Acasa Revista Presei Revista Presei. Crin Antonescu se întoarce

Revista Presei. Crin Antonescu se întoarce

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Crin Antonescu revine în prim-plan şi va face dezvăluiri incendiare despre Victor Ponta, susţine Comisarul.ro. Este foarte interesant că revenirea lui Crin Antonescu s-ar produce pe fondul quasidispariţiei lui Traian Băsescu, care nu mai dă nici un semn.

(foto:mews.ro)

Revista Presei. Crin Antonescu se întoarce (foto:mews.ro)

Curentul lansează teoria că românii din diaspora, enervaţi pe ce le-a făcut catindatul Victor Ponta la primul tur de scrutin, sună în draci acasă, în România, îndemnându-şi rudele din ţară să voteze cu Iohannis sau să nu meargă la vot. Vrem să o vedem şi pe asta.

Ponta s-a dus în campanie electorală la Baia Mare, explică Gândul. Huiduit copios, a ieşit dintr-o clădire din Centrul Vechi, unde avea o întâlnire cu activul PSD din regiune şi a plonjat direct într-un superb microbuz cu geamuri fumurii (Codul Rutier le interzice), fugind din fieful lui Iohannis.

Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov promis revoluţionarilor indemnizaţii reparatorii pentru incontestabi­lii „Luptători pentru Victoria Revo­luției Române din Decembrie 1989“, informează România liberă. Evident, aceştia sunt mituiţi ca să-l voteze pe Victor Ponta.

După ce a fugit din SUA, unde îi expirase viza de şedere, a staţionat în Turcia, la o secţie de poliţie şi a compărut în faţa unui judecător, căruia i-a jurat pe tot ce are mai sfânt că gândul său cel mai fierbinte e să vină în România. Ajuns în ţară, cum explică Curierul naţional, a coborât vorbind despre bolile sale, exact ca mafioţii americani, care apar în instanţă că măştile de ocigen pe faţă.

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului de la primele alegeri locale, din 1992, a fost reţinut de DNA şi a intrat în tocătoare, conform Puterea. Foarte iritant (şi poate dezvoltăm acest subiect) este că, după Dan Voiculescu şi Viorel Hrebenciuc, Pendiuc este încă un politician care-şi nenoroceşte odrasla.

Bani şi vacanţe de lux – asta a fost şpaga dată de Mitică de la CFR, operator privat, către directorii de la calea ferată de stat, afirmă EvZ. Milionarul Călin Mitică stă acum la recluziune şi se gândeşte. La ce oare? Îşi scrie memoriile?

Tensiunile dintre Rusia şi Ucraina se acutizează din nou, după ce separatiştii au organizat în fieful lor alegeri nerecunoscute de comunitatea internaţională, arată Adevărul. Există două variante de lucru pe mesele oficialilor NATO: prima, conform căreia Putin aşteaptă să treacă sezonul rece şi se fortifică pentru ofensiva de primăvară, a doua, conform căreia el va ataca in subito de sărbători, când lumea e ocupată cu ale casei şi se relaxează.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult