Acasa Revista Presei Revista presei. Crin Antonescu se retrage de tot din politică

Revista presei. Crin Antonescu se retrage de tot din politică

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Crin Antonescu se retrage la Bruxelles din politică şi din viaţa publică, conform BN24. Se pare că Trandafiraş se apropie tot mai mult de soţia lui, Adina Vălean, europarlamentar.

Antonescu despre viitorul sau politic

Antonescu despre viitorul sau politic

Foştii directori de la Apa Nova, Roche și Lalague, care sunt suspectaţi de DNA pentru cumpărare de influenţă, nu se mai află în România, anunţă Profit. Celor doi DNA nu le-a putut aduce oficial la cunoştinţă că sunt urmăriţi penal.
Cei care au încercat să-şi ascundă părţi din avere în afara ţării tremură, pentru că există peste 60 de comisii rogatorii care sunt transmise de DNA instituţiilor omoloage din UE, conform Agerpres.
Fostul legionar Nicolae Purcărea a murit. După venirea comuniştilor, Purcărea a supravieţuit Fenomenului Piteşti şi era o mărturie vie a ceea ce a reprezentat comunismul, unul dintre sfinţii închisorilor, explică Napoca News.
Din edificarea unei justiţii independente face parte şi eliminarea din sistem a celor ce fac de ruşine Justiţia. Curtea Supremă a început audierile în dosarul judecătorilor Gabriela Bîrsan, Anton Pandrea, Iuliana Puşoiu şi Corina Corbu, explică Adevărul.
Descoperă.ro anunţă că a apărut aparatul de bărbierit cu laser, care face să dispară orice fir de păr, de orice tip, fără a mai provoca răni de vreun fel, şi pentru femei, şi pentru bărbaţi, prin plimbarea uşoară pe deasupra pielii. Va fi pe piaţă în martie 2016 la 159 de dolari.
Aktual24 dezvăluie că avioanele ruseşti nu atacă nici poziţiile Al-Qaeda, nici pe cele ale ISIS, ci forţele rebelilor sirieni. Se împlineşte ceea ce spuneam ieri: Rusia foloseşte iar, ca în timpurile Uniunii Sovietice, Orientul Apropiat ca poligon de încercare, testând armament pe altcineva decât pe cine spune propagandistic că o face., acolo unde sunt foarte mulţi civili. Interesant de văzut cum vor reacţiona Statele Unite.
Jurgen Todenhofer, jurnalist german care, după ce a criticat politica SUA, a vizitat regiunile controlate de Statul Islamic, susţine că apariţia ISIS este cea mai elaborată încercare de epurare religioasă din istorie, prin care se încearcă cucerirea lumii, printr-un holocaust nuclear, consemnează Curierul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult