Acasa Revista Presei Revista presei. Cristian Preda: Găbiţă Anticorupţie să demisioneze!

Revista presei. Cristian Preda: Găbiţă Anticorupţie să demisioneze!

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Europarlamentarul Cristian Preda îi cere lui Găbiţă Anticorupţie să detalieze chestiunile legate de presupusul său plagiat din teza de doctorat sau să plece din fruntea Executivului şi să dispară din viaţa politică, conform Naţional.

gabriel opreaDacă prejudiciul iniţial estimat de procurori la fapta penală a lui Andrei Chiliman a fost stabilit la astronomica sumă de 670 de milioane de euro, acum el a fost redus drastic la 2,7 milioane de euro, informează Realitatea.net.

După ce s-a văzut cu preşedintele Klaus Iohannis, secretarul general NATO Jens Stoltenberg a făcut declaraţii de presă. Adevărul îl citează spunând că România are un rol cheie în războiul cibernetic dintre Rusia şi lumea occidentală.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Dan Motreanu, este cercetat pentru spălare de bani în dosarul lui Dorel Bîgiu şi George Scutaru, conform Realitatea.net.

Acum fix 11 ani şi o lună, doi tineri politicieni, zâmbitori, cu farmecul comunicării la ei, era reprezentanţii a două partide politice la BEC: Codruţ Şereş pentru PC şi Dan Motreanu de la PNL. Amândoi sunt acum aproape de finalul carierei politice din motive penale.

După ce a eliminat-o pe Simona Halep, Cepelova a fost la rândul ei eliminată categoric tot de o româncă, Monica Niculescu, explică Ziare.com.

Este, comentăm noi, triumful seriozităţii şi muncii acestei fete extrem de originale în stilul de joc, al cărei slice este studiat acum de antrenorii marilor campioane, cărora românca noastră le dă dureri de cap.

O monedă grecească ar putea apărea în Grecia, ca entitate fiscală palalelă la euro, în cazul în care grecii resping la referendum programul de austeritate al Troicii, conform Mediafax.

Ianis Varoufakis, acest universitar aterizat prin simbioză cu Syriza la Finanţele de la Atena, a anunţat că, dacă grecii, prin referendumul de duminică, vor planul de austeritate al Eurogrupului, guvernul din care face parte va demisiona, spune HotNews. Eu cred că ar fi trebuit să o facă de mult timp şi să revină la catedră. Practica bate teoria.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult