Acasa Revista Presei Revista presei. Crin iar afirmă că Băsescu încalcă Constituţia

Revista presei. Crin iar afirmă că Băsescu încalcă Constituţia

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Antonescu este de părere că Băsescu încearcă să consolideze un electorat al său şi să facă un joc prin care să se prezinte drept singurul garant al occidentalismului, europenismului.

Gândul: Antonescu: Declaraţiile lui Băsescu încalcă în spirit Constituţia. Mă aştept să nu respecte votul de la 9 decembrie ”În spirit da încalcă Constituţia, dar nu cât să vorbim despre o suspendare, este un joc electoral. Crin Antonescu este de părere că Încearcă să consolideze un electorat al său şi încearcă să facă un joc prin care încearcă să se prezinte drept singurul garant al occidentalismului, europenismului. Este aberant”

EvZ: De ce îi apără Becali pe politicienii din dosarul „prostituate pentru VIP-uri” ”Gigi Becali îl cunoaște pe proprietarul «cuibușorului de nebunii» din Călărași, machedonul «Pele», dar și că a dorit să se pună bine cu unii colegi din USL. Ancheta Parchetului e în plină desfășurare”

Puterea: Sorin Roşca Stănescu, jurnalist în piele de senator ”Timp de 22 de ani s-a luat la trântă cu mai marii zilei; s-a certat la cuţite cu preşedintele Traian Băsescu; a criticat politicienii indiferent de doctrine; Papa Ioan Paul al II-lea i-a oferit dreptul să-i sărute inelul; a fondat Clubul Român de Presă. Sorin Roşca Stănescu nu mai vrea să fie doar jurnalist”

România liberă: Interviu cu Radu Câmpeanu, preşedintele fondator al PNL. Preşedintele fondator al PNL: “În locul lui Crin Antonescu, nu aş fi fost de acord cu intrarea lui Becali în PNL” “Îmi vine să râd de ideea lui Gigi Becali de a se înscrie în PNL. Cred că, dacă eram în locul lui Crin Antonescu, nu aș fi fost de acord cu intrarea lui în Partidul Național Liberal. Se spune că a dat și niște bani, dar cred că sunt doar zvonuri. Nu-l văd liberal pe Gigi Becali. Din tot ce a declarat el până acum, are doar concepții sportive, nu politice. Poate să fie simplu membru, dar doar atât”

Curentul: Ministrul Culturii, Puiu Hașotti, face presiuni în stradă pentru eliberarea din arest a unui primar acuzat de corupție ”Dovedind că înțelege pe deplin cum funcționează statul de drept, ministrul culturii, liberalul Puiu Hașotti s-a pus ieri în fruntea unui miting  pentru susținerea primarului din Năvodari, Nicolae Matei, arestat pentru fapte de corupție. Hașotti a acționat după modelul implementat cu succes de  PSD în cazurile Bivolari și Nicolăescu”

Cronica Română: Damian Drăghici, însoţit de lăutari în campania electorală ”Damian Drăghici, candidat la Senat în Bacău din partea USL, şi-a adus în ajutor foştii colegi de la Damian Brothers. Susţinătorilor nu le-a trebuit mult ca să se prindă în horă după ce au început să cânte cei de la Damian Brothers”

Adevărul: Mizele şi cifrele bătăliei de la Bruxelles. De ce e crucial summitul din această săptămână al Consiliului European ”Divergenţe aparent ireconciliabile s-au născut în ultimele zile între diverse ţări ale Uniunii Europene, în legătură cu bugetul pentru anii 2014-2020″

Bursa: Tensiunile din Orientul Mijlociu ridică preţul petrolului ”Cotaţiile ţiţeiului brut au crescut la finele săptămânii trecute, la bursele din New York şi Londra, investitorii temându-se că eventuala escaladare a conflictului dintre Israel şi gruparea Hamas ar afecta livrările de profil din Orientul Mijlociu”

eNaţional: Dezvăluiri în exclusivitate ale unui membru Hamas despre războiul din Gaza ”Dacă am fi putut beneficia de propriile resurse naturale, am fi putut ridica nivelul de trai al oamenilor, am fi intrat într-un regim de viaţă normal. Dar Israelul a avut întotdeauna alte planuri cu noi”

StareaPresei.ro

3 comentarii

vic 19-11-2012 - 19:00

crin antonescu are probleme cu nervii. sa ne mai lase cu suspendarea ca suntem satui.

salut 19-11-2012 - 19:43

Bre, mata vorbesti in numele vreunei congregatii, constipatii sau ceva de genul asta de folosesti pluralul?
Si daca tot crezi ca te-ai alfabetizat impuscand litere la tastatura, daca tot nu scrii mai mult de zece cuvinte, daca tot nu spui nimic in cele zece cuvinte, poti macar sa folosesti litera mare cand incepi o propozitie sau pentru substantivele proprii?

florentin ionescu 19-11-2012 - 22:34

Am urmarit neselectiv atitudinile si apucaturile de la inceputul campaniei electorale care s-a declansat in tara aproape in simultaneitate cu finalul US election.
Am facut constatarile mele de care nu ma pot autocontesta, insa reusesc sa le fac vizibile tuturor.
IATA:
1. Singurul om care trebuie sa fie in Parlament este Maries.
2. In Parlament vor intra sigur securistoizii si cretinoizii (Dl. Voiculescu, Dl. Stanescou Rosca, Dl. Becali, ).
3. In Parlament vor intra curve de bordel modern,
4. Dl. Ponta nu va fi premier.
5. Ceausescu a fost indepartat de la putere pentru ca diletantismul si aventurismul Dlui Petre Roman sa faca praf Romania.
6. Doamna Norica Nicolae este o idioata, mai mare dacat Dl. Antonescu.
7. Castigatorul lui election 2012 va fi Dl Traian Basescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult