinel Staicu, există denunţurile mai multor avocaţi, între care Alina Ileana Răducan, Adriana Dascălu şi Giorgel Zgăbei, interceptările telefonice, interceptările ambientale realizate de investigatorul sub acoperire Tamas Reka ( nume fals) şi de avocata Răducan, dar şi ambientale (audio-video) în diverse locaţii”

GândulDinel Staicu reţinut pentru dare de mită în cazul judecătoarei şpăgare „Dinel Staicu este urmărit penal pentru dare de mită, în dosarul judecătoarei Veronica Cîrstoiu de Curtea de Apel Bucureşti, în care aceasta este acuzată că ar fi luat bani pentru a-i anula condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare primită în dosarul BIR”

Naţional: Ginerele liderului PDL şi-a primit partea dintr-un contract: Pesedistul Negoiţă a trecut în barca lui Vasile Blaga „Banii n-au culoare politică, atunci când vin din buzunarele contribuabililor! Aşa că pesedistul Robert Negoiţă a rupt dintr-o halcă de 9 milioane de euro din bugetul sectorului pe care îl conduce, ca să-i dea ginerelui lui Vasile Blaga şi unui apropiat al lui Pinalti”

Curentul: Scandalul dintre fotbalistul Hamza și primarul Mazăre ia amploare. Suporterii Petrolului fac apel și la Comisia Europeană „Fanii Petrolului au organizat, în fața Primăriei Ploiești, sub sloganul «Justice for Hamza», un miting de susținere a jucătorului Younes Hamza, care a depus o plângere în care afirmă că a fost bătut, luni, la Mamaia, de gărzile de corp ale primarului Constanței, Radu Mazăre”

Curierul naţional: Bugetul intră în zona roşie „Consiliul Fiscal consideră că rectificarea bugetară a fost făcută pe proiecţii nerealiste şi subminează grav credibilitatea regulilor fiscal bugetare. Rectificarea prevede un deficit bugetar de 14,7 mld. lei, mai mare cu 1,3 mld. lei decât plafonul de 13,4 mld. lei statuat de Legea 4/2013. Execuţia veniturilor bugetare în primele 6 luni ale anului arată o nerealizare semnificativă, de peste 6,5 mld. lei faţă de programul aferent primului semestru”

Adevărul: Românii din străinătate au ajuns la fundul sacului. Remiterile au atins nivelul minim al ultimilor nouă ani „Sumele trimise în România de cei care muncesc peste hotare au atins în primul semestru din 2013 nivelul minim al ultimilor nouă ani, cifrele fiind chiar mai slabe decât în perioada 2009-2011, când valoarea remiterilor s-a prăbuşit”

Bursa: China pregăteşte o anchetă pe piaţa auto, pentru cartel „O asociaţie de automobile din China colectează date cu privire la preţul tuturor maşinilor străine vândute în ţară, realizând astfel o analiză pe care urmează să o înmâneze unei agenţii guvernamentale ce a amendat mai multe companii pentru stabilirea preţurilor (cartel) în diverse sectoare, de la producţia de lapte praf la cea de bijuterii”

Cronica română: Tensiunile ruso – americane afectează perspectiva dezarmării nucleare „Perspectiva unei reduceri a arsenalului nuclear american este afectată de răcirea relaţiilor cu Rusia, chiar dacă Washingtonul dispune şi de opţiunea unei dezarmări unilaterale”

43 comentarii

Europeanuul 14-08-2013 - 13:00

In discursul sau de ieri, Antonescu a criticat politica externa a lui Traian Basescu reamintind ca Basescu este un „sugator de licurici” autodeclarat (cu acte in regula).

Crin Antonescu:

„Deşi cu atâtea probleme, deşi din ce în ce mai contestat la nivelul unor lucruri de fond, din ce în ce mai criticat, Viktor Orban continuă să fie un lider care în Europa vorbeşte apăsat, în vreme ce Traian Băsescu în 9 ani de zile a făcut din România din păcate un membru al UE ţinut la colţ, cum nu e Ungaria. Deşi în România niciodată valorile fundamentale ale statului de drept nu au fost ameninţate cum sunt în Ungaria. Un membru al UE monitorizat, monitorizat la nesfârşit, monitorizat sine die, monitorizat fără criterii, aşa cum nu este şi nu va fi niciodată Ungaria. Un membru al UE pus mereu în discuţie, pus mereu sub diverse suspiciuni, pus mereu să stea în picioare în vreme ce alţii stau jos. Pus mereu în postura de elev în vreme ce alţii sunt profesori.

Asta a făcut Traian Băsescu cu România şi de asta Traian Băsescu nu are cum să declare nici de la Joseni, nici de la Bruxelles, nici din altă parte, că asumă vreun leadership”, a declarat Antonescu. El a menţionat că România „are nevoie de prestigiu şi de dobândirea calităţii de membru cu drepturi depline, egale, ale Uniunii Europene”.

Totodată, liderul PNL a afirmat că politica externă nu se face cu declaraţii precum cele ale preşedintelui Traian Băsescu. „Asta este provincialism, asta este marginalitate, asta e caricatură. Ori, România merită să se comporte serios, să fie reprezentată serios, să fie tratată serios. România merită să nu mai fie victima alegerilor din alte ţări. În România, de câte ori sunt alegeri în Ungaria în ultima vreme, avem campanii. În România, de câte ori se pune problema aderării la spaţiul Schengen, deşi toate criteriile sunt îndeplinite de mult, toate, nu putem, că sunt alegeri în Olanda într-un rând. Pentru că dacă trec alegerile din Olanda se nimereşte să fie alegeri în Germania, dacă nu sunt alegeri în Germania se mai nimeresc prin alte părţi, prin Finlanda”.
———-

Clica securistilor (Basescu – George Constantin Paunescu – Ioan Niculae – and comp) s-a simtit deranjata… gornistii lor de la B1TV si politrucii Alba ca Zapada & Comp de la palat si de la EvZ s-au grabit sa atace cu polemici ieftine (considerind ca atacul este cea mai buna strategie de aparare)

http://www.b1.ro/stiri/politica/crin-antonescu-obsedat-de-pre-edintele-traian-basescu-si-in-concediu-video-63196.html

pathfinder 14-08-2013 - 13:08

Serios?!?
Sa inteleg ca tu esti gornistul lui Cacarau?

Europeanuul 14-08-2013 - 15:17

Da, serios. Nu ma aflu pe lista de plata a vreunui trust massmedia, nu detin interese in firme romanesti care fac afaceri cu statul si nici un membru activ al vreunui partid politic nu sint. Impartasesc ideologia liberala (la care subscriu) iar painea mi-o castig in sectorul privat , in Germania. Interesele mele in Romania sint limitate la niste terenuri mostenite, la cetatenia romana (care am pastrat-o de-a lungul zecilor de ani) si la amintirile copilariei si adolescentei.

Ma numar si eu printre acei romani care-si doresc sa fie tratati si respectati precum irlandezii, austriecii, polonezii, olandezii, spaniolii, portughezii, cehii sau alte nationalitati din familia UE. Sint constient ca aceasta se va intimpla numai dupa inlaturarea fostilor securisti-fesenisti de la putere si din institutiile statului.

pathfinder 14-08-2013 - 15:32

Si cum se impaca bre ideologia liberala cu cea neo-bolsevica?
Ca asta nu pot sa inteleg in ruptul capului…

In ceea ce priveste „…romanii care-si doresc sa fie tratati si respectati…”, cred ca faci confuzie intre tiganii purtatori de pasaport romanesc si romanii get-beget.

Am mai spus-o pe forumul ZV, am lucrat in multe proiecte care mi-au dat sansa sa calatoresc. Nu ai sa auzi nimic de rau despre romani in USA, Israel, Turcia, sau chiar Germania (aia in care spui ca locuiesti tu). Sau oriunde nu au ajuns (inca) natiile conlocuitoare mai colorate.

De exemplu, un dialog care mi-a ramas in minte se intampla in Haifa, Israel:
-Where are you from?
-Romania.
-Nice….

Si pot sa-ti dau multe alte exemple de genul asta.
Unele chiar magulitoare in ceea ce priveste calitatea inginerilor romani….

Europeanuul 14-08-2013 - 16:41

*Si cum se impaca bre ideologia liberala cu cea neo-bolsevica?*

Care bolsevici? Traian Basescu, George Constatin Paunescu,Ioan Niculae, Stolojan, Valeriu Stoica se numarau printre fostii profitori si membri ai nomenclaturii comuniste (te rpg sa ma corectezi daca gresesc). Mihai Razvan Ungureanu, Emil Boc erau si ei sefi de utecisti destoinici pe judet. Sau nu?

**Nu ai sa auzi nimic de rau despre romani in USA, Israel, Turcia, sau chiar Germania (aia in care spui ca locuiesti tu)**

Vorbesti pe nas! Nu stiu cum a fost prin Turcia sau prin Israel, dar iti pot marturisi ca am fost de multe ori aproape sa cedez la cetatenia romana in urma campaniilor mediatice adresate la situatia dezolata din orfelinatele si spitalele Romaniei, despre hotii romani de seifuri, despre hotii romani de buzunare, repetatele reportajele adresate la „saracia” si situatia dezolata din Romania. Cum am mai spus si in alte posturi: desi cetatenii Romaniei bateau la usa Europei si isi doreau asap aderarea la UE, fostii securisti-fesenisti au reusti sa-i izoleze cel putin pentru un deceniu. A ajuns timpul ca acestia sa faca un pas inapoi (sa se retraga din viata publica si din institutiile statului).

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/innenminister-friedrich-will-schengen-erweiterung-blockieren-a-886592.html

pathfinder 14-08-2013 - 16:55

@Europeanuul
Ma intreb de ce in postarea ta lipsesc adevaratii neo-bolsevici: Iliescu, Nastase, Geoana, Hrebenciuc, Ponta, etc.

De ce?
Deci cum stam?
Cu astia s-a aliat actualul PNL deci gura mica.

In ceea ce priveste campaniile alea mediatice, chiar asta au fost: campanii mediatice.
Germania s-a opus intrarii Romaniei si Bulgariei in UE. Trebuiau sa se si justifice cumva.

Privind „prin” postarea ta care izoleaza doar un fel de fosti comunisti si ii ignora cu desavarsire pe altii, nu pot sa spun decat:
Esti doar un postac PNL goarna de-a lui Antonescu.

Daca dadeai dovada de minima obiectivitate poate te credea cineva. Asa, n-ai facut decat sa dai cu bata-n balta.

P.S. Nu da link-uri din Der Spiegel ca nu-s relevante. Cauta ceva mai de soi…

urbos 14-08-2013 - 18:18

Ce stii tu de PNL ma vierme basist? Vezi-ti de gunoiu tau securist si comunist, ca astia ca matale uite, nici partid n-au, au doar ce le spune Kioru. Ai lins la PD, PDL, acu o sa lingi ce-ti serveste lepra, ce treaba ai tu cu PNL? Vezi excrementule in ce hal te prezinti? Deci lasa tu liberalii in pace, ca n-ai nici o legatura cu liberalismul si n-are nimeni nevoie de o scrusura ca tine. In afara de idolul tau dezaxat, care, dupa ce-l servesti, oricum se pisa pe tine.

Europeanuul 14-08-2013 - 18:50

@Pathfinder

Lasa-l tu pe Victor Ponta ca el face parte din noua generatie, iar Iliescu, Nastase, Hrebe sint descalificati si izolati in propria lor tabara. Este adevarat ca am pus tirul pe fostii securisti-fesenistii din tabara PD (actualmente, ei sint cei care controleaza aparatele statului, sau nu?). Am spus-o de nerepetate ori, fostii comunisti-securisti-fesenisti (din toate taberele) sa faca un pas inapoi.

Iti inteleg suferinta si frustrarea, dar vezi tu, interviul ministrului de interne al Germaniei nu a fost acordat la EvZ, nici la B1TV, nici la Romania Libera si nici la Weekly Standard si nici la FAZ (a fost acordat la Der Spiegel, chiar daca omul este unul din liderii unui partid conservator de dreapta).

P.S. Cum ar fi sa o lasi tu un pic mai moale cu intoleranta plurasmului politc si cu „razboiul total” intre ideologii stinga vs. dreapta?

pathfinder 15-08-2013 - 10:34

@Europeanuul NUL (da’ NUL)
—————————————-
„tabara PD (actualmente, ei sint cei care controleaza aparatele statului, sau nu?)”
—————————————-
Asta in conditiile in care guvernul este USL si parlamentul e controlat de USL?!?
REPET: GUVERN USL SI PARLAMENT USL.

Bre baietica cu creierul ras la Haznale tu chiar esti atat de crunt de prost?
Raspund tot eu: DA! Prost cat incape.

—————————————-
„Iti inteleg suferinta si frustrarea…”
—————————————-
Na-m nici de unele.
Insa un idiot puber care posteaza din dormitor de la ma-sa in timp ce se uita la Haznaua 3 si se da European (ce ironie) nu poate decat sa sa-mi produca oaresice nedumerire

—————————————-
„…intoleranta plurasmului politc…”
—————————————-
🙂
Asta ai scos-o din putul gandirii, right?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-08-2013 - 13:21

Este evidenta intentia IMPOSTORULUI ILEGITIM de a o propulsa pe madame Nutzi in functia de PRESEDINTE la alegerile din 2014, in acest scop se incearca discreditarea Crinului , dar si eliminarea fostilor acoliti, gen Blaga care va fi cuplat de Haissam.

http://baselandia.wordpress.com/2012/08/29/la-cotroceni-continua-paranghelia/serbarile-galante/

pathfinder 14-08-2013 - 13:42

🙂
Asa se intampla cand ratiunea nu invinge…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-08-2013 - 17:02
pathfinder 14-08-2013 - 17:06

🙂
Am notat exact, sa traiti!

P.S. Ramane cum am vorbit…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-08-2013 - 21:02

@pathi bullane,

Indepartarea fostului buldog de bihor, juganit si castrat de Qiorpeck, inca de pe cand era ministru de interne, perioada in care a dispus neurmarirea sirianului eliberat in mod fraudulos, desii erau informatii de la servicii , ca urmeaza sa fuga din tara. Ei bine , exista declaratia Haisamului in fata procurorului de caz, ca in portbagajul lui Bleaga a transferat 300 mil.EURO, procurorul a trebuit sa paraseasca serviciul, in urma insistentei de a merge cu ancheta mai departe, in Cabinetul Prezidential de fata cu basketbalista Kovesi.

De ce crezi , ca Nutzica nu mai pleaca de la pdl, desii este expusa la atacuri grave din partea echipei.

http://2.bp.blogspot.com/-M8jBItdantU/TxQq4GBnXBI/AAAAAAAAC50/vpupwsxErEM/s1600/Funny+photo+Traian+Basescu+Campania+electorala.jpg

mircea 14-08-2013 - 13:39

multumesc colectivului de redactie pentru restrictionaree,poate ii promovati pe cinstitii ;procurori,judecatori popi,politistisi Basisti

pathfinder 14-08-2013 - 13:45

Te-ai gandit vreodata ca „stilul” tau de a scrie este mai potrivit unui forum de gradinita?

mircea 14-08-2013 - 13:51

ce sa fac si eu daca in timpurile acelea erau lagare(tabere)sovietice organizate de Tovarasi de incredere ca Dumittru Basescu 4 clase secundare printre picaturi cand mai facea colectivizarea de buna voie daar cu forta partidului si securitatii

mircea 14-08-2013 - 14:04

un mare adevar pentru pseudo intelectuali umanisti lipsiti de umanitate care nu mananca cacat ei consuma fecale

pathfinder 14-08-2013 - 14:17

mirciulica….
Apai vezi de ce esti restrictionat…

mircea 14-08-2013 - 14:21

din cauza lui Basescu???? s-au din cauza dascalilor mei din copilarie????

pathfinder 14-08-2013 - 14:29

🙂
Intr-o singura postare scurta (ca nu pot sa-i zic fraza) ai folosit de doua ori cuvantul rahat.

mircea 14-08-2013 - 14:33

multumesc pentru corectie ,dar fecalele este un cacat care a mai fost mancat odata,adica second hand. Mai pe romaneste :Visinescu+Iacob Paula=Basescu

pathfinder 14-08-2013 - 14:52

Incident jenant la RTV: Paula Iacob a murit de două ore şi nimeni nu şi-a dat seama.

Un medic care a fost in sala a declarat: „N-am putut sa ne dam seama imediat ca a murit in platou deoarece prezenta toate semnele cadavrelor inca de cand traia. Rigor mortisul era prezent, paloare cadaverica avea, puls nu exista si totusi, din punct de vedere legal, era vie. Nici mirosul de corp aflat in putrefactie nu ne-a dat de gandit, ca in justitie este ceva omniprezent. Insa cand a tacut malc atunci cand au intrebat-o cati bani vrea pentru prezenta in emisiune, ne-am dat seama ca s-a intamplat ceva ingrozitor”.

JJ 🙂

Antibasistul 14-08-2013 - 15:22

A mai scapat lumea de o ji danca mizerabila!

Europeanuul 14-08-2013 - 15:41

@Pathfinder

N’asa ca Andrei Plesu (nesimtit si patetic de felul lui) a fost primul care-l numise pe lideul liberalilor Cacarau? 😉

pathfinder 14-08-2013 - 15:49

@Europeanuul
Sincer, habar n-am.
Si… Andrei Plesu nu e nici pe departe pe lista mea de intelectuali favoriti.

Asa ca….
There is any point in your question?

Europeanuul 14-08-2013 - 17:44

@Pathfinder

Nu te cunosc, nu stiu cine esti, dar ceva ma determinasa cred ca lista favoritilor tai nu are o mare relevanta.

Andrei Plesu a fost consilierul lui Basescu si a clicii de securisti-fesenisti care au ocupat Palatul Cotroceni (George Constantin Paunescu – Cristian Diaconescu – Ioan Niculae & Comp). Mai tarziu, Andrei Plesu a ocupat si postul de Presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR).

pathfinder 15-08-2013 - 10:47

@European NUL
Bre baietica io te-am intrebat:
„There is any point in your question?”

Din raspunsul tau, in care imi explici:
„Andrei Plesu a fost consilierul lui Basescu….”
bag seama ca:
„There is no point.”

Basca, ca dupa ce te-ai holbat tu asa bine la Haznaua 3 ti-a crescut asa de mult neuronul si gradul de cultura ca nulitatea d-voastra poate sa afirme fara urma de tagada:
„Andrei Plesu (nesimtit si patetic de felul lui)…”

Uite cu cine se compara baietelu’ lu’ mamica.
Zeroul si nulitatea cu tulburari de personalitate are si pareri foarte bine conturate.

Mai erau vreo doi nebuni pe aicea care se luau de Einstein. Da’ uitau de Ponta. 🙂
Ai intrat si tu in hora asta.

Europeanuul 15-08-2013 - 11:30

@pathfinder.

“Andrei Plesu (nesimtit si patetic de felul lui)…”

Sorry, in vestul continentului, oamenii cu bun simt nu lanseaza polemice si atacuri primitive la adresa concurentei (balcanismele de gen porumbac, cacarau, etc?)

„Uite cu cine se compara baietelu’ lu’ mamica.
Zeroul si nulitatea cu tulburari de personalitate are si pareri foarte bine conturate.”

Precum i-am mentionat si colegului tau UnUl: mitocania si incoerenta se numara printre caracteristicile basistilor. Cine se aseamana se aduna (spor la facut spume 😉 )

UnUL 15-08-2013 - 11:34

Dragul meu European Nul, ai perfectă dreptatate : vezi infinita mitocănie și cumplita incoerență ale „băsiștilor” urbos, digital, Salaud, Mircea, Tache, etc.

pathfinder 15-08-2013 - 11:42

@European NUL
Sa-l alinti pe unul cacarau nu se compara cu „nesimtit si patetic de felul lui…”.
No way.

Revenind la postarea ta:
„mitocania si incoerenta se numara printre caracteristicile basistilor…”

Asta este dovada suprema ca postezi din sufragerie de la mamica in timp ce te holbezi la Haznale.
Sfatul meu: schimba-ti nick-ul ca te faci de rahat.

Cum definesti matale din Germania de acolo (hehehe) basismul?
Daca tot faci caracterizari….

P.S. Sa stii ca daca ai colorat o harta a Germaniei pe covorul lu’ mamica nu e egal cu a trai pe acolo…
Psihiatrul ce zice de toata treaba asa…?!?
Da mamica?!?

pathfinder 15-08-2013 - 11:44

@UnUL
Nu cred ca Iuropeaanuuul asta mai merita vreo atentie.
S-a desconspirat.
Si e patetic.

Europeanuul 15-08-2013 - 12:12

@UnUl,

acest forum este dominat de o clica de mitocani antisemiti (Urbos, Saliut, Degetel, Bula, Tache, pustiulica HuHu & Co) care se intilnesc aici sa se injure cu aka Tomi (nu sint inca convins ca aka Tomi nu face si el parte din gasca lor).

Faptul ca ei il injura si pe Basescu (considerindu-l omul „evreilor”) nu inseamna ca ei se numara printre simpatizantii liberalilor sau a social democratilor romani. Eforturile tale de a-i baga in aceasi oala cu USL creaza un miros urit.

@pathfinder
eu am o mica aversiune la polemice si la balcanisme din astea de doi bani. Pa.

pathfinder 15-08-2013 - 12:25

@Europen NUL
Sa nu uiti sa-ti schimbi nick-ul penibilule.

tomi 15-08-2013 - 13:32

Europeanuul
15-08-2013 at 12:12 @UnUl,

acest forum este dominat de o clica de mitocani antisemiti (Urbos, Saliut, Degetel, Bula, Tache, pustiulica HuHu & Co) care se intilnesc aici sa se injure cu aka Tomi (nu sint inca convins ca aka Tomi nu face si el parte din gasca lor).
=====================
Cind ai deschis postarea la primele cuvinte am zis, uite unul care merita onor, am hotarit ca la prima intilnire vei capata o tzucare pe frunte. Dar cum vad mai departe am decis a renunta la tzucarea fruntii si prefer sa iti transmit un sut in kur.
Acum sint mai multe versiuni, Europeanuule, ori tu nu esti europeanul real, ori ai suferit de insolatie, ori eu am gresit cind te-am considerat un om inteligent. Pai vi tu bre sa ma pui pe mine in gasca imbecililor, leionarii putzei mamilor lor de defecti mintali, urbos si compania? Pai ma taticule, de doi ani le frig curul acestor dementi, cu cel putin 5000 de postari si tu pui identitatea mea la indoiala? De aici acum chiar ca blana ta miroase a sosia lui urbos.

Europeanuul 15-08-2013 - 13:46

dezinformarea este tehnica ce permite furnizarea de informații generale eronate unor terți, determinându-i să comită acte colective sau să difuzeze judecăți dorite de dezinformatori.
Tehnicile de dezinformare se regăsesc și în comerț și guvernare, fiind folosite de unele grupuri cu intenția de a submina poziția unui concurent.
În timp ce propaganda are ca principal țel obținerea de sprijin emoțional, dezinformarea are scopul de a manipula audiența la nivel rațional, fie prin discreditatarea unor informații ce se contrazic, fie prin sprijinirea unor concluzii false.

pathfinder 15-08-2013 - 14:04

tomi,
Gand la gand…

Si io ma gandeam azi ca tare seamana asta cu un scarbosus care vrea sa para altceva decat este…

Ca sa fie hilar cat incape, mai si baga definitia dezinformarii de pe wikipedia.
Sa para mai ‘telectual, n-asa?

Europeanuul 15-08-2013 - 14:21

Sorry Tomi, nu am de unde sa-ti cunosc adevaratele intentii. In spatele postarilor tale, la fel de bine se poate ascunde si o persoana din gasca lor (un ridicator de mingi la fileu).

In cazul in care intradevar esti un evreu care se apara (cu inversunare) de atacurile lor atunci te asigur ca meriti tot respectul si te rog sa-mi acepti scuzele de rigoare.

tomi 15-08-2013 - 18:29

Europeanuul – Tomi acceptat scuzele. Dar ca unul care cunoaste un strop de psihologie(desigur ca nu cit huhu) te rog in continuare sa-mi urmaresti postarile si felul lor de aparitie. Doresc sa ramii cu sufletul impacat ca nu esti tras pe sfoara, si cine este mai afectat din aceasta situatie sint chiar eu, ca rezulta cum tot efortul de a macelari imbecilii legionari ce n-au tata n-au mama si n-au nici tara, este ca un motor ce tureaza in gol. Daca urbos, digital, huhu, ereticul, tache, salut ies curat din eforturile mele de a le scoate masca de neofascisti, excroci, creaturi bestiale ale orfelinatelor comuniste, invatati cu violenta, ura si invidia, inseamna ca pot sa inchid nickul meu, sa-mi parasesc amicii de pe forum care sint cel putin asa de inversunati antifascisti si buni patrioti romani ca mine, si sa arunc din cind in cind o privire pe forum, o data pe luna si sa vad nepasator cum aceste bestii cistiga teren si simpatizaniti,oameni saraci cu duhul care pot fi usor convinsi de ideile paranoice ale camarazilor celulei de legionari. SA AUD MIINE POIMIINE CA ACESTE BESTII AU CONVINS INCA UN OM CA HOLOCAUSTUL ESTE INVENTIA SI MINCIUNA EVREIASCA EU CARE AM CENUSA FRATELUI BUNICII ACOLO LA AUSCHWITZ, INSEAMNA CA SINT UN ZERO SI EVREII NU FAC DOI BANI. SI EU NU VOI PERMITE ACEST LUCRU.
Acum ai inteles Europeanuul de ce sint eu aici pe forum? Sper ca da, ca alfel tot ce am postat nu are nici o valoare.

urbos 15-08-2013 - 18:43

Ai cenusa pe dracu, minti ca porcu.
Nu e nevoie de lupte de convingere, adevarul iese singur la lumina. Chiar si cine vine pe forumul asta se dumireste singur, asa cum mi s-a intamplat si mie acum ani de zile, pe forumul vechi de la ZIUA. Pana la urma, noroc cu prezenta voastra, se vede mult mai clar.

tomi 16-08-2013 - 19:53

urbos
15-08-2013 at 18:43
Pana la urma, noroc cu prezenta voastra, se vede mult mai clar.
urbos, sigur ca se vede, se vede clar cite suturi in kur iei si cum iti musti ungiile singur incuiat la buda. In cel mai cumplit cosmar n-ai fi crezut ca dai de unu afurisit ca mine care te mai si pune pe jar. Si daca ar fi atit tot n-ar fi tragic, pe undeva totusi iti sta in cap ca poate totusi vorbesc serios cind iti promit acel plumb de 9 mm in debla. Si vai, cit de serios e acest lucru nici nut-ti dai seama.

Antibasistul 16-08-2013 - 21:15

Tomi, sugi mula armasarilor!

ValVerde 16-08-2013 - 21:19

Cind chemi o gaina, zici „pui, pui, pui!!!”
Cind chemi o pisica: pis, pis, pis,…un ciine cutzu-cutzu, dar cum faci sa chemi un cal sa-i dea tircoale lui Huhu???

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult